Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Superleague: ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1

Με γκολ του Διαμαντή στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΟΦΗ πήρε βαθμό (1-1) από τον ΠΑΟΚ σε αναμέτρηση για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος

Η ομάδα του Λουτσέσκου έφτασε τους 11 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την επόμενη αγωνιστική, μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.

Ο ΟΦΗ έφτασε τους 4 βαθμούς.

Στο 3’ ο Γκερέιρο έκανε συρτό σουτ αλλά ο Κοτάρσκι μπλόκαρε σταθερά. Στο 7ο λεπτό ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε νέα επέμβαση σε προσπάθεια του Ντίκο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό. Μετά από τρομερή μακρινή μπαλιά του Βιεϊρίνια, ο Νάρεϊ κατέβασε την μπάλα και τελείωσε υποδειγματικά τη φάση.

Οι Κρητικοί απείλησαν στο 22’ με τον Λάρσον αλλά η σέντρα – σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 31’ ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, η μπάλα στρώθηκε στον Αουγκούστο που έκανε το συρτό σουτ αλλά ο Στέφενς ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 34ο λεπτό ο Ντάντας σούταρε έξω από την περιοχή αλλά η προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο. Ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 36’ όταν ο Ντιουσέ αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απάντησε με τον Ολιβέιρα που έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 47’ ο Νάρεϊ σούταρε εντός περιοχής αλλά ο Στέφενς ήταν και πάλι σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης ο Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε.

Ο αγώνας διακόπηκε για αρκετή ώρα αφού από τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του ΟΦΗ, η ορατότητα ήταν περιορισμένη. Η ομάδα της Κρήτης πίεζε ψηλά με στόχο να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να βρίσκει χώρους.

Στο 81’ ο Λύρατζης έκανε τη σέντρα, ο Νάρεϊ έκανε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να βγαίνει κόρνερ. Στο 85’ ο Μπράντον έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από σέντρα του Ζίβκοβιτς όταν η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του.

Στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΟΦΗ κέρδισε κόρνερ με τον τερματοφύλακα Στέφενς να φτάνει στην αντίπαλη περιοχή. Ο Διαμαντής έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Στέφενς – Διαμαντής, Βούρος Πασαλίδης (62’ Ντουρμισάι), – Λάρσoν, Μπαλογιάννης (79’ Θοράρινσον), Μεγιάδο, Περέα (84’ Στάικος) – Ντίκο,, Ντουσέ, Γκερέρο (84’ Μπιφουμά).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι = Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (λ.τρ. 25’ Τσαούσης) – Κούρτιτς, Ντάντας – Νάρεϊ, Αουγκούστο (72’ Τομάς), Α. Ζίβκοβιτς – Ολιβέιρα (72’ Ελ Καντουρί).

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την Ευρώπη μετά την ήττα

Την ήττα με σκορ 2-0 μέσα στην Τούμπα γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τη Μπριζ με τη βελγική Μπριζ και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του...

Λήξη συναγερμού στην Εθνική Ελλάδας: Η UEFA ενημέρωσε επίσημα ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα...

Μεγάλα ερωτηματικά για το ποιος και γιατί διέρρευσε τις φήμες Σύμφωνα με πληροφορίες , η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 18/4/24

Oι κρίσιμοι αγώνες ρεβάνς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Europa Conference League απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και την Κλαμπ Μπριζ, ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 17/4/24

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τετάρτης – Τι θα δούμε στην τηλεόρασηΑναλυτικά όλες οι επιλογές… Oι αγώνες ρεβάνς στα ζευγάρια Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης και...

Ολυμπιακοί Αγώνες-Παρίσι 2024: Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία, μετά από την Τελετή Αφής για τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, που θα...

Ο Τερίμ σχεδιάζει το νέο Παναθηναϊκό

Οι Τούρκοι «δένουν» τον Τερίμ στην Αθήνα, ακόμη και αν ο Παναθηναϊκός δεν πετύχει τους στόχους του την τρέχουσα περίοδο!!. Μάλιστα ο Φατίχ Τερίμ...

Το κόλπο του Αταμάν που αναρωτιόμασταν τόσο καιρό γιατί δεν το εφαρμόζει, ήρθε στο...

Είχαμε να το δούμε από τον Νοέμβριο Αν διάβαζε κανείς τα στατιστικά μετά το τέλος του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, θα έβλεπε κάτι που δεν θα έβγαζε νόημα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την Ευρώπη μετά την ήττα

Την ήττα με σκορ 2-0 μέσα στην Τούμπα γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τη Μπριζ...

Με “μαγικό” Μπερνάρ, ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Λαμία με ανατροπή

Με τον Μπερνάρ Ντουάρτε να κάνει για άλλη μία φορά εντυπωσιακά πράγματα πάνω στο...

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-2: Κράτησε την πρωτιά με γκολ στο φινάλε

Ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το εις βάρος του 2-0, ισοφάρισε στο 89’ την ΑΕΚ σε...

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΟΚ

Τη δεύτερη σερί του νίκη στη Super League πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ και διατήρησε τις...