Σύγχρονη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού: ‘’Εισαγωγή και Εκπαίδευση’’

108
Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Εισαγωγή και Εκπαίδευση,

Το ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμιρίωση της γνώσης και της Δια Βίου Μάθησης, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα ‘’Σύγχρονη Διοίκηση Ανθρώπινου δυναμικού’’, το Σάββατο 28 Μαίου 2016 και ώρα 10:30-13:00, στον Δημοτικό Πολυχώρο ‘’Γαλαξίας’’.(Πλατεία Νέας Σμύρνης – 2ας μαίου 16).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, σε επιχειρηματίες, σε στελέχη ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και σε φοιτητές που θέλουν να διευρύνουν τους ορίζοντες τους.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στα κύρια σημεία της διαδικασίας παρακίνησης, για αποτελεσματικότερη εργασία, και επιπλέον να αναλύσει τις σύχρονες τάσεις των επιχειρήσεων, τους στόχους στην εργασία, τα οφέλη από την In-House εκπαίδευση σε σχέση με την εμπειρία.

Θα αναλυθούν διάφοροι μέθοδοι εκπαίδευσης, όπως η χρήση των web-platforms, καθώς και όλα τα επιπλέον είδη εκπαίδευσης που μπορεί μια σύγχρονη επιχείρηση να διαθέσει στους υπαλλήλους της.

Θεματολογία Εισήγησης:

Διατήρηση & Κίνητρα Εργαζομένων

Κατάρτιση & Ανάπτυξη

Επιτυχής Επικοινωνία Εργαζομένων

Εκπαίδευση & Αξιολόγηση

Digital Κανάλια Εκπαίδευσης & Προσλήψεων

Εισηγητής : Γεράσιμος Τζαμαρέλος,PhD.

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι κάτοχος Διδακτορικού Τίτλου σπουδών στο Marketing Management και Πτυχιούχος στην επικοινωνία και την Ψυχολογία του Καταναλωτή. Έχει εργαστεί σε Εθνικές & Πολυεθνικές Επιχειρήσεις σε θέσεις ευθύνης και συγκρότησης ομάδων εργασίας. Έχει τιμηθεί για θέματα δημιουργικού σχεδιασμού και είναι έμπειρος καθηγητής σε θέματα Marketing – Επιχειρηματικότητας και Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

Το σεμινάριο είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προεγγραφή.

Για όλα τα σεμινάρια εκδίδεται πιστοποίηση παρακολούθησης.