Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Superleague: Ολυμπιακός – Ιωνικός 3-1

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-1 του Ιωνικού για την τρίτη αγωνιστική της Superleague. Ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα έκανε ο Μπίελ που σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του Κάρλος Κορμπεράν.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή του στον αγώνα με τη Ναντ για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Πειραιώτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να πιέσουν. Ο Ολυμπιακός κυκλοφορούσε την μπάλα με τους παίκτες των φιλοξενούμενων να αμύνονται μαζικά.

Λίγο μετά το πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είχε την πρώτη υποψία ευκαιρίας αλλά η προσπάθεια του Μάντζη δεν ήταν καλή. Στο 17’ οι πρωταθλητές άνοιξαν το σκορ.

Ο Μπίελ εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Μπουχαλάκη που πλάσαρε με τη μία και νίκησε τον Χουτεσιώτη. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Φατινγκά έκανε τον ελιγμό έξω από την αντίπαλη περιοχή αλλά το τελείωμά του ήταν κακό.

Στο 33’ ο Αντούνες έδιωξε σε κόρνερ προ του Μανωλά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπίελ. Στο 37ο λεπτό ο Τσιγκρίνσκι έδιωξε επικίνδυνη αντεπίθεση των γηπεδούχων.

Ο Ιωνικός είχε καλή στιγμή για να ισοφαρίσει στο 40ο λεπτό. Ο Μύγας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η άμυνα του Ολυμπιακού δεν αντέδρασε σωστά με την μπάλα να καταλήγει στον Ρομαό που αστόχησε.

Στο 45ο λεπτό η ομάδα του Κορμπεράν σημείωσε δεύτερο γκολ. Ο Μπίελ έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, έβγαλε κάθετα στον Χουάνγκ Ουί Τζο, που πάσαρε στον Ισπανό κι εκείνος δεν δυσκολεύθηκε να κάνει το 2-0 στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Ιωνικός μείωσε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 49’ ο Μεντόσα εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Βάτσλικ.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 53ο λεπτό. Ο Μύγας έκανε τη σέντρα, ο Μάντζης πήρε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να αποκρούει.

Στο 55΄οι γηπεδούχοι έχασαν τρομερή ευκαιρία για το 3-1 όταν ο Χουάνγκ Ουί Τζο αστόχησε προ κενής εστίας. Σταδιακά ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε δίχως να υπάρχουν μεγάλες φάσεις.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ραντζέλοβιτς σούταρε εντός περιοχής αλλά η μπάλα «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη. Ο Σέρβος κέρδισε πέναλτι από τον Βαλεριάνο με τον Ελ Αραμπί να ευστοχεί για το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός (Κορμπεράν): Βάτσλικ, Μπουχαλάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ (60′ Ελ Αραμπί), Μασούρας (66′ Ραντζέλοβιτς), Μπιέλ (75′ Εμβιλά), Μπα, Άβιλα (66′ Ρέτσος), Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε (75′ Ροντρίγκες), Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ.

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης, Αντούνες, Μεντόσα, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Μίλο (82′ Κάνιας), Φαντινγκά (46′ Μάσας), Άοσμαν, Μάντζης (83’λ.τρ. Ιωαννίδης).

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Νίκη- τίτλου για την ΑΕΚ 3-0 επί του Παναθηναϊκού

Μεγάλη νίκη με σκορ 3-0 πήρε η ΑΕΚ στην έδρα της επί του Παναθηναϊκού για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ στη Σουπερ Λίγκα...

Έχασε βαθμούς και έδαφος ο Ολυμπιακός

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Ολυμπιακός και Άρης στη Θεσσαλονίκη για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Με το αποτέλεσμα αυτό οι...

Στις 17 Μαϊου, θα ανακοινώσουν μαζικά ποιοί ποδοσφαιριστές είναι ομοφυλόφιλοι

 Η ομοφυλοφιλία στο ποδόσφαιρο παραμένει ταμπού και στη Γερμανία σχεδιάζουν να το γκρεμίσουν στις 17 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία παίκτες, προπονητές αλλά και διαιτητές θα αποκαλύψουν ότι.... είναι γκέι,...

Απαγόρευση συγκεντρώσεων οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού

Με απόφαση της Αστυνομίας απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις οπαδών της ΑΕΚ (στη Νέα Ερυθραία) και του Παναθηναϊκού (στο κέντρο της Αθήνας) έξω από τα ξενοδοχεία...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 24/4/24

Το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, τα ματς Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ για την Super League, όπως και το παιχνίδι Μπαρτσελόνα –...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 23/4/24

Το ματς Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ της EuroLeague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες...

Youth League – Ολυμπιακός-Μίλαν 3-0: Στην κορυφή της Ευρώπης οι ερυθρόλευκοι νέοι

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης σε επίπεδο Νέων, πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός και μαζί του το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Κ19 των «ερυθρόλευκων» νίκησε 3-0 τη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Έχασε βαθμούς και έδαφος ο Ολυμπιακός

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Ολυμπιακός και Άρης στη Θεσσαλονίκη για την 7η αγωνιστική...

Youth League – Ολυμπιακός-Μίλαν 3-0: Στην κορυφή της Ευρώπης οι ερυθρόλευκοι νέοι

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης σε επίπεδο Νέων, πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός και μαζί του...

Ο Ολυμπιακός υπέταξε τον ΠΑΟΚ

Η πρόκριση στους τέσσερις του Conference League, έχει μπολιάσει με περίσσια αυτοπεποίθηση τους Πειραιώτες,...

Ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ

Πολύ μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ πήρε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με...