Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις θα διανυκτερεύσει το κοριτσάκι που βρέθηκε στο Χαϊδάρι

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» θα διανυκτερεύσει το κοριτσάκι ηλικίας 3,5 ετών, που εξαφανίστηκε χτες από την μάντρα παλιών αυτοκινήτων του παππού της στο Σχιστό, όπου είχε πάει με τους γονείς του για το Πάσχα και βρέθηκε 20 ώρες αργότερα, σήμερα το μεσημέρι, στην περιοχή Αφαία Χαϊδαρίου, περίπου 4 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της εξαφάνισης.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά για εξετάσεις, καθώς από την εξέτασή του και από ιατροδικαστή δεν διαπιστώθηκε κακοποίηση ή κάτι άλλο σοβαρό για την υγεία του, πέρα από την εμφανή ταλαιπωρία του και τις γρατζουνιές στα χέρια και στα πόδια οι οποίες, όπως εκτιμάται, προκλήθηκαν από τα χόρτα και τα κλαδιά της περιοχής.

Επίσης έχει γρατζουνιές στο πρόσωπο και πάλι από την ίδια αιτία, γι’ αυτό εκτιμάται ότι πιθανόν κοιμήθηκε τη νύχτα κάπου στα χωράφια.

Οι συνθήκες εξαφάνισης του κοριτσιού δεν έχουν διευκρινιστεί, αλλά σύμφωνα με αρμόδιο αξιωματικό της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνά την υπόθεση, δεν φαίνεται να σχετίζεται με «εξωτερικό παράγοντα».

Ειδικότερα, σε αστυνομικούς και τον ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. , οι οποίοι συζήτησαν μαζί της διακριτικά, η μικρή δεν ανέφερε τίποτα για τρίτο άτομο, αυτοκίνητο, ή κάτι άλλο που να αφήνει υπόνοιες για απαγωγή.

Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε μετά το μεσημεριανό φαγητό του Πάσχα, από την μάντρα του παππού της, η οποία είναι ανοιχτή προς την ύπαιθρο της περιοχής και όταν διαπιστώθηκε η απουσία της, όλοι οι συγγενείς άρχισαν να την αναζητούν, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το “Χαμόγελο του Παιδιού”, που εξέδωσε αγγελίες εξαφάνισης προς όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Οι ολονύκτιες αναζητήσεις δεν απέδωσαν καρπούς και τελικά εντοπίστηκε σήμερα, από δύο γυναίκες και έναν λιμενοφύλακα στο Χαϊδάρι, να περιπλανάται κλαίγοντας και ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Οι γονείς του κοριτσιού κρατούνται και θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, αν και όπως λένε οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, δεν φαίνεται να υπάρχει δόλος από πλευράς τους.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Απρίλιος στις παραλίες: Με θερμοκρασίες 12 βαθμούς πάνω από το κανονικό ξεκινάει ο μήνας

Σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωσή του στο Χ, ο καιρός κατά το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου αναμένεται να διακρίνεται από θερμοκρασίες υψηλότερες του κανονικού, φτάνοντας...

Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1430: Οι δυνάμεις του Οθωμανού σουλτάνου Μουράτ Β’ καταλαμβάνουν την πόλη της Θεσσαλονίκης. 1823: Συνέρχεται...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο δεν γιορτάζει κάποιο γνωστό όνομα. Ωστόσο, η ορθόδοξη εκκλησία τιμά τη μνήμη των Μάρκου...

Καιρός: Αποπνικτική ατμόσφαιρα με αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι και σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου, ο καιρός με τις υψηλές θερμοκρασίες να παραμένουν μέχρι και την Τρίτη, ενώ έντονη...

Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 Ρίχτερ

«Δίδυμοι» σεισμοί σημειώθηκαν λίγο μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής 29/3 ανοιχτά της Ηλείας και συγκεκριμένα κοντά στις Στροφάδες, στον Κυπαρισσιακό κόλπο. Συγκεκριμένα,...

Χαμός σε καφενείο στην Σπάρτη: 43χρονος έπιασε από τον λαιμό την εν διαστάσει σύζυγό...

Σκηνές βίας και αγριότητας σε καφενείο – ουζερί στην Σπάρτη. Ένας 43χρονος μπήκε στο κατάστημα όπου βρισκόταν η εν διαστάσει σύζυγός του μαζί με...
Σπύρος Λούης, έκοψε νήμα, πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29 Μαρτίου ο Σπύρος Λούης κόβει το νήμα στο Μαραθώνιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! Το 1896 Σπύρος Λούης κόβει το νήμα στο Μαραθώνιο των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, με χρόνο 2 ώρες, 58 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα.

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Χαϊδάρι Καιρός ήταν. Εγκαινιάστηκε η πεζογέφυρα στο Παλατάκι

«Η πεζογέφυρα που παραδίδεται προς χρήση στο Παλατάκι είναι ένα αναγκαίο έργο για την...

Σοκ στον Βόλο: 5χρονο κοριτσάκι έπαθε ανακοπή καρδιάς – Διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στην Αθήνα

Ένα 5χρονο κοριτσάκι, που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, μεταφέρθηκε εχθές το μεσημέρι στο Νοσοκομείο...

Χαϊδάρι: Η ΕΛΑΣ καταδίωξε και συνέλαβε ύποπτο για τον θάνατο του αστυνομικού

Ένας 18χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για την υπόθεση καταδίωξης που προκάλεσε τον θάνατο του αστυνομικού...

Κρήτη: Κοριτσάκι το πρώτο παιδί του 2024

Το πρώτο μωρό του 2024 είναι γεγονός, και το χαρμόσυνο νέο έρχεται από την...