Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022
37 C
Athens

Τα μοντέλα – βίζιτες, οι «Σεΐχηδες» των Εμιράτων και της ερήμου, τα luxury ξενοδοχεία, οι βίλες στα Νότια Προάστεια και τα πάρτι – όργια! Η δουλειά ξανάρχισε…

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η …αποκλιμάκωση της πανδημίας (παρά τις νέες παραλλαγές Ο4 και Ο5 που ακόμη δεν έχουν επιφέρει ανατροπές στην κανονικότητα) και οι μάσκες που έπεσαν, έχουν οδηγήσει σε μια επιστροφή στην κανονικότητα, όσον αφορά το υπόγειο νταραβέρι με τα «κορίτσια» της διπλανής πόρτας, τα «μοντέλα βίζιτες» και τους καλούς πελάτες από την …αραπιά, όπως έλεγαν οι παλαιότεροι, υπονοώντας γενικώς τους Άραβες πετρελαιάδες από τη Μέση Ανατολή!

Αν και στις μέρες μας «παίζουν» πιο δυνατά οι Άραβες από τα Εμιράτα του κόλπου, αλλά και της …βαθιάς ερήμου!

Οι οποίοι άλλωστε διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα και σε εμβληματικά πεντάστερα ξενοδοχεία να διανέμουν, τύπου Four Seasons στον Αστέρα Βουλιαγμένης για παράδειγμα, αλλά και την απαραίτητη «άσπρη σκόνη» να μπορούν να αγοράζουν!

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ δημοσιεύεται με αφορμή τη σύλληψη από τις αστυνομικές αρχές γνωστού μοντέλου με κατοχή – διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, που εσχάτως αποφυλακίστηκε, ωστόσο θέλω να διαβεβαιώσω – για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις- πως δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν ούτε ως προς το πρόσωπο, ούτε ως προς την υπόθεση!

Στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας, λένε οι πληροφορίες, λειτουργούν κάποια «συστήματα» που παρέχουν παντός είδους υπηρεσίες (από επώνυμα – φωτογραφημένα κορίτσια μέχρι ουσίες και διοργάνωση …εκδηλώσεων) προς υψηλού επιπέδου ενδιαφερόμενους με δυνατότητα να πληρώνουν αδρά και cash! Μετρητά!

Τα τελευταία χρόνια, λένε οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές, πηγαινοέρχεται για διακοπές – και μπίζνες (!!!) στην Ελλάδα μια παρέα Αράβων, δυο – δυο, τρεις – τρεις!

Οι οποίοι διαμένουν συνήθως σε υπερπολυτελείς βίλες των Νοτίων Προαστείων, από τον Άλιμο μέχρι την Βουλιαγμένη, τη Βάρκιζα και το Λαγονήσι!

Στους εν λόγω …Σεΐχηδες, όλοι Σεΐχηδες ή Εμίρηδες «βαφτίζονται» ή αυτοαποκαλούνται, αρέσουν τα …πάρτι!

Οι μαζικές συναθροίσεις σε luxury μονοκατοικίες, που προστατεύουν το privacy, γύρω από την πισίνα, με την παρουσία πολλών κοριτσιών και την παροχή άφθονης σαμπάνιας, ουίσκι, βότκας, τεκίλας και …άσπρης σκόνης!

Τα επαναλαμβανόμενα πάρτι κάθε τρεις και λίγο, για λογαριασμό των δύο (άντε τριών) Αράβων, που έρχονταν Αθήνα για το σκοπό αυτό, είχαν αναλάβει κάτι νταραβεριτζούδες (σύγχρονες εκδοχές της ξεπερασμένης έννοιας «τσατσά») της ευρύτερης περιοχής, που είχαν τα απαραίτητα κονέ και προσβάσεις!

Δηλαδή την διασφάλιση συμμετοχής στα πάρτι ψευτομοντέλων, στην ουσία βίζιτες με book από φωτογραφήσεις σε περιοδικά, κοσμικές στήλες, εφημερίδες αλλά και life style ιστοσελίδες!

Και πολλές φορές συμμετοχές σε τηλεοπτικές εκπομπές ή «παράθυρα»!

Στους δύο «Εμίρηδες» άρεσε να συμμετέχουν τουλάχιστον 10 κορίτσια στο πάρτι, τα οποία είτε περιφέρονταν πίνοντας, τρώγοντας ή …τραβώντας γραμμές ή είχαν ενεργό ρόλο στο όργιο που επακολουθούσε, όπου ενίοτε εμφανίζονταν και special guest stars, όπως ένας γνωστός ποδοσφαιριστής ιστορικής αθηναϊκής ομάδας, που καυχιόταν για την ομορφιά και τα προσόντα του και ο οποίος το βράδυ πέρασε καλά με τα κορίτσια και το πρωί ξύπνησε … «Καφάσης» και έτρεχε στο νοσοκομείο με χαλάρωση οπίσθιου μέρους του σώματος!

