Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023
19 C
Athens

Τα πάνω κάτω έρχονται για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

«Ριζικές αλλαγές» θα υπάρξουν σήμερα καθώς θα έρθουν τα πάνω κάτω για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια.

Η πιο σημαντική πλανητική αλλαγή, όχι μόνο της μέρας αλλά και ολόκληρης της χρονιάς, είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Βέβαια προς το παρόν η παραμονή του θα είναι βραχεία σε αυτό το ζώδιο, καθώς θα παραμείνει μόνο μέχρι τις 10/6/23.

Στις 11/06 θα επιστρέψει στον Αιγόκερω ανάδρομος. Παρόλο που είναι ένας πολύ μικρός πλανήτης (μικρότερος και από τη Σελήνη), η δυναμική του στην αστρολογία είναι μεγάλη, αφού ό,τι αγγίζει το μεταμορφώνει. Ο Πλούτωνας είναι ο σύγχρονος κυβερνήτης του Σκορπιού και συνδέεται με τον ανασχηματισμό και τις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή μας.

Οι αλλαγές αυτές δεν είναι σε καμία περίπτωση επιφανειακές, αλλά πραγματοποιούνται στον πυρήνα της ύπαρξης μας. Σήμερα η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα βρίσκεται στον Κριό, ενώ το βράδυ και συγκεκριμένα στις 08:42 θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου.

Από τη θέση αυτή θα σχηματίσει για πρώτη φορά όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, δίνοντας μια πρώτη γεύση πίεσης στα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντα και του Υδροχόου.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα θα έχεις μια γεμάτη μέρα με όρεξη για να πρωτοστατήσεις σε κάθε πρόκληση που θα βρεθεί στο διάβα σου. Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες και θα κάνεις νέα προσωπικά ανοίγματα. Η τολμηρή σου φύση θα σε σπρώξει σε καινούργια μονοπάτια που θα εξερευνήσεις. Προσοχή ωστόσο στην βιασύνη και στην επιπολαιότητα που δεν σε συμφέρει τούτη την στιγμή. Ο εγωισμός πρέπει να παρακαμφθεί για να μη σε παρεξηγήσουν. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα Κριέ σημαίνει έντονη κοινωνικοποίηση σε συλλόγους με άτομα που μοιράζεσαι τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς. Θα αλλάξουν ριζικά οι στόχοι σου και κάποιες τοξικές φιλίες θα λήξουν.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε οι προσπάθειες που καταβάλλεις να φέρεις εις πέρας τις υποθέσεις των άλλων, σε εξουθενώνει ενεργειακά. Να μη ξεχνάς ότι έχεις κι εσύ ανάγκες κι υποχρεώσεις που δεν πρέπει να αφήνεις μισοτελειωμένες γιατί θα τις βρεις μπροστά σου. Το παρελθόν και οι αναμνήσεις σε ρίχνουν ψυχολογικά . Ξεχνάς ή αφήνεις για λίγο πίσω σου τις δικές σου ανάγκες, γεγονός που σε κάνει να παραμελείς τον εαυτό σου. Το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος και δεν θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις ώστε να κλείσεις ένα κύκλο στην προσωπική σου ζωή. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα Ταύρε θα αναδιαμορφώσει την πορεία της δημόσιας προβολής σου αλλάζοντας το κοινωνικό σου στάτους. Η στροφή στην καριέρα θα γίνει μέσα από επίπονες καταστάσεις που θα αναγκαστείς να αλλάξεις για το καλό σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ μου Δίδυμε σήμερα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και δημοφιλής στον περίγυρο σου. Θα δεχθείς κάθε πρόταση που θα σε βγάλει έξω για κοινωνικοποίηση και παρέα. Οι φίλοι σε αποζητούν και μπορείς να έρθεις σε επαφή μαζί τους επικοινωνώντας τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Η βοήθεια τους είναι χρήσιμη αυτή την στιγμή που έχεις ανάγκη μια δεύτερη άποψη. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα Δίδυμέ μου σημαίνει ότι θα κάνεις νέες γνωριμίες με άτομα που προέρχονται από το εξωτερικό, ή έχουν διαφορετική κουλτούρα από την δική σου. Η κοσμοθεωρία και οι νέες πεποιθήσεις που θα αποκτήσεις θα σε μεταμορφώσουν.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η μέρα εξελίσσεται με έντονους ρυθμούς και έκρυθμη παρορμητικότητα από μέρους σου. Σε απασχολούν η καριέρα και η κοινωνική σου προβολή. Προτιμάς να τρέξουν γρήγορα οι υποθέσεις σου και βιάζεσαι να δεις αποτελέσματα. Οι ανώτεροι σου από την μια θαυμάζουν την σπιρτάδα σου από την άλλη όμως θυμώνουν με την ανυπομονησία. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα Καρκίνε μου δείχνει την πεσμένη σου ψυχολογία από καταστάσεις του παρελθόντος που στοιχειώνουν μέσα σου. Η συμβουλή ενός ειδικού θα τονώσει το ηθικό σου και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις υπαρξιακές κρίσεις. Κληρονομικά ζητήματα που έχεις παρατήσει θα λυθούν.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα λειτουργείς αυθόρμητα και ζητάς την περιπέτεια μέσα από καινούργιες εμπειρίες. Θα απολαύσεις και θα γευτείς την γλύκα της ζωής με νέες προοπτικές που θα παρουσιαστούν. Η μέρα διαγράφεται άκρως ενδιαφέρουσα και χωρίς προβλήματα. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα φίλε μου Λέοντα σημαίνει ότι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και θα πετάξεις από πάνω σου τους τοξικούς ανθρώπους που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Έχεις εισπράξει μόνο χειραγώγηση και τα παιχνίδια εξουσίας δεν έχουν χώρο στην ζωή σου πια. Παρόλα αυτά να είσαι προσεκτικός σε νέες σχέσεις που κρύβουν πάθος.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, προσπάθησε να ηρεμήσεις διώχνοντας τις ανασφάλειες πουν στοιχειώνουν την ψυχή σου. Διαθέτεις ισχυρό ένστικτο και μπορείς να ψυχανεμιστείς τους κρυμμένους κινδύνους οπότε μη φοβάσαι. Ακολούθησε την διαίσθηση σου και άκου την φωνή της καρδιάς σου. Διώξε τα φαντάσματα του παρελθόντος! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα φίλε μου Παρθένε σημαίνει πως η εργασία κρίνεται απαραίτητη για την επιβίωση σου και θα παλέψεις να την κρατήσεις με νύχια και με δόντια. Προσοχή όμως γιατί ο υπερβάλοντας ζήλος θα σου προκαλέσει έντονο στρες που θα ταράξει την καθημερινότητα και το νευρικό σύστημα.

Ζώδια 23 Μαρτίου

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η σημερινή μέρα θα σου προσφέρει ικανοποίηση και δικαίωση για ότι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα. Η σιγουριά και η ασφάλεια που σου προσφέρουν οι σχέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου είναι αποκλειστικά δικό σου κατόρθωμα! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα φίλε μου Ζυγέ σημαίνει ότι αλλάζουν άρδην οι ερωτικές σου σχέσεις και προσθέτεις το έντονο πάθος στην ζωή σου. Θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις με ακραίο τρόπο κάτι που δεν έκανες μέχρι τώρα αφού ήσουν οπαδός της αρμονίας. Θα προσέχεις να βάζεις όρια εκεί που πρέπει γιατί με τις μοιραίες σχέσεις δεν ξέρεις ποτέ που θα οδηγηθείς. Αν κάτι τελειώσει θα είναι οριστικό και χωρίς γυρισμό αφού ο αντικαταστάτης είναι έτοιμος.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά και δεν σηκώνεις κεφάλι. Θέλεις να γίνουν όλα με μέθοδο και να μη σου ξεφύγει τίποτα. Η αντίληψη σου είναι αυξημένη και δεν χωράει περιθώριο λάθους. Όλα θα γίνουν όπως επιθυμείς αλλά με κούραση που θα προκαλέσει άγχος. Πάρε χρόνο για να χαλαρώσεις! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα φίλε μου Σκορπιέ σημαίνει ότι όλα τριγύρω αλλάζουν και τίποτα δεν θα μείνει το ίδιο. Ξεβολεύεσαι σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Αλλάζεις σπίτι, μετακομίζεις και αποχωρείς από το οικογενειακό περιβάλλον. Τίποτα δεν θα συμβεί με ελαφριά την καρδία αλλά με πόνο ψυχής. Πρέπει να πάρεις το δρόμο σου!

