Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020
16.1 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 30 Οκτωβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1938.... Ο Όρσον Ουέλς σκορπά τον πανικό μεταδίδοντας ραδιοφωνικά με μοναδικό ρεαλισμό την εισβολή εξωγήινων στον πλανήτη μας, πείθοντας τους αμερικανούς ότι, η Γη δέχεται...

Tα ζώδια σήμερα 24/6/2016

Κριός

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάποιος σας ενοχλεί. Ίσως σας ενθαρρύνει να αναλάβετε δράση. Μην εκπλαγείτε αν τελικά δεν υπάρχει λόγος. Ή έλλειψη συμπάθειας και ευαισθησίας των άλλων ίσως σας επηρεάζει πολύ σήμερα. Μην το παίρνετε προσωπικά. Ίσως δοκιμαστείτε σήμερα και μπορεί να πρέπει να δοκιμάσετε την ικανότητά σας να προστατεύεστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Συμβαίνουν πολλά καλά γύρω σας σήματα αλλά θα αισθάνεστε ότι δεν συμβαίνουν σε εσάς. Μην πιέζεστε για κάτι που δεν θέλετε. Να είστε υπομονετικοί. Θα έρθει η σωστή ευκαιρία για εσάς σύντομα.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς ώστε να βγείτε στο προσκήνιο και να κάνετε την παρουσία σας αισθητή στο κοινό. Δείξτε στους άλλους πως είστε ο ηγέτης. Έχετε μεγάλη ανάγκη να προχωρήσετε και δεν πρέπει να απομακρυνθείτε από τις ευθύνες σας. Το ένστικτο του μαχητή μέσα σας μάλλον είναι έντονο και δεν πρέπει να διστάσετε. Να είστε γενναίοι σε όλες τις περιπτώσεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε στην κορυφή σήμερα και όλα λειτουργούν υπέρ σας. Οι ευκαιρίες αναφορικά με την καριέρα σας είναι πολλές. Η ενέργειά σας είναι έντονη και η τύχη δίπλα σας. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε αυτή την ευνοϊκή περίοδο.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Είναι καλή ημέρα να ενισχύσετε την ζωή σας. Αν τα πράγματα τελευταία είναι βαρετά ίσως πρέπει να κάνετε πιο συναρπαστικές τις καταστάσεις γύρω σας. Προσθέστε δυναμισμό στην κατάσταση. Πάρτε τον έλεγχο των καταστάσεων και ακολουθήστε τους στόχους σας. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και προχωρήστε προς αυτή την κατεύθυνση. Μην διστάσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν αισθάνεστε συγχρονισμένοι με την δουλειά σας σήμερα και ίσως αναρωτιέστε αν τελικά σας ταιριάζει αυτή η δουλειά. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Σήμερα πρέπει να τα σκεφθείτε όλα.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Θα παρατηρήσετε ότι τα συναισθήματά σας είναι έντονα. Μην ανησυχείτε αλλά να είστε προσεκτικοί με τις εκρήξεις θυμού σας. Ίσως είστε εκνευρισμένοι. Ίσως οι άλλοι σας προκαλέσουν κιόλας. Τα σκληρά λόγια σήμερα μπορούν να στεναχωρήσουν τους άλλους. Παραμείνετε σιωπηλοί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια μεγάλη ευκαιρία σας περιμένει και θα είστε καταλύτες στην πραγματοποίηση. Μην περιμένετε να εμφανιστούν όλα μπροστά σας αυτομάτως. Θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες σήμερα και θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα. Θα έχετε τα αποθέματα που χρειάζεστε για να επιτύχετε.

