Τα πρώτα καλοκαιρινά καραγκιοζοστέκια άνοιξαν

200

Ακόμα ένα καλοκαίρι γεμάτο με Καραγκιόζη. Ο καλύτερος τρόπος για καλοκαιρινή ψυχαγωγία αλλά και γελωτοθεραπεία που συστήνει ο γιατρός της μελαγχολίας Καραγκιόζης Καραγκιοζόπουλος. Γνωστοί καραγκιοζοπαίχτες ετοιμάζουν τα “εργαλεία” τους για να ψυχαγωγήσουν το κοινό τους σε θέατρα και κινηματογράφους σε μόνιμη βάση.

Ο τελευταίος καραγκιοζοπαίχτης της χρυσής γενιάς, Θανάσης Σπυρόπουλος,μαζί με τον γιο του,Κώστα, δημιούργησαν δύο μόνιμες συνεργασίες σε δύο απ’τους καλύτερους θερινούς κινηματογράφους της Αττικής. Πλούσιο πρόγραμμα με παραδοσιακές και σύγχρονες παραστάσεις, κωμωδίες, ηρωικές, και περιπέτειες που θα σας συναρπάσουν.Τρέξατε να διασκεδάσετε με τον αυθεντικό Καραγκιόζη απ’την οικογένεια Σπυρόπουλου.

 1. Cine Βοτσαλάκια” Πειραιάς
  από 27/05 έως 08/07
  Λεωφ. Βασιλέως Παύλου 4, Πειραιάς 185 34
  Τηλ: 21 0422 7427 Website: tsalakia.blogspot.gr
  Εισιτήρια: Γενική είσοδος 5€ το άτομο
  Πληροφορίες: 697 5690986 (Δρακοπούλου Μαργαρίτα- Υπεύθυνη παραστάσεων & προγράμματος)
 2. Cine “Μ.Φωτόπουλος” Μαρούσι
  από 29/05 έως 10/07
  Αγίου Κωνσταντίνου 42, Μαρούσι
  Εισιτήρια: Γενική είσοδος 5€ το άτομο
  Πληροφορίες: 697 5690986 (Δρακοπούλου Μαργαρίτα- Υπεύθυνη παραστάσεων & προγράμματος)

Από τις 31/5 και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Τάσος Κώνστας μετακομίζει, όπως κάθε χρόνο, από τις Φιγούρες & Κούκλες στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών Παλαιού Φαλήρου στο Πάρκο Φλοίσβου (είσοδος επί της Λεωφ. Ποσειδώνος). Ο γνωστός καραγκιοζοπαίχτης στήνει τον μπερντέ του στο θερινό του στέκι δίπλα στη θάλασσα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή του καλοκαιριού, στις 8.30 μ.μ., με ένα πλούσιο ρεπερτόριο διασκευασμένων κωμωδιών του θεάτρου σκιών, εμπλουτισμένων με σάτιρα και αυτοσχεδιασμό.
Ο Τάσος Κώνστας έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο ρεπερτόριο διασκευασμένων κωμωδιών του Ελληνικού θεάτρου σκιών. Κατορθώματα του Καραγκιόζη διανθισμένα με σάτιρα και εμπλουτισμένα με τον αυτοσχεδιασμό που χαρακτηρίζει τις παραστάσεις του αγαπημένου καραγκιοζοπαίχτη, εγγυώνται ένα δροσερό, γελαστό καλοκαίρι για όλη την οικογένεια. Με δροσερή τιμή εισιτηρίου, για να πηγαίνετε όσοι θέλετε και όσες φορές θέλετε.
Μια όμορφη βόλτα στο πάρκο, δίπλα στη θάλασσα, ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την Καλοκαιρινή οικογενειακή σας έξοδο.
Δημοτικό Θέατρο Σκιών Παλαιού Φαλήρου – Πάρκο Φλοίσβου, Είσοδος επί της Λ. Ποσειδώνος (Στάση ΤΡΑΜ «Πάρκο Φλοίσβου»)
Έναρξη Παραστάσεων: Παρασκευή 31 Μαΐου 2019, ώρα: 20.30.
Παραστάσεις: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή. Ώρα έναρξης: 20.30. Διάρκεια: 50 ΄| Με νέο έργο κάθε βράδυ
Πληροφορίες: Τηλ 6937714733
Τιμή εισιτηρίου: 3,50 ευρώ / άτομο

“Το Εξοχικό του Καραγκιόζη στη Σαλαμίνα”
Από το Θερινό Θέατρο σκιών Παναγιώτη Χατζηαναγνώστου
Από την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019
“Δεν αντέχω άλλο την πείνα… φύγαμε για Σαλαμίνα” λέει ο Καραγκιόζης στην Αγλαΐα, και ετοιμάζουν βαλίτσες μαζί με τα κολλητήρια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο εξοχικό τους στη Σαλαμίνα.
Το γνωστό θερινό Καραγκιοζοθέατρο της Σαλαμίνας που βρίσκεται επί της οδού Λεωφόρος Ιπποκράτους 156, (απέναντι από τα Κ.Ε.Π.) είναι έτοιμο να ανοίξει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την Παρασκευή 14/6 και να σας κρατήσει συντροφιά για όλο το καλοκαίρι. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ώρα 21:00, το Θέατρο Σκιών του Παναγιώτη Χατζηαναγνώστου, θα σας υποδεχτεί με καινούργιες κωμικές και φαντασμαγορικές παραστάσεις, που θα σκορπίσουν το γέλιο και την χαρά σε μικρούς και μεγάλους.
Κάθε βράδυ θα σας υποδέχεται, με μία διαφορετική παράσταση !!!
Πληροφορίες:
Θερινό Θέατρο σκιών Παναγιώτη Χατζηαναγνώστου
Λεωφόρος Ιπποκράτους 156, (απέναντι από τα Κ.Ε.Π)
Έναρξη παραστάσεων: Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019
Παραστάσεις: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00 – Κάθε βράδυ με νέο έργο.
Τιμή Εισιτηρίου: 3,50 ευρώ / άτομο
Πληροφορίες: 6979 354 681, 210 400 63 12

Διαβάστε επίσης:  Καραγκιόζης summertime - Δύο επιπλέον παραστάσεις