Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Τα ζώδια και οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις τους για τον Μάιο 2018

Σημαντικότερο γεγονός αυτού του μήνα, είναι η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, όπου εγκαινιάζεται μία σπουδαία επταετία ανακατατάξεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Ένα ακόμα σημαντικό γεγονός, είναι το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα, το οποίο και θα προσφέρει την εύνοια τύχης σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού!

ΚΡΙΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τις καλές συγκυρίες για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα, ή για να βρείτε εργασία. Ξέρετε ότι κάποιες καταστάσεις δεν αλλάζουν, γι αυτό θα πρέπει προσαρμοστείτε στα δεδομένα τους αντί να τους εναντιωθείτε. Το πρώτο δεκαπενθήμερο είναι πιο κατάλληλο για να επιδιώξετε λύσεις στα οικονομικά και πρακτικά σας. Αισθηματικά, το ίδιο διάστημα παραμένει διφορούμενο και αρκετά ασαφές. Καλύψτε ότι ανάγκες υπάρχουν, μιλήστε καθαρά για τις διαθέσεις και τις προθέσεις σας και ανταποκριθείτε στο ρόλο σας στην οικογένεια. Το δεύτερο μισό του μήνα θα σας ζητήσει να είστε πειθαρχημένοι, προσεκτικοί και ιδιαίτερα ουσιαστικοί. Ξεχνάτε για λίγο τις ευκολίες στις οποίες καταφεύγατε μέχρι τώρα και γίνεστε εκείνοι οι άλλοι, που ξέρουν πώς να υπερασπίζονται τις υποθέσεις τους και πώς να υλοποιούν τα σχέδιά τους!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας αυτός έχει μια σημαντική όψη για εσάς και είναι η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιό σας, όπου θα παραμείνει για επτά χρόνια. Ξεκινά λοιπόν ένας επταετής κύκλος ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά τη θέση σας στις επιδιώξεις σας, όποιες και αν είναι αυτές. Κάτι τέτοιο δεν θα γίνετε πάντα με τον εύκολο τρόπο, αλλά σίγουρα θα το κερδίσετε, καθώς ευνοείστε στις επιλογές σας, στις αντοχές και στην διορατικότητά σας. Αναλαμβάνετε σταδιακά νέα καθήκοντα, απαλλάσσεστε από αμφιβολίες που σας κόστισαν την πρόοδό σας και επιτρέπετε στον εαυτό σας να απολαύσει περισσότερο τις όποιες επιτυχίες του. Η αντίσταση των άλλων στις αλλαγές που συντελούνται θα είναι σθεναρή, αλλά μέσα σε όλα και σε όλους θα βρείτε εκείνους οι οποίοι θα σας συντροφεύσουν και θα σας στηρίξουν στα εγχειρήματά σας!