Σοκ: Τούρκος αυτοκτονεί σε ζωντανή μετάδοση γιατί η κόρη του παντρεύτηκε χωρίς την έγκρισή του! (βίντεο)

50

 

Σοκ προκαλεί η κίνηση 54χρονου Τούρκου να αυτοκτονήσει, και μάλιστα να μεταδώσει την αυτοκτονία του ζωντανά, γιατί η κόρη του παντρεύτηκε χωρίς την έγκρισή του.

«Μεταδίδω ζωντανά αυτό που κάνω με τη θέλησή μου. Δεν θέλω αυτοί που με έφεραν εδώ να έρθουν στην κηδεία μου» λέει ο Αϊχάν Ουζούν εξηγώντας το λόγο για τον οποίο προχωρά στο απονενοημένε διάβημα. «Κανείς δεν με ρώτησε. Κανείς δεν με αντιμετώπισε σαν άνδρα.

 

Ο πεθερός μου πήρε τη θέση μου και ενέκρινε αυτό το γάμο χωρίς να έχει αυτό το δικαίωμα» εξηγεί οργισμένος ο Ουζούν στο βίντεο.

Όπως υποστήριξε τον ενημέρωσε η γυναίκα του τηλεφωνικά για το γάμο λέγοντάς του ότι δεν μπορούσαν να του κάνουν ειδική πρόσκληση, υπονοώντας να τον καλέσουν και να τον ενημερώσουν από κοντά. «Μπορεί ορισμένοι να θεωρήσετε σόου όσα κάνω. Δεν θέλω κανείς να περάσει όσα πέρασα εγώ. Σε λίγο θα βάλω τέλος στη ζωή μου με αυτό το όπλο που κρατάω» συνέχισε και πήρε το όπλο του το έβαλε στον κρόταφό του και αφού είπε «γεια σας, φεύγω, να προσέχετε τον εαυτό σας» μέτρησε αντίστροφα και πυροβόλησε.

Διαβάστε επίσης:  Τραγωδία στο Κονγκό: Τουλάχιστον 50 νεκροί από κατάρρευση χρυσωρυχείου στην Καμιτούγκα

 

Φίλοι και συγγενείς κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης προσπαθούσαν να τον αποτρέψουν αλλά μάταια. Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία.

Δείτε το βίντεο: