Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
10.9 C
Athens

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα βίντεο στο μικροσκόπιο – «Να βρεθεί το κινητό του» ζητούν οι δικηγόροι των θυμάτων

Τι αναφέρουν οι δικηγόροι των θυμάτων

στο αίτημα που κατέθεσαν στην Εισαγγελία για τον εντοπισμό της συσκευής που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Μυστήριο επικρατεί όσον αφορά στα στοιχεία που πιθανώς να αποκρύβει από τις Αρχές ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς υπό διερεύνηση εξακολουθεί να είναι το ενδεχόμενο να υπάρχει ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο ο γνωστός παρουσιαστής δεν έχει παραδώσει στην Αστυνομία.

Κατηγορούμενος από συνολικά τρεις πρώην συντρόφους του για τη διαρροή των προσωπικών τους στιγμών σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, ο Στ. Παναγιωτόπουλος έχει αφεθεί ελεύθερος εδώ και δέκα ημέρες, με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Οι Αρχές έχουν κάθε λόγο να θεωρούν ότι η θέση του μπορεί να επιβαρυνθεί σε μεγάλο βαθμό το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο 58χρονος, όταν παρουσιάστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, παρέδωσε ο ίδιος μια συσκευή κινητού τηλεφώνου προ – κειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από τους αρμόδιους ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. Ωστόσο, η κάρτα SIM ήταν άφαντη.

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Tο γεγονός ότι έλειπε η SIM μπορεί να σημαίνει είτε ότι την είχε αφαιρέσει, είτε ότι δεν χρησιμοποιούσε αυτό το τηλέφωνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ακόμα και με την «απουσία» της SIM, η ανάκτηση των δεδομένων θα πραγματοποιηθεί από τα έμπειρα στελέχη των εργαστηρίων της Αστυνομίας.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο δικηγόρος της δεύτερης γυναίκας που έχει κινηθεί νομικά εναντίον του Στ. Παναγιωτόπουλου, Απόστολος Λύτρας, όπως δηλώνει θεωρεί ότι ο τηλεπαρουσιαστής χρησιμοποιούσε για τη δράση του άλλο κινητό, το οποίο δεν έχει κατασχεθεί από τις Αρχές.

«Θέλω να επισημάνω ότι καταθέτουμε αίτηση στον αρμόδιο ανακριτή για την εύρεση του κινητού τηλεφώνου του κ. Παναγιωτόπουλου, γιατί μέχρι αυτή την ώρα έχει βρεθεί μόνο το δεύτερο κινητό του.

Θεωρούμε ότι το κινητό τηλέφωνο το οποίο ακόμα δεν έχει εντοπιστεί θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση και ενδέχεται να είναι αυτό το οποίο σχετίζεται με τα ροζ βίντεο», δηλώνει ο γνωστός δικηγόρος.

Ο εντοπισμός της συσκευής κινητού τηλεφώνου, που πιθανώς χρησιμοποιούσε κατά βάση για τις καθημερινές του ανάγκες επικοινωνίας ο Στ. Παναγιωτόπουλος, θεωρείται κομβικής σημασίας για την τυχόν αποκάλυψη και άλλων παραπτωμάτων στα οποία έχει υποπέσει.

Παράλληλα, με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος οι εργασίες ανάκτησης των ψηφιακών αποτυπωμάτων και των διαγραμμένων στοιχείων από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που είχε στη διάθεσή του ο τηλεπαρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, και οι οποίοι κατασχέθηκαν από το σπίτι του.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν ότι τα στοιχεία που έχουν διαγραφεί από τους σκληρούς δίσκους των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Στ. Παναγιωτόπουλου είναι αυτά που θα ρίξουν φως στην υπόθεση με τα ροζ βίντεο για τα οποία κατηγορείται.

Νέα βίντεο στο μικροσκόπιο


Αναρτήσεις με ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσε ο Στ. Παναγωτόπουλος ερευνούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Νέα βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε άγνωστο χρόνο σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το νέο υλικό φέρει τις ψηφιακές υπογραφές από δύο συγκεκριμένα ψευδώνυμα, τα οποία παραπέμπουν ευθέως στον γνωστό παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό.