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αισθηματικά ο μήνας αυτός, θα σας αναγκάσει να πάρετε αποφάσεις. Άλλες από αυτές εξ ανάγκης και άλλες πολύ ουσιαστικές και ευχάριστες. Οι ελεύθεροι από εσάς φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για ενδιαφέρουσες γνωριμίες και κάποια σημαντικά απρόοπτα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τις 19 σημαίνει ανανέωση και σας χαρίζει μαγνητισμό. Κάποιοι θα αναζητήσετε τρόπους να απαλλαγείτε από το παρελθόν και να επενδύσετε στο μέλλον. Προσέξτε γιατί όλα τα ευχάριστα κρύβουν κάποιες παγίδες, τις οποίες θα χρειαστεί να διαχειριστείτε το τελευταίο δεκαήμερο. Μην ξεχνάτε την πρακτική πλευρά της καθημερινότητας και μην διστάσετε να διοχετεύσετε μέρος της ζωτικότητάς σας στην εργασία και στην αναζήτηση ευκαιριών για νέο εισόδημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρώτο μισό του μήνα χρειάζεται προσοχή, καθώς συναντάτε δυσκολίες στις επαφές σας για υποστήριξη και υλοποίηση των σχεδίων σας. Επιμείνετε και μην εγκαταλείπετε γιατί έχετε το πλεονέκτημα να σκέφτεστε σφαιρικά όταν θέλετε κάτι. Συνήθως επιτυγχάνετε τους στόχους σας γιατί ξεπερνάτε τους άλλους στην επιμονή και στην κτητικότητα. Ο μήνας θα αρχίσει να σας υποστηρίζει σταδιακά από το δεύτερο μισό του, γι αυτό έχετε πίστη στις επιδιώξεις σας, γιατί θα την χρειαστείτε. Μέσα σε όλα ένας δικό σας άνθρωπος ζητά επιβεβαίωση των αισθημάτων σας, ιδιαιτέρως επειδή βλέπει ότι επικεντρώνεστε στην δουλειά και στα οικονομικά σας, ή επειδή αναγκαστήκατε να αθετήσετε κάποιες από τις υποσχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Θα χρειαστεί να κάνετε προσαρμογές στην συμπεριφορά σας και στις επιδιώξεις σας. Όσο πιο ευέλικτοι φανείτε, τόσο πιο κερδισμένοι θα είστε. Φροντίστε να μην βάζετε όλα τα αβγά στο ίδιο καλάθι και προνοήστε για το ενδεχόμενο ότι κάποιοι δεν μοιράζονται τις φιλοδοξίες σας και άρα, δεν μπορούν να σας ακολουθήσουν στα σχέδιά σας. Προσέξτε επίσης τις κάθε είδους σχέσεις σας, γιατί θα αναγκαστείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, αρκετές φορές απέναντί τους. Η λίγο αυξημένη ματαιοδοξία σας μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές που αυτό το διάστημα δεν ευνοούν την εικόνα σας. Μην απορείτε που κάποιοι σας πιέζουν να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και αντισταθείτε στις αλλαγές που υποστηρίζουν κάποιοι στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Συνεχίστε τις προσπάθειες σε ότι αποδίδει και μην παρασύρεστε από την υπερβολική επιμονή κάποιων συναδέλφων ή παραγόντων. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο θετικό και πιο αποδοτικό για εσάς. Κάποιοι θα επισημοποιήσετε μια σχέση σας και κάποιοι θα εγκατασταθείτε σε άλλο μέρος. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται σταδιακά και όλα εξαρτώνται από το πόσο έχετε ανάγκη ανθρώπους άλλης λογικής από τη δική σας. Νομικές και άλλες υποθέσεις μπορούν να διευθετηθούν με έξυπνους συμβιβασμούς, οι οποίοι θα σας απαλλάξουν από περιττά βάρη σε αυτή την φάση της ζωής σας!

