Στην Δημοκρατική Συμπαράταξη προσχωρεί ο Γιώργος Καρράς

57
Στην Δημοκρατική Συμπαράταξη προσχωρεί ο Γιώργος Καρράς

Την προσχώρηση του ως συνεργαζόμενος στην κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής (πρώην της Ένωσης Κεντρώων) Γιώργος Καρράς. 

«Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για τη διεύρυνση του χώρου του “Κινήματος Αλλαγής’ από σήμερα εντάσσομαι ως συνεργαζόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουμε τον προοδευτικό φορέα που έχει ανάγκη η χώρα για μια εποικοδομητική πολιτική», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην δήλωση του ο Γ. Καρράς.

Ολόκληρη η δήλωση του Γ. Καρρά αναφέρει:

«Ο χώρος του προοδευτικού κέντρου που στόχο έχει την οικονομική ανάπτυξη και την αναδιανομή πόρων υπέρ του κοινωνικού κράτους, πρέπει να εκφραστεί από ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις.

Και αυτό γιατί οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβεβαίωσαν ότι η πολιτική της Κυβέρνησης συνεχίζει να συντάσσεται με τους δανειστές για τη νομή της εξουσίας.

Διαβάστε επίσης:  Τι δήλωσε ο Πέτσας για την κυβερνοεπίθεση σε κυβερνητικά sites

Με το χθεσινό πολυνομοσχέδιο βλέπουμε να διευκολύνει τους πλειστηριασμούς κατοικιών, να περικόπτει κοινωνικά επιδόματα και να αναιρεί ουσιαστικά το δικαίωμα της απεργίας.

Από την άλλη η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν αρθρώνει πειστικό λόγο ότι θα ξεπεράσει τα προβλήματα.

Η «Φωνή Δημοκρατίας» που έχω την τιμή να ηγούμαι ιδρύθηκε για να εκφράσει τις αρχές του προοδευτικού κέντρου και επιδιώκει συγκλίσεις με συγγενείς δυνάμεις, ώστε να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στη Βουλή και στην κοινωνία.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για τη διεύρυνση του χώρου του «Κινήματος Αλλαγής» από σήμερα εντάσσομαι ως συνεργαζόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης», προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουμε τον προοδευτικό φορέα που έχει ανάγκη η χώρα για μία εποικοδομητική πολιτική».