Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
14.9 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 10/12/2016

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα,

Κριός

Γενικά zwdia: Μπορεί να προσπαθείτε να κατανοήσετε κάτι με το μυαλό σας η αντίληψή του θα έρθει μέσα από την καρδιά σας. Αισθανθείτε την απάντηση αντί να προσπαθείτε να μάθετε. Σκεφθείτε το όλο αντί για τα κομμάτια.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σας είναι δύσκολο να ταιριάξετε με την ενέργεια της ημέρας και δεν μπορείτε να εφαρμόσετε τον ρυθμό σας στην δουλειά σας. Μπορείτε ελεύθερα να χρησιμοποιήσετε την ημέρα ώστε να πειραματιστείτε με κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει. Προσπαθήστε.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Το μυαλό σας είναι πολύ κοφτερό σήμερα. Θα δείτε ότι επικοινωνεί με την καρδιά σας. Μπορεί τελευταία κάποιο άτομο να έχει μπει στην ζωή σας και τώρα είναι καιρός να γνωριστείτε καλύτερα. Είναι σημαντικό να κάνετε μικρά βήματα. Μην αφήνετε την φαντασία σας να σας παρασύρει. Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε την γραμμή ανάμεσα στην φαντασία και την πραγματικότητα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Συμμαχήστε με κάποιον. Η ενέργεια θα βοηθήσει ένα σχέδιο που δεν πήγαινε πολύ καλά. Μαζί θα μπορέσετε να επιτύχετε πολλά. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση επιτυχίας. Η δουλειά σας είναι να βοηθήσετε να οριστεί και να κατευθυνθεί η ενέργεια πιο αποδοτικά.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Είναι μια νέα ημέρα. Κάντε ότι μπορείτε να μοιράσετε την λάμψη σας αλά μην εκπλαγείτε αν κάποιος προκαλέσει τον τρόπο που σκέπτεστε. Υπάρχουν δυνάμεις που προσπαθούν να σας απομακρύνουν από εκεί που πρέπει να πάτε. Φροντίστε να διατηρήσετε τον έλεγχο. Να είστε θετικοί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε πιο παθιασμένοι με την δουλειά σας. Αν δεν δείχνετε πάθος τότε δεν θα επιτύχει τίποτα. Η ενέργεια της ημέρας είναι έντονη. Εκμεταλλευθείτε την αντί να αισθάνεστε ότι είστε στο περιθώριο.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η αγάπη και ο έρωτας πάει καλά για εσάς. Κάτι σε έχει εξάψει την περιέργεια και πρέπει να βρείτε την αλήθεια κάθε κατάστασης. Η πρακτική, προσγειωμένη και σταθερή προσέγγισή σας θα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας. Πρέπει να έχετε τον έλεγχο σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε καλή τύχη. Όταν βρέχει πέφτει επάνω σας και τώρα είναι παντού. Ακολουθήστε την καρδιά σας και θα οδηγηθείτε κατευθείαν σε ευκαιρίες και την επιτυχία που περιμένετε. Τώρα είναι η στιγμή σας να λάμψετε.