Η μπίζνα των δύο (όπως ακούγεται) νταραβεριτζούδων με τους Άραβες , με τους οποίους με τα χρόνια ήρθαν πολύ κοντά αποκτώντας στενή προσωπική σχέση, πέραν της επαγγελματικής για την οποία πληρώνονταν ηγεμονικά, σχέση εμπιστοσύνης και …όχι μόνο, κράτησε κάμποσα χρόνια, μέχρι που μεσολάβησε ο κορωνοιός, τα λοκντάουν, ο περιορισμός των ταξιδιών και μετακινήσεων!

Οπότε τα πάρτι μειώθηκαν δραματικά, οι μετακινήσεις των Αράβων στην Ελλάδα ελαχιστοποιήθηκαν, οι προσωπικές σχέσεις των νταραβεριτζούδων με τους …Εμίρηδες πάγωσαν και από τα 10 κορίτσια και τις ομαδικές συναθροίσεις στις βίλες κάθε τρεις και λίγο, περιορίστηκαν σχεδόν αποκλειστικά στις …μυτιές!

Έλα όμως που η πανδημία περιορίστηκε! Τα μέτρα προστασίας αναιρέθηκαν, οι …μάσκες έπεσαν!

Και τα Αραβόπουλα ξανάρχισαν τα ταξίδια στην όμορφη Ελλάδα, προς ικανοποίηση των «πρωταγωνιστριών» του ρεπορτάζ, που μετά από 2,5 χρόνια είδαν και πάλι τη δουλειά να ανοίγει!

Και αυτή η δουλειά, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν καταλαβαίνει ούτε από ενεργειακή, ούτε από νομισματική κρίση… Η ιστορία επαναλαμβάνεται!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πώς βγήκε ο όρος «καμάκι» – Οι «πιλότοι», το «octopus» και οι κανόνες στο...

Το καλοκαίρι αποτελεί ανέκαθεν την εποχή του «καμακιού». Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τόσο στη θάλασσα, όσο και στη στεριά. Αλήθεια, όμως, γνωρίζεις πώς η λέξη...
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Οι άνθρωποι πρέπει να λυγίζουν, αλλιώς θα σπάσουν…

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Οι άνθρωποι πρέπει να λυγίζουν, αλλιώς θα σπάσουν…

Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός δυναμικού ανθρώπου είναι πως πρόκειται για ένα άτομο που το θεωρούν αλώβητο, άθραυστο, ισχυρό, που το θαυμάζουν οι περισσότεροι για...

ΙΣΤΟΡΙΕΣ:Δεν Σταματούσε Να Φέρεται Άσχημα Στον Ηλικιωμένο Πάτερα Του. Μέχρι Που Ο Δικός Του...

Ένας πολύ ηλικιωμένος άντρας πήγε να ζήσει με τον γιο του, τη νύφη του και τον τεσσάρων ετών εγγονό του. Τα χέρια του ηλικιωμένου...
Αληθινές, Ιστορίες, τυφλός, γιος,

Αληθινές ιστορίες: Ο τυφλός γιος

Αληθινές ιστορίες: Ο τυφλός γιος Ένας νεαρός άνδρας 24 χρονών κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο του τρένου φώναξε: «Μπαμπά κοίτα, τα δέντρα πηγαίνουν προς τα πίσω!» Ο...
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Η φιλία, καρπός της ωριμότητας

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Η φιλία, καρπός της ωριμότητας

Τι είναι αληθινή φιλία, ποια είναι τα χαρακτηριστικά της και μπορούμε να τα κατακτήσουμε; Το κείμενο επέλεξε και επιμελήθηκε ο Γιάννης Ξηντάρας, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής στην Αθήνα...

Ksou Ksou: Η εφαρμογή που έφτιαξε 25χρονος από τη Λάρισα για να διώχνει τα...

Στα αρνητικά μετρήματα τουκαλοκαιριού  (απέναντι από το μέτρημα παγωτών και μπάνιων δηλαδή) θα βρεις τα τσιμπήματα των κουνουπιών. Υπάρχει χειρότερο από το να βγαίνεις βόλτα στη φύση...
ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 12-11-2020

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ (7/8/2022): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, σήμερα Κυριακή 7/8/2022 (αριθμός κλήρωσης 2476), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,191ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σάλος στη Θεσσαλονίκη – Ο μεγαλοεργολάβος, οι βίζιτες, το διαζύγιο και η φοροδιαφυγή “μαμούθ”

Σκάνδαλο. Βόμβα τεράστιας φοροδιαφυγής και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από κορυφαίο μεγαλοεργολάβο της Βόρειας Ελλάδας...

Αυτές είναι οι διάσημες που ξεκίνησαν από βίζιτες

Με τον σταυρό στο χέρι δεν πάει κανένας μπροστά λένε… Οι διάσημες πρωταγωνίστριες αυτό...

Γνωστός στον χώρο της μόδας ο βιαστής των Εξαρχείων – Παραμύθιαζε κορίτσια ότι θα τα κάνει μοντέλα

Μετά τα γνωστά ραμολιά της μόδας που στήνουν καλλιστεία της κακιάς ώρας και προτείνουν...

Ολυμπιακή: Όταν τρώγανε οι επιβάτες με χρυσά κουτάλια και οι αεροσυνοδοί ήταν μοντέλα του Pierre Cardin

«Χρυσές» εποχές με υπογραφή Ωνάση Η Ολυμπιακή Αεροπορία έχει γράψει τη δική της ιστορία στο...