Τα ανατριχιαστικά μηνύματα που έστειλε η 44χρονη Ειρήνη λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή

116
Μήνυση κατέθεσαν για το θάνατο της 44χρονης

Στοιχεία για την προσωπική ζωή της 44χρονης Ειρήνης, που εξαφανίστηκε από την Αιτωλοακαρνανία ανήμερα των Θεοφανείων και βρέθηκε νεκρή την Δευτέρα σε ερημική τοποθεσία, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την Espresso, η 44χρονη που είχε χάσει τον σύζυγό της πριν από τρία χρόνια φέρεται να είχε συνάψει σχέση με έναν γιατρό, ο οποίος είναι παντρεμένος. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γιατρός είχε ξεκαθαρίσει στην άτυχη γυναίκα ότι δεν είχε σκοπό να πάρει διαζύγιο.

Τον Σεπτέμβριο χώρισαν και η 44χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, έκανε δεσμό με έναν άνδρα από το Αγρίνιο, χωρίς ωστόσο να έχει ξεπεράσει τον προηγούμενο σύντροφο της. Λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της φέρεται να έστειλε ένα γραπτό μήνυμα στον γιατρό το οποίο έλεγε “Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή”.

Διαβάστε επίσης:  Δείτε ένα παιδί και θα δείτε πως θέλει ο Θεός να ξαναγίνετε

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η άτυχη γυναίκα έστειλε ακόμη ένα γραπτό μήνυμα με παραλήπτη ένα συγγενικό της πρόσωπο στο οποίο του ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της, δίνοντας του μάλιστα και στοιχεία και κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών.

Πηγή πληροφοριών: Espresso