Συλλεκτικά αντίτυπα του συναρπαστικού μυθιστορήματος “Η κληρονομιά των Ναϊτών”

149

Μια μεγάλη έκπληξη για τους αναγνώστες: Οι εκδόσεις Λυκόφως διαθέτουν, πριν από την επίσημη κυκλοφορία του πέμπτου μυθιστορήματος του καταξιωμένου λογοτέχνη Θανάση Νικολάου, “Η κληρονομιά των Ναΐτών”, 100 συλλεκτικά αντίτυπα, τα οποία φέρουν την υπογραφή του συγγραφέα.

Όσοι θέλουν να αποκτήσουν το βιβλίο στην τιμή των 20 ευρώ με δωρεάν τα έξοδα αποστολής, μπορούν να στείλουν mail στο info@likofos.gr ή να κάνουν τηλεφωνική παραγγελία στις εκδόσεις Λυκόφως, στο τηλέφωνο 210.3803310.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Άλλο ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα μας προσφέρει ο Θανάσης Νικολάου, με το βιβλίο “Η κληρονομιά των Ναϊτών”, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από τις εκδόσεις Λυκόφως. Οι αναγνώστες, που αδημονούν, μπορούν να πάρουν μία πρώτη γεύση για το περιεχόμενο του βιβλίου.

“Ένας αποτρόπαιος φόνος θα φέρει τον Ιάσονα Φιλίππογλου κοντά σε μια μυστηριώδη Γερμανίδα. Η ζωή του θα αλλάξει ριζικά. Η μοίρα θα τον φέρει μπροστά σε μυστικά αιώνων και θα τον ρίξει σε πολλούς κινδύνους. Έρωτες και πάθη αλληλοπλέκονται σε μία περιπέτεια για την αναζήτηση της αλήθειας μεταξύ Σμύρνης, Μασσαλίας, Αλεξάνδρειας, Κωνσταντινούπολης, Βερολίνου και Παρισιού, ενώ μέσα από περίτεχνους φιλοσοφικούς διαλόγους αποκαλύπτεται το μυστικιστικό οικοδόμημα πάνω στο οποίο χτίζεται η Γερμανία του Μεσοπολέμου.
Ποιος ο ρόλος των Ναϊτών Ιπποτών και πώς συνδέονται με το ναζιστικό κίνημα;
Πώς κινούνται οι αδίστακτες μυστικές υπηρεσίες, για να αποκτήσουν τη γνώση που θα οδηγήσει τις χώρες τους στην παγκόσμια κυριαρχία;
Ποια η στάση της μυστηριώδους Ομάδας Έψιλον;”