Οι πηγές αναφέρουν ότι τα νέα βίντεο, τα οποία προστίθενται στη διαδικασία της διερεύνησης, έχουν πολλά κοινά σημεία με το υλικό που διαπιστωμένα ο Στ. Παναγιωτόπουλος έχει δημοσιεύσει στο διαδίκτυο, δίχως όμως να έχει γι’ αυτή την πράξη του τη συναίνεση των πρώην ερωτικών του συντρόφων.

Τα βίντεο έχουν αναρτηθεί στις ίδιες δύο ιστοσελίδες, τις οποίες χρησιμοποιούσε ο παρουσιαστής για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων. Παράλληλα, τα προσωνύμια που χρησιμοποιούνται είναι επίσης δύο και παραπέμπουν ευθέως σε παλαιότερες αναρτήσεις που έχει κάνει ο Στ. Παναγιωτόπουλος.

Πλέον οι έρευνες κινούνται στην κατεύθυνση της διασταύρωσης του χρονικού διαστήματος κατά το οποίο αναρτήθηκαν αυτά τα βίντεο. Επιπλέον, οι Αρχές θέλουν να διακριβώσουν εάν πρόκειται για τις ήδη γνωστές γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον παρουσιαστή ή αν πρόκειται για άλλα βίντεο που αναρτήθηκαν σε άγνωστο χρόνο.

Ήδη οι επιτελείς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν αποστείλει σχετικές επίσημες επιστολές στα δύο συγκεκριμένα sites, ζητώντας επιπλέον πληροφορίες, κυρίως για τον χρόνο ανάρτησης των βίντεο, καθώς και για το αν είχαν αποστείλει χρηματικά εμβάσματα στον άνθρωπο που έκανε τις αναρτήσεις.

Τα βίντεο που έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί είναι όλα ερασιτεχνικά. Ωστόσο, δεν φαίνεται ο άνθρωπος που την επίμαχη στιγμή καταγράφει τη σεξουαλική του δραστηριότητα με τη σύντροφό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στ. Παναγιωτόπουλος, έπειτα από τις καταγγελίες και τις μηνύσεις που κατέθεσαν σε βάρος του τρεις γυναίκες, με τις οποίες είχε ερωτικό δεσμό κατά το παρελθόν και είδαν τον εαυτό τους να φιγουράρει σε βίντεο στο διαδίκτυο, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση, αφού πρώτα ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Φωτογραφία της Ημέρας: Το ουράνιο τόξο αγκαλιάζει το Αιγαίο

Το ουράνιο τόξο αγκαλιάζει το Αιγαίο 28 Ιανουαρίου 2023

Σαν σήμερα 28 Ιανουαρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμo. Γεγονότα 1896: Η πρώτη κλήση για παραβίαση του ορίου ταχύτητας στη Μεγάλη Βρετανία....

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις.

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κρύο σήμερα ;

Καιρός με παροδικές βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, στο Αιγαίο και στα νότια ηπειρωτικά. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν...

Βόλος: Η επική δικαιολογία 25χρονου «ποντικού» για τις κλοπές που έκανε – Τι είπε...

Κλέφτης για… γέλια και για κλάματα αποδείχθηκε ο 25χρονος «ποντικός» στον Βόλο που «σαρώνει» στο πέρασμά του κινητά, κάρτες, τσάντες. Την Παρασκευή οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο...
Δεν είχε email και έγινε πλούσιος

Νέα απειλητικά email

Νέα απειλητικά e-mail για τοποθέτηση βόμβας απεστάλησαν και πάλι σε διάφορους οργανισμούς και νοσοκομεία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο e-mail αναφέρεται ότι αποστολέας είναι φίλος του...

Η Φωτογραφία της Ημέρας: Τα Τρίκαλα ντυμένα στα “λευκά”

Τα Τρίκαλα ντυμένα στα "λευκά" 27 Ιανουαρίου 2023

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,248ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Πέθανε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Στάθης Καρράς

Έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Στάθης Καρράς. Ο Στάθης...

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Τα εννέα ροζ βίντεο και η έρευνα για κακούργημα

Για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, προχωρώντας σε νέες...

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε για το Μεξικό με την σύζυγό του

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο έπειτα από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για...

Φλώρος – Παναγιωτόπουλος στέλνουν ισχυρό μήνυμα μνήμης από την Κύπρο

Η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας δεν ξεχνά του πεσόντες Αξιωματικούς και Οπλίτες...