Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.8 C
Athens

Τα Ζώδια σήμερα 01/09/2016

Καλημέρα & καλό μήνα! Όπως θα έχετε ακούσει σήμερα δεν είναι μια οποιαδήποτε ημέρα, έχει τη τιμητική της από όλες τις απόψεις. Καταρχήν είναι η πρώτη μέρα του Φθινοπώρου!

Η πιο γλυκιά, η πιο ζεστή, εκείνη που σιγά-σιγά θα ξεθωριάζει από εδώ και πέρα, γιατί έτσι είναι οι εποχές.. Πολύ ρομαντικά σας τα λέω, αφού το σύμπαν σκούζει με την Έκλειψη Ηλίου, που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου και έχει σκοπό να μας βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι!

Τα Ζώδια που επηρεάζονται κυρίως είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες. Τι να κάνουμε κάποιος σας έχει βάλει στο μάτι καιρό τώρα..

 
Κριός
Και εκεί που θα είστε χαλαροί σήμερα, μόλις μεσημεριάσει θα προκύψει ένα θέμα και θα τρέχετε και δε θα φτάνετε! Τα νεύρα σας κρόσσια, κάτι θα συμβεί που θα σας φέρει το πρόγραμμα τούμπα! Ούτε υπογλώσσια δε θα έχετε το χρόνο για να πάρετε, συνεπώς να βρίσκεστε σε ετοιμότητα για ένα συμβάν, για να αντιμετωπίσετε συμπεριφορές παράλογες και για κάποιο λόγο να κάνετε την ανατροπή! Αποφύγετε την οδήγηση ή τις μεγάλες ταχύτητες γιατί κάποιο χαντάκι δε θα τα δείτε!

Ταύρος
Εντάξει δε σας αγγίζει και τόσο το γεγονός, όμως τα έχετε βάψει μαύρα μέρες τώρα, γιατί μια μελαγχολία σας έχει ήδη πιάσει. Η αλήθεια είναι πως θέλετε περισσότερα από τη ζωή σας, είστε δραστήριοι αρκετά, όμως εκεί που πάει να έρθει η ευκαιρία, εκεί και χάνεται. Υπομονή, είναι ένα προσόν Ταυρίσιο και όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Απογοητεύεστε από τις σχέσεις σας. Από τη δουλειά σας. Από το έργο σας. Μη μου πείτε πως κρεμάσατε και εκείνες τις μαύρες τις κουρτίνες..;;;

Δίδυμος
Τις μέρες αυτές θα επαναστατήσετε για τα πάντα! Όχι με ωραίο τρόπο, αλλά σα να σας έχουν αλυσοδεμένους καιρό τώρα! Μια τρέλα θα τη νιώσετε, μια σχιζοφρένεια το ίδιο και μια φούντωση τύπου θα πάρετε φωτιά ολόκληροι! Η έκλειψη Ηλίου, δυστυχώς ταράζει το συναισθηματικό σας τον κόσμο, γίνεστε υπερβολικοί, παράλογοι και ξεσπάτε σε ανθρώπους που δε φταίνε.. Τα θέλετε όλα δικά σας! Και τη δουλειά που έχετε επιλέξει και το σύντροφο. Όμως με τον τρόπο σας πάντα!

Καρκίνος
Σήμερα γλυκά μου θα πάθετε τα πάντα! Και εκεί που θα είστε αμέριμνοι, χαλαροί και ωραίοι, μπορεί να χαλάσει το κινητό σας. Θα τρελαθείτε βέβαια, γιατί πώς θα επικοινωνήσετε με τον κόσμο σας; Αποφύγετε το τιμόνι, τις σκάλες, τα αιχμηρά τα αντικείμενα, γιατί θα είστε τόσο πολύ αφηρημένοι, που μπορεί να βρεθείτε σε οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση. Το ιδανικότερο θα ήταν να μείνετε σπίτι, στο κρεβάτι, ακούνητοι! Τουλάχιστον εκεί υπάρχει και σταθερό τηλέφωνο!

Λέων
Τι έγινε χρυσά μου; Μόλις πληρωθήκατε έφυγαν όλα τα φράγκα σε υποχρεώσεις; Δε σας έμεινε τίποτα στην άκρη; Πού έχετε μπλέξει και γιατί τόσο πολύ δε μπορείτε να μαζευτείτε; Τέτοιες λοιπόν θα είναι οι σκέψεις σας σήμερα, θα μαλώνετε τον εαυτό σας όλη την ημέρα και θα μπείτε σε διαδικασία να αλλάξετε. Φοβερό αυτό, πάντα προσωρινό, αλλά αξίζει τη προσπάθεια. Βάλτε τα κάτω και δείτε τι μπορείτε να κόψετε και στη τελική για ένα διάστημα ζήστε σα κοινοί θνητοί.. δε πειράζει.. Ο βασιλιάς που κρύβετε μέσα σας, δε θα φύγει ποτέ..

Παρθένος
Λογικά θα πρέπει να νιώθετε το απόλυτο το χάος μέσα στη ψυχή, στο μυαλό, οπουδήποτε βρίσκεστε, κάτι χάθηκε, κάτι δε φαίνεται και εσείς αναστατωμένοι πολύ. Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας, πρώτα εσείς και μετά οι άλλοι! Μέρα που θα ασχοληθείτε με πάρα πολλά ζητήματα. Δε θα αφήσετε κανέναν να ανακατευτεί στα πόδια σας. Θα κάνετε τις ανακοινώσεις σας και σε όποιον αρέσει. Νιώθετε πως τίποτα δε γίνεται σωστά δίχως τη παρέμβαση τη δική σας. Δεν είναι έτσι, απλά ο καθένας έχει τον τρόπο του.

Ζυγός
Τι έχετε κάνει πάλι; Όλο νέα επεισόδια είστε και μέσα στην ίντριγκα. Σήμερα θα μάθετε διάφορα κουτσομπολιά, για ανθρώπους που έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν, ή για κάποιους που σκοπεύετε να κάνετε κάτι μαζί στο μέλλον. Δε ξέρω αν θα πρέπει να πιστέψετε, ή αν θα πρέπει να μιλήσετε. Γιατί σίγουρα και η δική σας η φωλιά είναι λερωμένη γιατί δεν είστε και οι πιο αθώοι άνθρωποι.. Ξέρετε εσείς.. τι λέω! Θα σας πρότεινα λοιπόν, να αντλήσετε τις πληροφορίες, να δείτε τι γνωρίζουν οι άλλοι και αν μπορούν να σας συνδέσουν με διάφορα και να εξαφανιστείτε. Μη δίνετε τροφή για σχόλια..!!!

Σκορπιός
Τα έχετε κάνει μαντάρα. Τι έγινε φλερτάρετε μέσα στο χώρο της δουλειάς σας; Δεν έχουμε πει απαγορεύεται αυτό; Γιατί θέλετε να μπλέξετε τα μπούτια σας; Σοβαρευτείτε, γιατί οι μέρες αυτές είναι πολύ σημαντικές για το έργο σας, για την εικόνα που θέλετε να δείξτε προς τα έξω και δεν είναι σωστό τώρα που φτάνουν όλα στο τέλος τους, να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα! Δείξτε μια σοβαρότητα και ξεπεράστε τους πειρασμούς γιατί όπως λέω.. ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και ξέρει πού πηγαίνει.. Για αυτό το νου σας.. Κάποιος θα σας αναστατώσει στη δουλειά!

Τοξότης
Δε τη γλυτώνετε! Παίζει σήμερα να σας ανακοινώσουν πως θα σας αλλάξουν θέση στη δουλειά. Ακόμα και αρμοδιότητες και ευθύνες. Νομίζω θα το πάθετε το εγκεφαλικό, έτσι ξαφνικά, γιατί αλλιώς τα έχετε υπολογισμένα, αλλιώς θα σας έρθουν και στον επαγγελματικό το τομέα, έρχονται αλλαγές που δε θα μπορέσετε να τις αποφύγετε με τίποτα. Σήμερα να μη μιλήσετε. Αύριο να πείτε τη γνώμη σας. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, αποδεχτείτε το απρόβλεπτο και μη γκρινιάξετε!

Αιγόκερως
Μια μελαγχολία τη νιώθετε γιατί κάποια πράγματα δε σας αρέσουν και τόσο. Εσείς θα την αποζητήσετε την αλλαγή, γιατί έχετε μπουχτίσει τα ίδια και τα ίδια. Αυτό σας κάνει η έκλειψη Ηλίου. Ταράζει τη σταθερότητα που υπάρχει στη ζωή σας. Θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε σε άγνωστες θάλασσες. Φοβερό το συναίσθημα αυτό αν όντως είστε έτοιμοι για μια τέτοια περιπέτεια. Αλλιώς φανταστείτε τις αλλαγές, φτιάξτε όνειρα και αφήστε το μυαλό να ταξιδέψει όπου θέλει εκείνο.. Είναι από αυτές τις μέρες..

Υδροχόος
Άντε πάλι! Έχετε πάθε πυρετό με τα λεφτά σας. Ναι μεν σας έρχονται με τον έναν ή τον άλλο τον τρόπο, αλλά δεν είστε ικανοποιημένοι με τίποτα. Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτό, αλλά έχετε τόσες πολλές υποχρεώσεις, που θα πρέπει να βάλτε βαθιά το χέρι στη τσέπη. Διαχειριστείτε τα οικονομικά σας τα ζητήματα, με λογική και όχι συναίσθημα. Να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας γιατί το κούτελο πρέπει να είναι πάντα καθαρό! Μην αφήνετε τους άλλους να σας κακό χαρακτηρίζουν, γιατί ωραία η μεγάλη η ζωή αλλά έχει και το κόστος της!

Ιχθύς
Ειλικρινά τώρα εσείς θα βιώσετε το διήμερο της απόλυτης της τρέλας! Ξαφνικά θα προκύψουν όλα εκείνα τα ζητήματα που σας απασχολούσαν, θα νιώσετε μια φούντωση απίστευτη και θα εκραγείτε σαν ηφαίστειο! Αν δε γίνει αυτό, τότε πραγματικά θα τραβήξω τις κοτσίδες μου.. Ερωτικά μαντάρα, είστε ένα βήμα πριν το χωρισμό, δεν αντέχετε άλλο, ίσως ούτε τη παρουσία του ατόμου κοντά σας, τραγικό το βρίσκω, να πάτε στη μητέρα σας για μερικές ημέρες.. Μέχρι να φύγει το μπουρίνι! Από την άλλη επαγγελματικά ζητήματα, ανατροπές, πυρκαγιές, αλλά από εβδομάδα όλα μια χαρά.. Βαλεριάνα.. φοβερό βότανο!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1430: Οι δυνάμεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...