Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» απείλησαν γιατρό στον Ευαγγελισμό (Βίντεο)

“Θα σου σπάσουμε το κεφάλι” είπαν και το κατέγραψαν…

39
Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» απείλησαν γιατρό στον Ευαγγελισμό

Βίντεο με απειλές, σκαιούς χαρακτηρισμούς και προειδοποιήσεις ότι θα σπάσουν το κεφάλι και θα κόψουν το χέρι σε γιατρό του κρατικού νοσοκομείου ο «Ευαγγελισμός» δόθηκε στη δημοσιότητα από μέλη του «Ρουβίκωνα».

Το βίντεο έχει τραβηχτεί στο μικρό γραφείο του χειρουργού μέσα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου εισέβαλαν ανενόχλητοι οι νεαροί που αυτοπροσδιορίζονται σαν μέλη του Ρουβίκωνα. Ουρλιάζοντας μέσα στο νοσοκομείο, οι νεαροί ξεκινούν να τραμπουκίζουν τον γιατρό λέγοντας: «Είμαστε απ’ τον Ρουβίκωνα» λες και στο μικρό τους μυαλό το γεγονός αυτό καθαγιάζει τις πρωτοφανείς πράξεις τους…

Τα μέλη του Ρουβίκωνα προειδοποιούν τον χειρουργό ότι θα τον διαπομπεύσουν

Κι αφού έχουν τρομοκρατήσει τον γιατρό με μόνη απόδειξη για τις καταγγελίες τους ότι κάποιος τους είπε ότι ο συγκεκριμένος γιατρός παίρνει φακελάκια, τα μέλη του Ρουβίκωνα προειδοποιούν τον χειρουργό ότι θα τον διαπομπεύσουν βγάζοντας το όνομα και τη φωτογραφία του… Λες και στο βίντεο που ανήρτησαν οι αντιεξουσιαστές δεν δείχνουν το πρόσωπο του γιατρού που δίκασαν και καταδίκασαν λες και αυτοί οι Ρουβίκωνες έχουν συστήσει κάποιο έκτακτο… στρατοδικείο ειδικού τύπου με αποστολή να δικάζει και να καταδικάζει, αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Διαβάστε επίσης:  Αυτά τα τέσσερα πράγματα σκοτίζουν την ψυχή μας

«Θα έρθουμε έξω από το σπίτι σου και θα σου σπάσουμε το κεφάλι. Κι αν μας πιάσουν και πάμε φυλακή, ξέρεις τι θα κάνουμε; Θα βγούμε από τη φυλακή και θα σου ξανασπάσουμε το κεφάλι. Μη διανοηθείς, θα σου κόψουμε το χέρι. Θα σου βάλουμε τα λεφτά από το φακελάκι να τα φας. Συνεννοηθήκαμε;» κραυγάζουν οι Ρουβίκωνες τρομοκρατώντας τον γιατρό.

Δείτε το βίντεο με τα μέλη του Ρουβίκωνα να τραμπουκίζουν χειρουργό, στο γραφείο του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Οι νεαροί βγήκαν από το νοσοκομείο και έφυγαν για να συνεχίσουν τις “παρεμβάσεις” τους ανενόχλητοι,όπως ακριβώς μπήκαν στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, ανάμεσα στους ασθενείς, τους χειρουργημένους, τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες…