Στη Σανγκάη ο Άδωνις Γεωργιάδης για Κινέζους επενδυτές

13
Στη Σανγκάη ο Άδωνις Γεωργιάδης για Κινέζους επενδυτές

Στη Σανγκάη βρίσκεται ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ενημέρωσε τους Κινέζους επενδυτές για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στους τομείς του τουρισμού και της κτηματαγοράς.

Ο ίδιος υπογραμμίζει σε ανάρτησή του στο twitter ότι είναι τεράστιο το επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός αναφέρει τα εξής: «Στην Σανγκάη σε εκδήλωση επενδυτών από την Κίνα, με την συμμετοχή της CITIC BANK International, μίλησα για το πρόγραμμα της Golden VISA και τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα στους τομείς του Τουρισμού και του Real Estate. Τεράστιο το ενδιαφέρον τους για την Ελλάδα».

Με νεώτερη ανάρτηση του στο facebook ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε γνωστό πως σήμερα το πρωί στην Σανγκάη συναντήθηκε με τον CEO της FOSUN mr Wang Qunbin για τις επενδύσεις τους στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:  Κόκκινα δάνεια: Πότε επανεκκινούν οι πλειστηριασμοί - Όλο το πλαίσιο για την επιδότηση δόσεων στεγαστικών

Υπενθυμίζεται πως αν και η fosun αποχώρησε από την επένδυση στο Ελληνικό, το ενδιαφέρον της για επενδύσεις στην Ελλάδα παραμένει ενεργό.

Μάλιστα ο ασφαλιστικός βραχίονας της Fosun επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι ενδιαφέρεται για την Εθνική Ασφαλιστική.Η Εθνική Τράπεζα ξεκινά τις διαδικασίες πώλησης του 80% των μετοχών της Εθνικής Ασφαλιστικής τον Οκτώβριο του 2019 με προοπτική στο δεύτερο τρίμηνο του 2020 να έχει ολοκληρωθεί η πώληση.