Λέων

Γενικά zwdia: Θα υπάρχει ένταση και δράση σήμερα. Θα πρέπει να κάνετε κάποια πράγματα. Δεν θέλετε να περιμένετε άλλο. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα και έχετε πολύ δύναμη. Χρησιμοποιήστε την δύναμή σας προς όφελός σας. Ελάτε σε επαφή με τους άλλους που έχουν την ίδια οπτική και προσέξτε τα απίστευτα αποτελέσματα που θα προκύψουν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν επιμένετε να έχετε μια επίμονη προσέγγιση σε μια κατάσταση ίσως μείνετε πίσω και τελικά χάσετε την ευκαιρία. Να είστε ευέλικτοι και μην βγάζετε συμπεράσματα γρήγορα. Δεν είστε σε θέση να δίνετε εντολές.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Να είστε περιπετειώδεις και προχωρήστε προς νέα πράγματα. Προχωρήστε προς νέες ανακαλύψεις. Σήμερα δεν πρέπει να ανησυχείτε για τις συνέπειες. Είναι μια ημέρα να προχωρήσετε. Υπάρχει πολύ ενέργεια που σας βοηθά. Θα πρέπει να προχωρήσετε και προσπαθήστε να μην χάσετε την ισορροπία σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Όλα πηγαίνουν όπως θέλετε σήμερα και πρέπει να χάσετε χρόνο Χρησιμοποιήστε την ενέργεια υπέρ σας. Θα επιτύχετε τους σκοπούς σας. Η τύχη είναι στο πλευρό σας και θα σας φέρει τύχη.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Κάποιες καταστάσεις ίσως είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν σήμερα καθώς δημιουργούν έντονα συναισθήματα και σας αγχώνουν. Τα πράγματα ξεκινούν με προσεκτικό σχεδιασμό και σκέψη. Μην ανησυχείτε πολύ. Οι αμφιβολίες σας θα εμποδίσουν τα σχέδιά σας. Να έχετε πίστη πως όλα θα πάνε καλά. Θα πρέπει να έχετε έναν ενεργό ρόλο αντί να μένετε πίσω.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η επιθετική δράση αναφορικά με τη καριέρα σας θα αποδώσει σήμερα οπότε να μην φοβάστε. Θα πρέπει να έχετε πάθος πίσω από τις πράξεις σας. Αν δεν νοιάζεστε για την δουλειά που κάνετε τότε θα πρέπει να κάνετε σημαντικές αλλαγές.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Θα δείτε ότι η γενική διάθεση σήμερα είναι ευνοϊκή για εσάς. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας στον κόσμο. Αφήστε την φωνή σας να ακουστεί και χρησιμοποιήστε την δύναμή σας. Έχετε φίλους που είναι πρόθυμοι να σας ακούσουν. Θα δείτε ότι τελικά μπορείτε να μάθετε πολλά για τον εαυτό σας και τους άλλους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Όλα είναι στην θέση τους σήμερα για να σημειώσετε πρόοδο. Υπάρχει πολύ ενέργεια στην ατμόσφαιρα και μπορείτε να την εκμεταλλευθείτε υπέρ σας. Η ευτυχία είναι στα χέρια σας.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Χρησιμοποιήστε ότι έχετε μάθει τελευταία και εφαρμόστε το στην πραγματικότητα. Μην εμπλέκεστε σε συζητήσεις που δεν σας αφορούν άμεσα. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι νέο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως αισθάνεστε ότι έχετε μείνει πίσω σήμερα. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Επικεντρωθείτε στα σχέδιά σας και στην δύναμή σας. Θα έρθει η ώρα όπου οι άλλοι θα σας ζητούν να έρθουν σε επαφή μαζί σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς και θα δείτε ότι υπάρχει πολύ δύναμη διαθέσιμη. Είναι μια ημέρα για νέα ξεκινήματα. Θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε από την αρχή και να δημιουργήσετε μια καλή συναισθηματική βάση για την δουλειά σας. Διώξτε τα άσχημα συναισθήματα και τις αμφιβολίες. Σήμερα είναι ευκαιρία να ακολουθήσετε ότι θέλετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ενέργεια της ημέρας σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε. Ονειρευτείτε. Είναι καιρός να λάμψετε. Ζητήστε αύξηση ή προαγωγή. Η επιτυχία είναι στα χέρια σας και πρέπει να την ακολουθήσετε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Θα πρέπει αν είστε προσεκτικοί σήμερα. Μην είστε πολύ αυθόρμητοι με τις πράξεις σας. Η φυσική σας τάση ίσως είναι να επιτεθείτε στους άλλους χωρίς να σκεφθείτε τις συνέπειες. Αν τελικά πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ξανασκεφτείτε τα πάντα. Ακολουθήστε τους στόχους σας και φροντίστε να μην κάνετε κάτι εις βάρος των άλλων.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Υπάρχει πολύ κινητικότητα στην δουλειά σας σήμερα και αν δεν ακολουθήσετε τον ρυθμό μπορεί να μείνετε πίσω. Μην απορρίπτετε ιδέες μόνο και μόνο γιατί θέλετε να μείνετε με ότι σας είναι οικείο. Τα ρίσκα θα αποδώσουν.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Προχωρήστε. Σήμερα είναι μια νέα αρχή για εσάς. Συμπεριφερθείτε με σεβασμό. Ίσως τα ανταγωνιστικά ένστικτά σας λειτουργούν έντονα. Μην ανησυχείτε για την ενέργειά σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να είστε συγκεντρωμένοι καθώς μπορεί να εμπλακείτε στις δουλειές των άλλων. Φροντίστε να σκεφθείτε τα αποτελέσματα των πράξεών σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα θα είναι πολύ καλή ημέρα για εσάς αν είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε και να δουλέψετε με τους άλλους. Αυτό δεν είναι πολύ δύσκολο για εσάς. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά και μην επικεντρώνεστε μόνο σε ένα θέμα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 28 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης απέναντι...
Αυτά είναι τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα άσχημα νέα!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 27 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να δείξεις επιμονή και σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 26 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δοκιμάσεις νέα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 25 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Φίλε Κριέ, με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, καταφέρνεις και βρίσκεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 24 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈ΓενικάΣήμερα αγαπητέ Κριέ, είσαι πραγματικά στα καλύτερα σου! Κοινωνικοποιείσαι, λειτουργείς για το κοινό καλό και ενδιαφέρεσαι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Είναι μία καλή περίοδος να μετατρέψετε έναν παθιασμένο παρορμητισμό σε δεσμευμένη πράξη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Φίλε Κριέ, είσαι σήμερα αποφασισμένος να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα στάση σου...

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
942ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Απεργία σήμερα: Ποιοι συμμετέχουν – Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Σε ρυθμούς απεργίας σήμερα η χώρα ενώ έχουν προγραμματιστεί και συγκεντρώσεις στο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΗ μέρα θα σου φέρει ειδήσεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Αγαπητέ Κριέ,...
Προηγούμενο άρθροΤόκιο: Άνοιγμα με άνοδο
Επόμενο άρθροΟ καιρός σήμερα 24/6/2016

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή