Tα ζώδια σήμερα 31/5/2016

207

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τρίτη σήμερα, μας λέει αντίο και ο Μάης, το σύμπαν είναι σχετικά σκοτεινό και ζόρικη η μέρα πολύ, τουλάχιστον σε θέματα επικοινωνίας!

Τα φαινόμενα απατούν, γιατί ναι μεν όλα θα δείχνουν ρόδινα, όμως από κάτω βράζει το καζάνι και το απρόβλεπτο δεν αργεί να έρθει.. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα λόγια μας, να είμαστε ξεκάθαροι και όχι πολύ μπλα-μπλα.. Λίγα και καλά!

Μυστήρια μέρα, Πλουτώνια μέρα, η αγαπημένη του Σκορπιού.. Ενέργειες μαγικές θα πλημμυρίσουν το σύμπαν, κατασκοπευτική η διάθεση αρκετών, οι πληροφορίες θα πάνε και θα έρθουν.. Και πολύ σινιάλο στην υπόθεση.. Λέτε να σκανδαλιστούμε και ότι προκύψει;;;

φιλάκια..
Κριός
Να μαζέψετε θάρρος, δύναμη και κουράγιο και να προκαλέσετε εκείνη τη συζήτηση, που μπορεί να την είχατε αφήσει στη μέση μια φορά και ένα καιρό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίζετε πλέον όλες τις ερωτήσεις και όλες τις απαντήσεις και να έχετε και μερικά επιχειρήματα παραπάνω. Πάντως μη το αφήσετε έτσι, σήμερα το σύμπαν παίζει να σας προκαλέσει κιόλας.. Δε χάνονται τέτοιες ευκαιρίες..

Ταύρος
Λίγο μπερδεμένη η μέρα σας από τη μια έρχονται χαρές, πάνω σε ένα ζήτημα που είχε κολλήσει κάπως και από την άλλη θα πρέπει να είστε μαζεμένοι και σοβαροί γιατί δε χαίρονται όλοι με τις επιτυχίες σας.. Ένας δρόμος ανοίγει; Βρίσκετε απαντήσεις σε ένα θέμα που σας καίει;;; Ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας και θα μπορέσετε να δείτε πιο εύκολα το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα..

Δίδυμος
Ένα μαντάτο που έχει έρθει στα αυτιά σας, ακόμα σας βασανίζει και ψάχνεστε πολύ. Πρέπει να μάθετε την αλήθεια που σημαίνει πως θα αρχίσετε τα τηλέφωνα και τις συναντήσεις, σωστός κατάσκοπος, να προσθέσω, μέχρι να βρείτε την άκρη του νήματος. Υπάρχει μια δουλειά που τη θέλετε και εσείς, τη θέλει όμως και κάποιος άλλος και εκεί είναι που θα πρέπει να δώσετε τη σημασία σας. Τι θέλετε τελικά;;;

Καρκίνος
Μέρες που σας έχουν βάλει στο μάτι στη δουλειά και συνεχώς σας κάνουν παρατηρήσεις. Αυτό σας έχει κουράσει κάπως και σήμερα θα ανοίξετε επιτέλους το στοματάκι σας και θα βάλετε αρκετούς στη θέση τους. Το ζητούμενο είναι να μη τσακωθείτε, ούτε να γίνετε αντιπαθής. Αντιθέτως να τους κάνετε να δείξουν κατανόηση.. Θα το καταφέρετε;

Λέων
Σήμερα επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη σας. Έχετε πάρα πολλά μέσα στο μυαλό σας, κάνετε μερικά όνειρα, αισιόδοξες σκέψεις και είστε σίγουροι πως αυτή τη φορά θα πετύχετε πιο εύκολα το στόχο σας. Για όλα υπάρχει ένας λόγος και καλό είναι, να το πιστέψετε με όλο σας το είναι, γιατί πάντα μετά από μια μπόρα έρχεται ένα καταπληκτικό ουράνιο τόξο..!

Παρθένος
Κάτι πολύ ευχάριστο θα μάθετε σήμερα, ή πάνω σε ένα θέμα επαγγελματικό ή σε ένα ερωτικό! Οι κεραίες σας μέρες τώρα βρίσκονται σε υπερδιέγερση και πιάνετε σήματα που άλλοι ούτε καν.. Ένα τηλεφώνημα ή μια συνάντηση θα είναι αρκετά για να σας φτιάξουν την ημέρα. Ο Μάης σας λέει αντίο με άφθονη αισιοδοξία και ελπίδα.. Απολαύστε το γιατί από αύριο.. χαλάει το κλίμα..

Διαβάστε επίσης:  Κατερίνα Καινούργιου: Ξανθιά και απόλυτα σέξι (φωτό)

Ζυγός
Υπάρχει μια σκέψη που σας βασανίζει πολύ. Μπερδεμένοι ως συνήθως και αναποφάσιστοι ρίχνετε λίγο χρυσό πάνω από εκείνο το σάπιο το θέμα και προσπαθείτε να πείστε τον εαυτό σας πως όλα είναι εντάξει. Να όμως που δεν είναι, γιατί δε το πετάτε, να φτιάξετε κάτι από την αρχή;;; Τα φαινόμενα απατούν σε όλες τις περιπτώσεις, για αυτό μη βιαστείτε να βγάλετε κάποιο πόρισμα..
Σκορπιός
Μαγική η μέρα σας, γιορτάζουν και οι Μάγοι σήμερα, ο Πλούτωνας κάτι κάνει εκεί ψηλά στο σύμπαν, μια χαρά σας βρίσκω. Να ντυθείτε και στα μαύρα για να είστε fit! Το μυαλό σας, αχ αυτό το μυαλό σας και τα μάτια σας, φωτιές θα βγάζουν. Μαγεύετε τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Μαθαίνετε τα μυστικά τους. Αντλείτε πληροφορίες χρήσιμες για το μέλλον. Είστε αλλού.. τέλος!

Τοξότης
Ωραία μέρα για να επικοινωνήσετε με τον κόσμο γύρω σας. Βέβαια είναι και λίγο μυστήρια, άλλα μπορεί να πείτε εσείς και άλλα να καταλάβουν, αλλά τι σας νοιάζει εσάς;;; Αν τα βγάλετε από μέσα σας, ας τα ακούσει όποιος θέλει.. Φεύγει ένα βάρος έτσι ξαφνικά και λύσεις βρίσκετε για μια σχέση που τόσο καιρό σας βασάνιζε.. Τελικά μήπως το μακριά σας κάνει καλό;;; Κρατάει τη σχέση σε αρμονία;; Φευγάτους σας βρίσκω..

Αιγόκερως
Να είστε υπομονετικοί. Να μη βιάζεστε. Σήμερα θα φτάσουν και κάτι πληροφορίες στα αυτιά σας, θα χαρείτε πάρα πολύ. Να είστε αθόρυβοι, διακριτικοί, σοβαροί και σεμνοί, για να πετύχετε το σκοπό σας. Μάλιστα.. κατασκοπευτικοί να το πω και αλλιώς.. Μέρα θετική, χαμογελάτε πονηρά, γιατί αυτό που θέλετε τόσο.. είναι έτοιμο να σας παραδοθεί.. Σεξουαλικό ή επαγγελματικό;;; Διαλέξτε και πάρτε..!

Υδροχόος
Μάλιστα.. νομίζω ξύπνησε το πειραχτήρι που κρύβετε μέσα σας πρωί-πρωί, έχετε πολύ καλή διάθεση και θα ανάψετε μερικές φωτιές έτσι επειδή γουστάρετε πολύ! Κατάλαβα.. κάποιοι μπορεί να κλάψουν με μαύρο δάκρυ.. αλλά αυτό δε θέλετε και εσείς;;; Στείλτε τα μηνύματά σας, το σινιάλο σας, να είστε σίγουροι όμως πως θα βρείτε ανταπόκριση. Πως το μήνυμα έφτασε.. Πώς διαβάστηκε!

Ιχθύς
Να πιστεύετε στις καλές τις νεράιδες γιατί υπάρχουν. Και σήμερα μπορεί να σας σώσει κιόλας, από διάφορα παράξενα που θα σας συμβούν. Πάντως το ευχάριστο είναι πως οι σκέψεις που κάνετε και οι ανησυχίες που έχετε, είναι κοινές και πως δεν είστε μόνοι στη ψυχασθένεια ας πούμε.. Αν ανοίξετε καμιά συζήτηση φροντίστε να ζητήσετε βοήθεια, συμπαράσταση στη τρέλα και κάπως έτσι μια θεατρική παράσταση.. μπορεί να παίξει εντός ημέρας..