Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021
17.3 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 3 Δεκεμβρίου πέφτει η πρώτη σφαίρα στα Δεκεμβριανά

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1944...Πέφτει η πρώτη σφαίρα στα Δεκεμβριανά, μία από τις μελανότερες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας. 28 νεκροί και περίπου 100 τραυματίες,...

Συναγερμός για όλα τα ζώδια: Εφιαλτικές οι επόμενες μέρες!

Προβλέποντας προσεχώς άκρως εφιαλτικές μέρες, με δυσάρεστα απρόοπτα σε πολλούς τομείς.

H εβδομάδα της Σεληνιακής Έκλειψης είναι γεμάτη αναταραχές.

Κριός

Η έκλειψη της Σελήνης στο τέλος της εβδομάδας προκαλεί μια περιστασιακή, χαοτική καθημερινότητα. Η ψυχολογία σας βαραίνει και τα οικονομικά σας αποδεικνύονται ανεπαρκή για να καλύψουν διογκωμένες ανάγκες. Ωστόσο, το επαγγελματικό καθήκον σας πιέζει να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας. Ο Άρης στον Σκορπιό που είναι και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, αναγκάζεται να ανασύρει όλα τα αποθέματα του δυναμισμού σας για να μπορέσετε να τα φέρετε εις πέρας. Ο Ερμής τέλος παίζει ένα συμμαχικό ρόλο, ψυχολογικής φύσεως καθώς αρκετές φορές, θα βρεθούν άνθρωποι να σας βοηθήσουν για λίγο.

Ταύρος

Είσαστε οι πιο εκτεθειμένοι στο φαινόμενο της έκλειψης αυτήν την εβδομάδα. Ο τομέας που θα διαταραχθεί είναι οι σχέσεις σας, προσωπικές και κοινωνικές. Η μοίρα σας δοκιμάζει ιδιαίτερα στα αισθηματικά και στα ερωτικά σας ενδιαφέροντα. Κάποιοι θα χωρίσετε αναπόφευκτα, αλλά αργότερα θα αποδειχτεί πολύ ωφέλιμο αυτό το γεγονός. Κάποιοι όμως θα έρθετε σε ανοιχτές ρήξεις με συγγενείς ή δικούς σας ανθρώπους. Το κακό είναι ότι αυτοί δεν θα υποχωρήσουν εύκολα και στην ουσία, το θύμα είστε εσείς. Οι αντιδράσεις και ο πόλεμος δεν θα ωφελήσουν καμία πλευρά. Πρέπει λοιπόν να πάρετε μια βαθειά ανάσα, να επιστρατεύσετε όση ψυχραιμία διαθέτετε, να συνθηκολογήσετε για λίγο με το κυρίαρχο κλίμα, από το να κάνετε οτιδήποτε άλλο.

Δίδυμοι

Για σας η συνέπεια της έκλειψης θα φέρει μια σειρά περιστατικών που θα αναταράξουν για λίγο τις συνθήκες της δουλειάς σας. Οι περισσότερο ανεξάρτητοι επαγγελματικά, μπαίνετε σε μια φάση καινούριου αγώνα για τον οικονομικό εφοδιασμό που χρειάζεστε. Ο Ερμής στον Σκορπιό, που είναι κυβερνήτης σας, θα διατηρήσει τη νευρικότητα γύρω και μέσα σας και θα τονίσει την ικανότητά σας να διεισδύσετε σε καταστάσεις αλλά και να πληροφορηθείτε χρήσιμα πράγματα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, αποτελεί ένα σωσίβιο στοιχείο στις σχέσεις σας με μεγάλες υποχρεώσεις, οικονομικές ή άλλες. Κυρίως είναι αυτό που θα παίξει ρόλο να εξυπηρετηθείτε οικονομικά, ή να αυξηθούν με κάποιο τρόπο τα καθημερινά σας έσοδα. Τέλος συνεχίστε να αποδεικνύεστε καλοί συντονιστές ετερόκλητων καταστάσεων.

Καρκίνος

Τα πράγματα κινούνται γρήγορα και επεισοδιακά τις μέρες που ακολουθούν. Ο πλανήτης ανεβάζει στροφές και το φεγγάρι είναι θυμωμένο έντονα. Η έκλειψη που θα συμβεί το προσεχές Σάββατο σας επηρεάζει προκαταβολικά σε νευραλγικούς τομείς. Νέα οικογενειακά προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια και σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα διαταραχθούν. Ενισχύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και μη βιάζεστε να καταλήξετε σε συμπεράσματα. Δεν θα λείψει πάντως η αγάπη ενός ανθρώπου και η προσφορά κάποιου άλλου.

Λέων

Η επικείμενη έκλειψη της Σελήνης γίνεται ένα casus belli για το χώρο του σπιτιού και για κάποιους και για τον επαγγελματικό τομέα. Αυτά που θα ζήσετε τώρα σας έχουν ήδη προειδοποιήσει εδώ και καιρό. Η παρουσία όμως του Άρη στον Σκορπιό μεγεθύνει την ένταση και τη διάσταση. Θέματα με παιδιά, ή ηλικιωμένους δικούς σας ανθρώπους θα είναι δυσεπίλυτα. Αναπάντεχες ανάγκες θα βγουν στην επιφάνεια σχετικά με το σπίτι ή με οικονομικές εκκρεμότητες γύρω από αυτό. Είναι το τρίτο και τελευταίο δύσκολο διάστημα που περνάτε στην πορεία αυτής της χρονιάς. Φροντίστε να μην κάνετε λάθη, να μην χάνετε την ψυχραιμία σας και να μην αφήνετε το θυμό, αλλά και το φόβο να παίρνουν μεγάλη έκταση μέσα σας. Καταιγίδα γεγονότων είναι και θα περάσει!

Παρθένος

Η προσεχής έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η παρουσία του Ερμή και του Άρη εκεί σας εκθέτει σε μια σειρά από ατυχήματα παρεξηγήσεις και ανατροπές σε υποθέσεις πολύ σημαντικές για εσάς. Το νευρικό σας σύστημα θα δοκιμαστεί σε μεγάλο βαθμό. Η συμμετοχή του Ερμή σας αφήνει λίγο απροστάτευτους γιατί σας εκθέτει σε παρορμήσεις έκφρασης, που θα προκαλέσουν. Μια σχετική προστασία αποτελεί η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, η οποία θα καλύψει περισσότερο τους πιο λογικούς και ψύχραιμους από εσάς. Μια φιλία θα κινδυνέψει να διαλυθεί και μια χρόνια συνεργασία να διακοπεί.

Κώστας Λεφάκης εφιάλτης για όλα τα ζώδια

Ζυγός

Η έκλειψη της Σελήνης θα σας επιβαρύνει πρακτικά και ψυχολογικά. Διασαλεύεται έντονα το αίσθημα της ασφάλειας που προσπαθείτε να διατηρείτε, καθώς μια σειρά από εξωτερικά περιστατικά, σας αφήνουν έκθετους σε δύσκολα γεγονότα των οποίων οι ριπές θα προκαλέσουν βραχυκύκλωμα στις δουλειές σας, ή και μικροατυχήματα. Μετακινήσεις, ταξίδια, εξετάσεις και δηλώσεις, καλό θα είναι να αναβληθούν. Αποφύγετε επίσης πολυσύχναστους χώρους και οπουδήποτε ενεδρεύει κάθε μορφή κινδύνου.

Σκορπιός

Διανύετε το τρίτο και πιο δύσκολο κομμάτι του 2021. Η έκλειψη του προσεχούς Σαββάτου της Σελήνης στον Ταύρο, προκαλεί σεισμικές δονήσεις στα ερωτικά και αισθηματικά σας ζητήματα και αλλάζει τις ισορροπίες της δουλειάς σας. Όλη η εβδομάδα απαιτεί προσοχή και προνοητικότητα. Ανατροπές, αντιπαραθέσεις και αναπάντεχα θα εναλλάσσονται συνεχώς. Παραδόξως κάποιοι θα ζήσετε έντονα ερωτικά και για λίγο θα ξεχαστείτε. Μέσα σε αυτήν την ένταση ενεδρεύει και ένας κίνδυνος. Προσπαθήστε να τον εντοπίσετε και να τον εξουδετερώσετε.

Τοξότης

Χωρίς να φαίνεται ξεκάθαρα η δυσκολία στον ορίζοντα της ζωής σας, υπάρχει κάπου κρυμμένη και έτοιμη να σας αιφνιδιάσει. Η έκλειψη της Σελήνης, κατά το φαινόμενο της Πανσελήνου, φέρνει μερικές πρακτικές δυσκολίες στον επαγγελματικό, ή στον οικογενειακό τομέα, αλλά αντιμετωπίσιμες. Θα ακούσετε διάφορα δυσάρεστα από ανθρώπους του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, θα προκύψει μια αιφνίδια αλλαγή της καθημερινότητάς σας, κάτω από το βάρος ενός γεγονότος. Οι φόβοι για θέματα υγείας, ή νομικών διευθετήσεων θα γίνουν λίγο πιο αισθητοί, ωστόσο ο Άρης από τον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να βρείτε σθένος και ετοιμότητα για να αντιμετωπίσετε κάθε τι το απρόοπτο.

Αιγόκερως

Η έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου θα προκαλέσει μια νέα σειρά γεγονότων που για λίγο, θα σκοτεινιάσουν το χώρο των προσδοκιών και θα δοκιμάσουν αρκετά τη ψυχολογική σας αντοχή. Η παρουσία της Αφροδίτης όμως στο ζώδιό σας, διατηρεί μια ασπίδα προστασίας, απέναντι σε οποιοδήποτε εξωτερικό γεγονός που τείνει να σας επηρεάσει πρακτικά, ή ψυχολογικά. Καλό όμως είναι να πάρετε και εσείς μέτρα προφύλαξης, αποφεύγοντας οτιδήποτε δύσκολο και ριψοκίνδυνο, είτε σαν δραστηριότητα, είτε σαν έκφραση. Φανείτε προνοητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και ευέλικτοι σε τυχόν πρόσκαιρη δυσκολία στον επαγγελματικό χώρο.

Υδροχόος

Η έκλειψη του Σαββάτου μοιάζει σαν έναν πυροβολισμό σε μια πυριτιδαποθήκη. Η αντίθεση του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο καλλιεργεί κινδύνους και αιφνίδιες εκρήξεις. Ο άξονας οικογένεια – εργασία, προσωπική ζωή – εξωτερικό περιβάλλον, θίγεται και επηρεάζεται άμεσα. Φροντίστε να είστε συγκροτημένοι, μεθοδικοί και προνοητικοί σε κάθε σας βήμα. Μην επηρεάζεστε από τις γνώμες τρίτων και μην παρασύρεστε από τους φίλους σας αυτήν την περίοδο. Διαφυλάξτε πάση θυσία τα επαγγελματικά σας κεκτημένα, εκλογικεύστε τις επιθυμίες σας και γίνετε πιο ελαστικοί στα αισθηματικά σας.

Ιχθείς

Τα πράγματα ακολουθούν ένα διαφορετικό δρόμο αυτήν την εβδομάδα, με επεισοδιακό τρόπο. Προβλήματα και ατυχήματα στον τομέα κίνηση και έκφραση θα πρέπει να αποφευχθούν. Επιστρατεύστε τη διαίσθηση, αποφύγετε δύσκολες μετακινήσεις, μην προκαλείτε τους άλλους και μην κάνετε προγράμματα γιατί θα ανατραπούν οπωσδήποτε. Προέχει να διατηρήσετε ασφαλείς τους βασικούς τομείς της ζωής σας και να μην αφήσετε τους εξωτερικούς κινδύνους, να εισβάλουν στο χώρο που ζείτε και κινείστε.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σαββατοκύριακο κόλαση για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 14:12, αλλά μεγάλο μέρος της πορείας της θα βρίσκεται σε φάση κενόδρομη. Η τελευταία της...

Ελεάνα Παγουρά: Η ΓYMNH φωτογράφιση κ η επική δήλωση. Είμαι όλη δική σας

Το κορίτσι της…νύχτας Η Ελεάνα Παγουρά αποκαλύφθηκε το 1997 στο PLAYBOY σε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική φωτογράφηση. Δείτε την και διαβάστε τι είχε πεί στο ανδρικό...

Αυτή είναι η Παυλίνα. Το πιο όμορφο κορίτσι που είδα σήμερα στο Instagram

Είναι 22 ετών. Είναι Ελληνίδα και βλέπει τον κόσμο απο το ένα μέτρο και τα 70 εκατοστά. Η Παυλίνα Γκούμα αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Καλό Μήνα! Φίλε Κριέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, είναι μία τυχερή όψη για εσένα! Σου προσφέρει ουσιαστική εύνοια, σε ό,τι κι αν επιδιώξεις...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη “Ρόζα” του Δημήτρη Μητροπάνου

Βρισκόταν για 20 χρόνια στα αζήτητα Ο Δημήτρης Μητροπάνος υπήρξε ίσως η τελευταία μεγάλη, αληθινή φωνή του ελληνικού τραγουδιού. Το τραγούδι του απλό, γνήσιο, καθαρό....

Γνωστή τραγουδίστρια έχει φάρμα με 200 γαϊδουράκια

Τα τελευταία χρόνια δεν ζει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο και εκτός από το τραγούδι ασχολείται κυρίως με την φάρμα της. Ο λόγος για την τΣτέλλα...

Αυτή είναι η Σοφία. Το πιο όμορφο κορίτσι που είδα σήμερα στο Instagram

Με σπουδές στο Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών και μεταπτυχιακό στα Digital Media, η Σοφία Στεφανίδου είναι το θηλυκό που ξεχωρίσαμε σήμερα στο Instagram. Ένα κορίτσι που γνωρίζει...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Φίλε Κριέ, την σημερινή ημέρα, πρέπει να την εκμεταλλευτείς ώστε να περάσεις...

Σαββατοκύριακο κόλαση για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 14:12, αλλά μεγάλο μέρος της...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Καλό Μήνα! Φίλε Κριέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, είναι μία τυχερή όψη για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση,...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή