Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022
31.4 C
Athens

Tα ζώδια για την Πέμπτη 3 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε ωθεί να ξεχωρίσεις, υιοθετώντας καινοφανείς ή πρωτοποριακές πρακτικές, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει μια αμηχανία στο περιβάλλον ή τους οικείους σου. Από την άλλη πλευρά όμως θα σου δοθεί η δυνατότητα να προσεγγίσεις άτομα που διακρίνονται από το ανοικτό τους πνεύμα, δημιουργώντας νέες, όσο και γόνιμες φιλίες που μπορεί να αντέξουν στον χρόνο.
Αισθηματικά
Δείχνεις έτοιμος/η να ανταποκριθείς σε οποιαδήποτε «πρόκληση» αλλά στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως ο «άνεμος ελευθερίας» που πνέει, σαρώσει τελικά τα… πάντα στο διάβα του!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να ανανεώσεις την εμφάνιση αλλά και την γκαρνταρόμπα σου, κάτι που θα κάνει να ξεχωρίσεις σε μια εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα ή ένα επαγγελματικό ραντεβού. Από την άλλη πλευρά ίσως να ενοχληθείς από συμπεριφορές που θεωρείς προκλητικές, καλό είναι όμως να αντιδράσεις με το… χαμόγελο! Παράλληλα, είναι πιθανό να συναντηθείς με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.
Αισθηματικά
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τραβήξεις επάνω σου πολλά βλέμματα, να θυμάσαι όμως ότι αν ανταποκριθείς στην πρόκληση, το πιθανότερο είναι να «μπλεχτείς» με ένα πρόσωπο, που έχει εντελώς διαφορετική νοοτροπία από την δική σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο, κάνοντας σε να θυμηθείς δράσεις και ενδιαφέροντα, που έχεις εγκαταλείψει. Πέρα όμως από την συγκινησιακή σου φόρτιση, εξέτασε το ενδεχόμενο να αναβιώσεις κάτι που όχι μόνον έχει θέση στο «σήμερα» αλλά μπορεί να σου προσφέρει και λύσεις στα τυχόν αδιέξοδα σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση.
Αισθηματικά
Σε «πρώτο πλάνο», όλα δείχνουν να εξυπηρετούν τις επιθυμίες και τα όνειρα σου, ίσως όμως κάποια στιγμή να μελαγχολήσεις ενθυμούμενος/η μια υπόθεση που δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελες. Καλό είναι λοιπόν να αφήσεις το παρελθόν στην… ησυχία του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το μυαλό σου φαίνεται να έχει «κολλήσει» στα παλιά, κάτι που δυσκολεύει την λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν στο… «αύριο»! Μπορείς όμως να δώσεις έναν δημιουργικό χαρακτήρα στις αναζητήσεις σου, αν ασχοληθείς με την μελέτη των παραδόσεων, της μυθολογίας ή ενός αρχαίου πολιτισμού. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε ένα έξτρα έσοδο, που θα σου επιτρέψει να κάνεις κάποιες αγορές.
Αισθηματικά
Ακόμη κι αν γύρω σου γίνονται… χαρές και πανηγύρια, δεν θα σου είναι εύκολο να διώξεις μια έντονη όσο και κρυφή επιθυμία για ένα πρόσωπο που θα ήθελες πολύ να είναι δίπλα σου. Προκειμένου λοιπόν να χάσεις το κέφι σου, δεν έχεις παρά να το προσκαλέσεις!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό πριμοδοτεί την διαφορετικότητα σου και αναδεικνύει τα ιδιαίτερα ταλέντα σου. Ωστόσο μπορεί να διαπιστώσεις ότι γίνεσαι περισσότερο αποδεκτός/η από τους ξένους, παρά από τους οικείους σου. Παράλληλα, οι συνθήκες ευνοούν τις συνεργασίες, ίσως μάλιστα να σου δοθεί η ευκαιρία να ενεργοποιήσεις μια παλιότερη συμφωνία, αποκομίζοντας και ένα σημαντικό οικονομικό όφελος.
Αισθηματικά
Μέσα από την συμμετοχή σου σε μια γιορτή ή κοινωνική εκδήλωση, θα μπορέσεις να… αποκομίσεις ένα πλήθος θαυμαστών ή θαυμαστριών, κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις κατά το δοκούν. Γενικότερα, είσαι σε καλό δρόμο, φρόντισε λοιπόν να τον «περπατήσεις»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να συνδυάσεις το παλιό με το καινούριο κι αυτό μπορεί να αναφέρεται τόσο στην δουλειά σου, όσο και στην κοινωνική σου παρουσία. Ίσως μάλιστα να μπορέσεις να οργανώσεις μια εκδήλωση, όπου θα παρευρεθούν άτομα από διαφορετικούς… κόσμους! Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύες επιμένει ότι στην παρούσα φάση μια συνεργασία θα μπορούσε να εξυπηρετήσει απόλυτα τα σχέδια σου ακόμη κι αν είναι «άτυπη».
Αισθηματικά
Όχι μόνον δικαιούσαι να κάνεις όνειρα για το μέλλον αλλά μπορείς να προχωρήσεις και στην άμεση υλοποίηση τους! Φαίνεται μάλιστα να κινείσαι στον «αστερισμό» των επίσημων προτάσεων, οπότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις συμπαντικές βουλές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μείνεις ευχαριστημένος/η συμμετέχοντας σε παρέες και… γλέντια, πέρα όμως από την κοινωνική σου δράση, θα σου δοθεί η ευκαιρία να λειτουργήσεις και πιο δημιουργικά «ξεσκονίζοντας» κάποια ενδιαφέροντα σου, με τα οποία έχεις καιρό να καταπιαστείς. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Αισθηματικά
