Συνάντηση Μητσοτάκη – Καραμανλή στην Τήνο

60
Καραμανλής, Μητσοτάκης,

Συνάντηση είχαν μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ο τόπος της συνάντησης ήταν η Τήνος και συγκεκριμένα φιλικό σπίτι και των δύο. Όπως είναι γνωστό ο κ. Μητσοτάκης διαθέτει εξοχικό σπίτι στο νησί, όπου και ταξίδεψε την Παρασκευή το απόγευμα μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα για λίγες μέρες ξεκούρασης.

Την ίδια ώρα στο νησί βρίσκεται και ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με οικογενειακούς φίλους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πολιτικοί άνδρες, βρήκαν την ευκαιρία, να τα πουν για όλους και για όλα και κυρίως για τις εξελίξεις στην Αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και στα θέματα της κεντρικής πολιτικής.

Διαβάστε επίσης:  Διέγραψαν την Παπαγγελή από τη ΝΔ

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη συνάντηση, έρχεται μόνο λίγες μέρες μετά τη συζήτηση που είχαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής στο γραφείο του πρώτου στο Παγκράτι, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αμέριστη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να πολιτευθεί ενωτικά στο εσωκομματικό πεδίο.

Πηγή: parapolitika.gr