ΣΟΚ: Ξέφυγε η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ

71
Ο λόγος που ο Θανάσης Χειμωνάς έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και πήγε στο Ποτάμι

Η διαφωνία του Θανάση Χειμωνά με απόφαση της ηγεσίας τείνει να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Οι σκληροί χαρακτηρισμοί του Χειμωνά προς τους συντρόφους του, κάθε άλλο παρά από πολιτικό πολιτισμό χαρακτηρίζονται…

Διαστάσεις εσωκομματικής “σφαγής” με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και πρωτοφανείς ύβρεις λαμβάνει η διαμάχη που έχει ξεσπάσει στο ΠΑΣΟΚ, με πυλώνες τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον τομεάρχη Πολιτισμού του κόμματος…Θανάση Χειμωνά, ο οποίος επιτίθεται σε στελέχη του κόμματος με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς.

Ο Θανάσης Χειμωνάς, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από το 2012, εξέφρασε χθες το βράδυ την αντίθεσή του με την απόφαση της ηγεσίας του κόμματος να στηρίξει τις τροπολογίες της κυβέρνησης για τις άδειες και το ΕΣΡ, ακολουθώντας τη “γραμμή” Βενιζέλου και δείχνοντας έτσι πως το ρήγμα είναι βαθύτερο και σοβαρότερο.

Σύμφωνα με όσα έγραψε αργότερα ο ίδιος, για την αντίδρασή του αυτή, δέχθηκε φραστική επίθεση από άλλα στελέχη του κόμματος, στα οποία απάντησε μέσω facebook με δύο αναρτήσεις που αν μη τι άλλο θα συζητηθούν.

Διαβάστε επίσης:  Γι αυτό το λόγο ο Κώστας Χρυσόγονος είναι ο κορυφαίος νομικός της Ελλάδας…

Αρχικά, ο Θανάσης Χειμωνάς, έγραψε απευθυνόμενος σε όσους τον εξύβρισαν: «Εγώ είμαι ο Θανάσης Χειμωνάς. Υπήρχα πριν το ΠΑΣΟΚ, θα υπάρχω και μετά. Εκείνοι, αν διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ, θα έχουν ως επόμενη απασχόληση να λένε ‘’Αυτή είναι η γυναίκα, παιδιά. Τσιμπουκάκι, στα τέσσερα, ελεύθερα πιασίματα, δεν βιάζεται στο δωμάτιο’’ σε κάποιον οίκο ανοχής στο Μεταξουργείο».

Λίγη ώρα αργότερα το στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη επανήλθε στο facebook, γράφοντας: «Και να προσέχουν κάτι πασοκάκια που με βρίζουν με τη φάτσα τους. Μπορεί να τους πετύχω σε κάνα συνέδριο και να ψάχνουν τον κώλο τους μετά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Χειμωνάς είχε διεκδικήσει τον Ιούνιο του 2015 την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τους Ανδρέα Λοβέρδο, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και Φώφη Γεννηματά, η οποία τελικά επικράτησε.