Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

Τα πάνω κάτω για Ιχθύες, Τοξότες και 2 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις σου και τον κοινωνικό σου περίγυρο! Αν έχεις σκοπό να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι οπωσδήποτε συνεπής και τέλεια οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές και αναποδιές!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, οφείλεις να γίνεις περισσότερο καχύποπτος με τους άλλους και να μάθεις να μην βασίζεσαι, στα λόγια τους, διότι κρύβονται πολλά από πίσω! Φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου και να είσαι προετοιμασμένος, για αποκαλύψεις κρυφών εχθρών και αντιπάλων!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πλήττει σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Ενδεχομένως, να αναγκαστείς να βιώσεις μεγάλες απογοητεύσεις, αφού οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου! Η ημέρα φέρνει αβεβαιότητα και ανασφάλεια και θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις πολλά από τα δεδομένα σου!

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 4 Νοεμβρίου

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα νιώσεις φορτωμένος και αρκετά αγχωμένος από τα τρεξίματα της καθημερινότητας σου, κυρίως για πρακτικά θέματα! Οφείλεις σήμερα, να ανταποκριθείς σωστά στα αυξημένα σου καθήκοντα και να διεκπεραιώσεις τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σου!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την σημερινή ημέρα, σίγουρα θα ενισχύσει την δημιουργικότητά σου και την λάμψη σου, γεγονός που θα επικεντρώσει όλα τα βλέμματα του θαυμασμού, επάνω σου! Ωστόσο, αν φερθείς με ανωριμότητα, έπαρση και απαιτητικότητα, λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, θα έχεις απώλειες και θα κάνεις ζημιά στην κοινωνική σου φήμη!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα που πραγματοποιείται το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός! Θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις καταστάσεις και συγκυρίες στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και να κάνεις εκ νέου εκτιμήσεις! Επιπλέον, φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις την σημερινή ημέρα, με τα οικογενειακά σου θέματα!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, πρέπει να αποφύγεις κουτσομπολιά, σοβαρές συζητήσεις κάθε είδους και νέα ξεκινήματα! Επίσης, μην πιστεύεις μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και οφείλεις να προσέξεις όσο μπορείς τις μετακινήσεις σου και κυρίως τον τρόπο που οδηγείς!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα λόγω της όψης του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, οφείλεις να προσπαθήσεις ουσιαστικά, ώστε να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και κυρίως τις αξίες σου! Πιθανόν την σημερινή ημέρα, να δημιουργηθούν κάποια μικρά προβλήματα σε διαπροσωπικές επαφές, όπως και σε πρακτικά θέματα!

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 4 Νοεμβρίου

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε αφορά άμεσα και οφείλεις να αποφύγεις τις παγίδες! Πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις σε εξιδανικεύσεις και μεγάλες απογοητεύσεις! Να είσαι προετοιμασμένος να προσγειωθείς πολλές φορές απότομα, κατά την διάρκεια της ημέρας!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, με το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μην εμπιστεύεσαι χωρίς λογική την διαίσθηση σου, διότι ενδεχομένως να σε προδώσει σήμερα! Προσπάθησε να βασίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια, πριν από κάθε σου δράση, απόφαση και κυρίως, σε κάθε σου διαπροσωπική συναναστροφή!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος, για ορισμένες μικρές απογοητεύσεις, οι οποίες προέρχονται από τον φιλικό τομέα! Ωστόσο, μην αγχωθείς, αφού τα προβλήματα, θα είναι παροδικά! Πιθανόν να νιώσεις πως δίνεις περισσότερα στους φίλους σου, απ’όσα λαμβάνεις!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε επηρεάζει πάρα πολύ και για τον λόγο αυτό, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός! Φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι χωρίς λογική τον κοινωνικό σου περίγυρο και να κρατάς μικρό καλάθι σε ό,τι ακούς! Προστάτεψε τα μυστικά σου και προσπάθησε να μην χαλάσει η κοινωνική σου εικόνα και η φήμη σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...