Συνεργασία των Μητροπόλεων Φθιώτιδος και Θηβών για την κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Δήλεσι

11

Η Εκκλησία συνεχίζει να πρωτοπορεί και να προσφέρει έργα αγάπης στο κοινωνικό σύνολο, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στα μικρά παιδιά συνδράμοντας τους γονείς στη σωστή ανατροφή τους με τη δημιουργία Βρεφονηπιακών Σταθμών, επενδύοντας έτσι στα νιάτα, το μέλλον της Πατρίδας και της κοινωνίας μας.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης Φθιώτιδος: “Την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας στη Λιβαδειά, υπεγράφη ειδική Συμβολαιογραφική Πράξη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Συμεών, Αναπληρωτή Πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος με την επωνυμία «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΗΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο, ώστε σε τμήμα ακινήτου της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας στο Δήλεσι να ανεγερθεί από το ανωτέρω Κοινωφελές Ίδρυμα Βρεφονηπιακός Σταθμός – Νηπιαγωγείο.

Διαβάστε επίσης:  Χανιά: Όπλα, πυρομαχικά και λαθραία τσιγάρα σε ταχύπλοο

Το έργο θα αρχίσει σύντομα να υλοποιείται χάρη στις σχετικές ενέργειες και την φροντίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Συμεών καλωσόρισε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στη Λιβαδειά ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος με χαρά και εν Κυρίῳ αγάπη καθώς οι δυο Αρχιερείς τυγχάνουν πνευματικά παιδιά του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου. Οι δυο Ιεράρχες ευχήθηκαν το έργο να ολοκληρωθεί σύντομα και να το χαρούν τα παιδιά και οι γονείς της περιοχής”.