ΣΥΡΙΖΑ: Μπελαβίλα για Πειραιά και Νοτοπούλου για Θεσσαλονίκη

39
ΣΥΡΙΖΑ: Μπελαβίλα για Πειραιά και Νοτοπούλου για Θεσσαλονίκη

Με το θέμα των ψηφοδελτίων τόσο των αυτοδιοικητικών εκλογών όσο κι των ευρωεκλογών ασχολήθηκε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, εν αναμονή και της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τονίστηκε η ανάγκη να υπάρξει συνεργασία με σοσιαλιστές και πράσινους στις Ευρωεκλογές, ενώ αναμένεται ότι εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθούν και αναλυτικότερα οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπρόσθετα όλα δείχνουν ότι το κυβερνών κόμμα θα στηρίξει τον κ. Νίκο Μπελαβίλα για τον Δήμο του Πειραιά, ενώ οι πιθανότητες στήριξης της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Κ. Νοτοπούλου, για τον Δήμο Θεσσαλονίκης όλο και ενισχύονται.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ποιον θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο της Αθήνας, ένα ζήτημα το οποίο όπως όλα δείχνουν «έχουν αναλάβει προσωπικά» ο Αλ. Τσίπρας και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης.

Διαβάστε επίσης:  Η Νοτοπούλου έκλεψε τις εντυπώσεις

Πάντως ο κ. Τσίπρας είχε και διάθεση αστεϊσμών, καθώς εξερχόμενος της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας, υποστήριξε, απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους «λύσαμε όλα τα προβλήματα».