Τα διλήμματα παραμένουν κι ίσως αυτήν την φορά να κληθείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις από το παρελθόν και σε ένα άλλο που
σε διεγείρει με τους ιδιαίτερους τρόπους και τα… καπρίτσια του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν την διοργάνωση μιας συνάντησης στο σπίτι σου ή σε κάποιον κλειστό χώρο, όπου μάλιστα τις όμορφες στιγμές μπορεί να συνοδεύσει κι ένας «καταιγισμός» αναμνήσεων. Παράλληλα όμως ενδέχεται να ενοχληθείς από την υπερβολικά «φιλελεύθερη» συμπεριφορά ενός προσώπου, που δεν… καταλαβαίνει από περιορισμούς! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα.
Αισθηματικά
Η ημέρα ευνοεί τις «διαβουλεύσεις» με τον άνθρωπο σου, σχετικά με οτιδήποτε μπορεί να διορθωθεί στην σχέση σας. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα ενδιαφέρον πρόσωπο, ύστερα από την μεσολάβηση κάποιου/ας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η ημέρα έχει για σένα έναν πολύ κοινωνικό χαρακτήρα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ιεραρχήσεις τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις σου, αφού δεν είναι δυνατόν να βρίσκεσαι παντού την ίδια στιγμή! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία ενός ταξιδιού αλλά και να σε φέρει πιο κοντά σε άτομα με μια διαφορετική κουλτούρα, εμπλουτίζοντας τις παραστάσεις και τις πληροφορίες σου.
Αισθηματικά
Ίσως βρεθείς στον πειρασμό να βιώσεις μια ξεχωριστή ή «πικάντικη» εμπειρία κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης σου και βέβαια έχεις το.. ελεύθερο να δράσεις, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχεις μια άλλη δέσμευση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι θετικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα θα σου επιτρέψουν να κάνεις αγορές που θεωρείς «must» για την περίπτωση σου. Επιπλέον, μπορεί να συζητήσεις με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, διευθετώντας υποθέσεις που παραμένουν εκκρεμείς από τα παλιά. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύες σε καλεί να αξιοποιήσεις την συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση, γνωρίζοντας διακεκριμένα πρόσωπα και «κλείνοντας» μια καλή δουλειά.
Αισθηματικά
Το κλίμα δεν είναι και τόσο συμβατό με τις προτιμήσεις και την νοοτροπία σου και το πιθανότερο είναι να «κατεβάσεις ρολά» απέναντι στις προκλήσεις, ίσως όμως έχεις μια καλή ευκαιρία για να δοκιμάσεις τις… δυνάμεις σου και σε κάτι διαφορετικό από αυτά που έχεις συνηθίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται πρωταγωνιστικός κι ίσως προκύψει η ανάγκη να πάρεις την ευθύνη κάποιων πραγμάτων, κάτι όμως που δεν πρέπει ούτε να σε αγχώνει ούτε να σε προβληματίζει, αφού όλα γίνονται για το… καλό σου! Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις τελικά ότι μια θεωρητικά δύσκολη υπόθεση έγινε στα χέρια σου «παιχνιδάκι». Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου αυξάνει την γοητεία σου και ανοίγει «πόρτες».
Αισθηματικά
Αν και για σένα είναι εξαιρετικά εύκολο να κρατάς μια σχέση… μεταξύ φιλικής και ερωτικής, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους άλλους, οπότε να αναμένεις να σου ζητηθούν εξηγήσεις και διευκρινίσεις για το «που το πας το πράγμα»!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Την ίδια στιγμή που το σύμπαν σε καλεί να εξαντλήσεις την κοινωνικότητα σου, εσύ, με την συνδρομή του Χείρωνα στο ζώδιο σου, φαίνεται να «βασανίζεσαι» από σκέψεις ή φοβίες που σε κάνουν πιο διστακτικό ή εσωστρεφή. Καλό είναι όμως να παραμερίσεις οτιδήποτε σε εγκλωβίζει και να αξιοποιήσεις την ευκαιρία που σου δίνεται για να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου αλλά και να μάθεις κάποια «πικάντικα» μυστικά!
Αισθηματικά
Πολλά κι ενδιαφέροντα γίνονται στο παρασκήνιο, να θυμάσαι όμως ότι στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να υπάρξουν μυστικά, αφού… όλο και κάποιο «μάτι» θα σε δει! Αν λοιπόν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε τις κινήσεις σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Δώσε μεγάλη προσοχή: Αυτές είναι οι δυσκολίες που θα περάσει κάθε ζώδιο φέτος το...

Μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι και τα άστρα προειδοποιούν τα ζώδια για το ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα γεγονότα που...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 25/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα με την βοήθεια του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, αποδεικνύεις την αξία σου στον περίγυρο και κερδίζεις με περίσσια ευκολία...

Ξεκινούν στην Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier» με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ ντε...

Ξεκινούν στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας δράσης «Τin Soldier», προϋπολογισμού 38 εκατομμυρίων ευρώ, με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέιμι Φοξ και Σκοτ...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 24/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, υπόσχεται μόνο θετικές και τυχερές εξελίξεις στην ζωή σου! Πετυχαίνεις βαθιές και σπουδαίες επιθυμίες, όπως...

Ο «βασιλιάς» της απιστίας: Αυτό το ζώδιο θα σε κάνει «τάρανδο» με την πρώτη...

Την απιστία πολλοί αγάπησαν, τον άπιστο… ουδείς. Όλοι το ξέρουν αυτό. Έλα, όμως, που όσο και να φυλάγεσαι, όταν αποφασίσεις να γίνεις ζευγάρι με μερικά...

Αυτό είναι το βίντεο που δείχνει την Έλενα Παπαρίζου ως πopvn πoλυτελεiαs! Εσύ ακόμα...

Σίγουρα δεν θα περιμένατε ποτέ να το ακούσετε αυτό, αφού η Έλενα Παπαρίζου είναι γνωστό ότι εκτός απο πανέμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι και...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 23/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, επιστρέφει και πάλι στην ζωή σου, η ηρεμία και η σιγουριά! Το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, ανανεώνει την ψυχολογία σου, βελτιώνει...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
988ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 26/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα με την Σελήνη είναι στο δικό σου Ζώδιο,...

Δώσε μεγάλη προσοχή: Αυτές είναι οι δυσκολίες που θα περάσει κάθε ζώδιο φέτος το καλοκαίρι

Μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι και τα άστρα προειδοποιούν τα ζώδια για το ποια...

Ο Τύπος της Πέμπτης 26/5

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 26-5-2022 ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τίτλοι - εξπρές για τα χωράφια ΤΑ...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 25/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα με την βοήθεια του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, αποδεικνύεις...