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, την σημερινή μέρα το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να περάσεις καλά και να ψυχαγωγηθείς. Θα αναδείξεις τα ταλέντα σου και θα δημιουργήσεις το υπόβαθρο για την αναγνώριση που σου αξίζει μέσα από τις δημιουργίες σου. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα φίλε μου Τοξότη σημαίνει ότι οι μετακινήσεις και επικοινωνίες σου αποκτούν μεταμορφωτικό χαρακτήρα. Θα μπουν καινούργια άτομα στην ζωή σου που θα επηρεάσουν την σκέψη και το μυαλό σου. Οι σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον και τους συγγενείς εύκολα μπορούν να παρεξηγηθούν από τις νέες σου αντιλήψεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα θα είσαι κυκλοθυμικός και ευερέθιστος. Θα βγάλεις παράπονα στην οικογένεια που ομολογουμένως δεν σε έχει συνηθίσει έτσι. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα φίλε μου Αιγόκερε σημαίνει ότι θα παλέψεις με νύχια και με δόντια για οικοδομική ευμάρεια. Ο πλούτος θα σε μεταμορφώσει σε ελεγκτικό άτομο και θα γίνεις καχύποπτος με όποιον αμφισβητήσει τις ικανότητες σου και θεωρήσει δευτερεύουσες τις ανάγκες σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, την σημερινή μέρα οι ιδέες σου βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να τις επικοινωνήσεις και να τις αξιοποιήσεις. Είσαι γεμάτος ιδέες και οι σκέψεις σου θα βρουν ακροατές. Ετοιμάσου για συναντήσεις με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος, συγγενείς, ή αδέρφια και θα περάσεις όμορφα. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο σου όπου για σένα φίλε μου Υδροχόε σημαίνει ότι προσωπική σου μεταμόρφωση θα γίνει με μεγάλη δυσκολία. Μαζί με σένα θα αναγκαστούν να αλλάξουν και οι γύρω σου συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου. Σπίτι, οικογένεια και καριέρα θα χορέψουν τον ίδιο χορό της αλλαγής.

Ιχθείς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, τη σημερινή μέρα οι ανάγκες σου είναι αυξημένες και δεν καλύπτονται επαρκώς. Αισθάνεσαι ανικανοποίητος και θέλεις όλο και περισσότερα. Η παρορμητικότητα δεν σου ταιριάζει και καλά θα κάνεις να την αποφύγεις. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα φίλε μου Ιχθύ σημαίνει ότι η διάθεση και η ψυχολογία σου βαραίνει προσπαθώντας να αλλάξεις το παρελθόν. Αυτό είναι ένα όνειρο ανέφικτο και καλά θα κάνεις να δεις ότι σε πλήγωσε στο παρελθόν με άλλη οπτική ματιά και να δώσεις τόπο στην οργή. Η ψυχοθεραπεία και ο διαλογισμός θα έχουν θετικά αποτελέσματα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Μαΐου;

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει δυνατότητα για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, οι κλειστοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν την απομόνωση, θα έχουν την...

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ερωτικές «αναταράξεις» σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής, αλλά από τις 09:38 το πρωί που θα σχηματίσει την τελευταία της όψη,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 25 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Φίλε Κριέ, η δύσκολη όψη του τετραγώνου που γίνεται σήμερα Πέμπτη, μεταξύ της Αφροδίτης με τον Χείρωνα, βγάζει στην επιφάνεια παλιές πληγές...

Νέες αγάπες για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Σελήνη σε σύνοδο με Αφροδίτη και Άρη. Τα γεγονότα προκαλούν αμφίρροπα συναισθήματα τόσο σε προσωπικά, όσο και σε κοινωνικά ζητήματα. θα έρθει ερωτικός «ντουβρουτζάς»...

Τραγουδίστρια που συμμετείχε στην Eurovision κατουρήθηκε πάνω της σε γνωστό στέκι της παραλιακής

Δεν γνωρίζω τι συνέβη στον οργανισμό της. Ούτε τι ήπιε και πόσο. Γνωρίζω τι συνέβη στην τουαλέτα πολύ γνωστού μαγαζιού της παραλιακής. Η νεαρή τραγουδίστρια...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Τρίτη, σχηματίζεται η όψη τετραγώνου μεταξύ του Άρη-Δία. Είναι μια δύσκολη όψη που σε προβληματίζει ιδιαίτερα. Η στενομυαλιά...

Αστρολογικό ημερολόγιο Ιουνίου 2023: Τότε θα βρέξει χρήματα για τα 12 ζώδια! Οι τυχερές...

Μάθε μέρα προς μέρα πώς θα εξελιχθεί ο Ιουνίου 2023! Ο αστρολογικός οδηγός του μήνα σε βοηθά σε κάθε δραστηριότητά σου! Ο πρώτος μήνας του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,244ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο Δίας και ο Άρης «τρώνε τα μουστάκια τους»: Μπελάδες και για τα 12 ζώδια!

 O Δίας βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και ο Άρης στο ζώδιο του Λιονταριού. Τρία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Μαΐου;

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει δυνατότητα για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, οι κλειστοί χαρακτήρες...

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ερωτικές «αναταράξεις» σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής, αλλά από τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 25 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Φίλε Κριέ, η δύσκολη όψη του τετραγώνου που γίνεται σήμερα Πέμπτη, μεταξύ...