ΖΥΓΟΣ

Ενας μήνας που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες από τις ανασφάλειές σας και θα σας καλύψει σημαντικές ανάγκες στην καθημερινότητά σας. Η επικοινωνία είναι βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σας και θα έχετε τις ευκαιρίες που θέλετε για να βρεθείτε ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάτε. Σχέσεις κάθε είδους περνούν από προσωπικό φιλτράρισμα, αλλά φροντίστε να μην είστε πολύ αυστηροί με τους γύρω σας. Κάποιοι θα εκπλαγείτε από τους γύρω σας και από την υποστήριξη που θα σας προσφέρουν. Το πρώτο δεκαπενθήμερο ευνοούνται ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ το δεύτερο μισό του μήνα σας θέλει εύστοχους, κατασταλαγμένους και αποφασισμένους, όσον αφορά στα επαγγελματικά σας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Oμήνας ξεκινά δυναμικά απέναντί σας και πρέπει να προφυλάξετε τα κεκτημένα σας, είτε αυτά είναι αντικείμενα και περιουσιακά στοιχεία, είτε είναι η εργασία και οι θέσεις σας στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Επιφυλαχτείτε για τα έξοδα που προκύπτουν και καλύψτε τις ανάγκες σας με τους άλλους τρόπους που μπορείτε. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο αποδοτικό για τους κόπους και την αξία σας. Συνεννοείστε καλύτερα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και κάποιοι θα νιώσετε έντονα συναισθήματα για κάποιον εν δυνάμει ερωτικό σύντροφο. Μην γίνεστε υπερβολικοί στις διεκδικήσεις σας όμως και μην δίνετε λάθος εντυπώσεις, σε εκείνους οι οποίοι σας υπολογίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας σας βοηθά να υπερασπιστείτε καλύτερα τον εαυτό σας σε όλους τους τομείς. Φροντίστε να λειτουργήσετε με μέτρο και να μην αφήσετε να φανούν κάποιες αδυναμίες σας. Ταξίδια και μετακινήσεις πρέπει να πραγματοποιηθούν στο πρώτο δεκαπενθήμερο, καθώς τότε, είστε πιο τυχεροί και πιο αναπόσπαστοι στις προσπάθειες και στις επιδιώξεις σας. Στα οικονομικά σας αλλάξτε τακτική και προσπαθήστε να εξισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας. Κάποιες σχετικές υποθέσεις σας θα αποδειχτούν πιο εύκολες στη διευθέτησή τους από όσο υπολογίζατε και όσο φοβόσαστε. Το τελευταίο δεκαήμερο θα δώσετε προσοχή στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και θα προσπαθήσετε να κατευνάσετε την ένταση που σας ταλαιπωρεί. Εδώ πρέπει να κάνετε πρόσκαιρες υποχωρήσεις για να μην υποχρεωθείτε αργότερα σε δύσκολες επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια αισθηματική σχέση ή κατάσταση εξακολουθεί να σας ταλαιπωρεί και να σας παραπλανά. Προσπαθήστε να μην είστε ευκολόπιστοι και να μην αφήνετε την επιθυμία ή την έλξη που νιώθετε για κάποιον άνθρωπο να σας βγάζει έξω από τα νερά σας. Ο θυμός και ο εκνευρισμός σάς αποδιοργανώνουν και σάς αφοπλίζουν. Στρέψτε τον δυναμισμό σας στις πρακτικές σας υποθέσεις και επιδιώξτε ό, τι καλύτερο για εσάς. Επαγγελματικά, οι καταστάσεις βελτιώνονται στο δεύτερο δεκαπενθήμερο και εσείς γίνεστε πιο δυναμικοί και πιο αποτελεσματικοί στις προσπάθειές σας. Θα εισπράξετε αναγνώριση και ικανοποίηση από εκείνους οι οποίοι παίζουν κεντρικό ρόλο στις σχετικές σας υποθέσεις και με αυτόν τον τρόπο θα επιστρέψετε στο ερωτικό παιχνίδι με άλλον αέρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρώτο δεκαπενθήμερο σας βοηθά να εξελίξετε τις επαγγελματικές και πρακτικές σας υποθέσεις. Προσοχή χρειάζεται στις εκεί σχέσεις σας καθώς κάποιοι μπορεί να σας παραπλανήσουν άθελά τους. Φροντίστε να έχετε τον έλεγχο των πεπραγμένων και να μην χαλαρώσετε τις προσπάθειές σας, τώρα που φτάσατε τόσο κοντά στο στόχο σας. Το δεύτερο μισό του μήνα δεν είναι τόσο ανέφελο, καθώς προβλέπονται πολλές αλλαγές ανάγκης στην καθημερινότητά σας. Μείνετε εκτός ανταγωνισμών και μην υπερασπίζεστε εκείνους τους οποίους θεωρείτε αδύναμους, ενώ δεν είναι. Αισθηματικά, έχετε πολλές ευκαιρίες για να περάσετε καλά, αλλά να θυμάστε ότι το τελευταίο δεκαήμερο θα υποστείτε τις συνέπειες των πρότερων επιλογών σας. Φρενάρετε τα έξοδά σας και γίνετε πιο ικανοί όταν διαπραγματεύεστε το συμφέρον σας!

ΙΧΘΥΣ

Ο μήνας θα φέρει αρκετές καλές στιγμές, αλλά θα ορίσει ταυτόχρονα και την χρονική τους διάρκεια. Φροντίστε να μην ελπίζετε σε περισσότερα από όσα συμβαίνουν και μην δοκιμάζετε την τύχη σας, αγνοώντας την νομοτέλεια γύρω σας. Οικονομικά μπλοκάρει κάποια υπόθεσή σας γι αυτό φροντίστε να μην λειτουργείτε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, καθώς το δεύτερο μισό του μήνα σας καλεί να αποδείξετε την κατάρτιση στο αντικείμενο που υπηρετείτε, συνεπώς και την αξία σας στην θέση που κατέχετε. Αισθηματικά, προσωπικά και οικογενειακά θέματα εξελίσσονται ικανοποιητικότερα από ότι περιμένατε και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς και χαρούμενους.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...