Στην Κυλλήνη βρίσκονται ακόμη οι δύο Τούρκοι και… πίνουν καφέ!

89
Κυλλήνη: Θρίλερ με τηλεφώνημα για βόμβα σε πλοίο

Ναυτικοί είναι οι δύο Τούρκοι που συνελήφθησαν πριν από μερικές ημέρες στην Κυλλήνη και βρίσκονται ακόμη εκεί. Κυκλοφορούν στο Λιμάνι για τα ψώνια τους και πάνε για καφέ στα μαγαζιά του Λιμανιού, κοντά στο ιστιοφόρο τους.

Οι δύο άνδρες προσέγγισαν αρχικά στις 12 Απριλίου µε σκάφος το λιμάνι της Ζακύνθου και στις 17 Απριλίου ταξίδεψαν στην Κυλλήνη, όπου υπεβλήθησαν σε έλεγχο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν µπει στη χώρα τηρώντας τις νόμιµες διαδικασίες και συνελήφθησαν από το Λιμενικό.

Στις 26 Απριλίου παραδόθηκαν στους αστυνομικούς του Τμήματος Λεχαινών και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παράνομη είσοδο στη χώρα. Οι δύο Τούρκοι στη συνέχεια κατέθεσαν προσφυγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πύργου ζητώντας να αφεθούν ελεύθεροι κάτι που έγινε, καθώς δήλωσαν ως τόπο κατοικίας τους την έδρα του τουρκικού προξενείου στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:  Καιρός: Άστατος με βροχές και καταιγίδες

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε σε αυτή την υπόθεση μιλώντας στη Βουλή θέλοντας να επισημάνει τη διαφορετική στάση που κρατάει η Ελλάδα, µε αφορμή άλλωστε και το πρόσφατο περιστατικό µε τον Τούρκο δημοτικό υπάλληλο που μπήκε στην ελληνική επικράτεια.

Πηγή: Εφημερίδα «Πατρίς»