Λέων

Γενικά zwdia: Η αναποφασιστικότητα που αισθάνεστε σχετικά με κάποια ζητήματα μπορεί να εξαφανιστεί σήμερα. Μπορεί να πάτε από την μια άκρη στην άλλη. Αναγνωρίστε την κάθε κατάσταση και βάλτε στην άκρη την λογική σας. Αφήστε την καρδιά σας να κάνει την επιλογή. Κάτι όμορφο και ήρεμο θα τραβήξει την προσοχή σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Βγείτε από την ρουτίνα σας και πείτε ναι σε μια προσφορά που κανονικά θα απορρίπτατε χωρίς να το σκεφθείτε πολύ. Τα σημερινά ρίσκα θα πάνε καλά. Μην φοβάστε το μέλλον. Να έχετε εμπιστοσύνη στις πράξεις σας.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Η σκέψη σας θα είναι ξεκάθαρη σήμερα και η συγκέντρωσή σας θα σας προσφέρει μια αποκαλυπτική αλήθεια για μια κατάσταση. Το μυαλό σας είναι συγχρονισμένο με την καρδιά σας. Μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφθείτε λογικά τα συναισθήματά σας όπως και την τρυφερή πλευρά των σκέψεών σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε προσεκτικοί με κάποιον που μπορεί να προσπαθεί να χειριστεί τις επιλογές σας. Έχετε την δύναμη να αντιστρέψετε την κατάσταση και να επωφεληθείτε. Όταν παίρνετε αποφάσεις να θυμάστε ότι εσείς κάνετε την τελική επιλογή και όχι κάποιος άλλος.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Είστε απασχολημένοι με τις περιπέτειές σας που δεν αντιλαμβάνεστε πως υπάρχουν άτομα που χρειάζονται περισσότερη προσοχή. Αναζητάτε κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο και έχετε χάσει την επαφή σας με τα όμορφα πράγματα που έχετε ήδη μπροστά σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι θα σας εναντιωθούν και θα πουν την γνώμη τους ώστε να την ακούσουν όλοι. Αυτή η διαμάχη είναι περισσότερο για να δειχθούν οπότε μην το παίρνετε προσωπικά. Οι διαφωνίες θα υποχωρήσουν.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Η αγάπη και ο έρωτας είναι τα κλειδιά της ημέρας. Θα δείτε πως ότι σχετίζεται με αυτά πάει καλά. Το μυαλό σας είναι πιο ισχυρό και η έρευνά σας για βαθύτερη γνώση μπορεί να επιτευχθεί χωρίς πολύ προσπάθεια. Η δημιουργικότητά σας θέλει να βρει διέξοδο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα αισθάνεστε πολύ δυνατοί και βάζετε τις βάσεις για μεγάλη επιτυχία στην δουλειά σας. Είστε πολύ ψηλά και δεν έχετε λόγο να πιστεύετε ότι θα πέσετε. Αν θέλετε να κάνετε ένα βήμα μπροστά τώρα είναι η ώρα να το κάνετε.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μπορεί να πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να στρέψετε την προσοχή σας στον εαυτό σας. Όσον αφορά την αγάπη και τον έρωτα μην βιάζεστε. Η υπομονή είναι αυτό που χρειάζεστε τώρα. Οι άλλοι είναι πιο συναισθηματικοί από ότι συνήθως. Μην εκπλαγείτε αν εσείς ή κάποιος που ξέρετε γίνει κτητικός όταν εμφανιστεί ένας ξένος.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κανείς δεν πρόκειται να εκτιμήσει την άσχημη διάθεση οπότε αν ξυπνήσετε έτσι σήμερα να θυμάστε να την αφήσετε στο σπίτι. Η όποια αρνητικότητα είναι καλύτερο να αντικατασταθεί από χαμόγελο. Η ημέρα θα είναι έτσι πολύ πιο ομαλή.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Το μυαλό σας φιλτράρει ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Τίποτα δεν διαφεύγει της προσοχής σας σήμερα. Είστε στην κορυφή της κατάστασης είτε το αντιλαμβάνονται οι άλλοι είτε όχι. Μπορείτε να είστε υπομονετικοί. Τα γεγονότα θα φανερωθούν οπότε μην πάρετε μεγάλες αποφάσεις για κάτι μέχρι να έχετε όλα τα δεδομένα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σας έχει δοθεί το πράσινο φως οπότε προχωρήστε. Η μοναδική προσέγγισή σας θα επιβραβευτεί οπότε μην φοβάστε να πείτε την γνώμη σας στους γύρω σας. Η επιτυχία θα έρθει.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Μπορεί να μην αισθάνεστε καλά όσον αφορά θέματα που αφορούν την αγάπη και τον έρωτα. Μην εκπλαγείτε αν μια διαμάχη υπάρξει σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Αν είστε σε σχέση σκεφθείτε το ως εμπόδιο, μια πρόκληση που θα σας κάνει πιο δυνατούς και θα σας δέσει περισσότερο με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι μπορεί να είναι για καλύτερο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Καλύτερα να ακολουθείτε την υπερβολή παρά να την πολεμάτε. Υπάρχει ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα και μπορείτε να επωφεληθείτε αν είστε πρόθυμοι να προσαρμόσετε την οπτική σας. Μην γυρνάτε την πλάτη σας σε κάτι που ξέρετε ότι θα είναι επιτυχημένο.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να υπάρξει κάποια λεκτική διαμάχη όσο ασχολείστε με τις προκλήσεις που σας φέρνει η σημερινή ημέρα. Η αγάπη είναι στο πλευρό σας. Όσο είστε αληθινοί με τον εαυτό σας θα ανταπεξέλθετε σε ότι συναντήσετε. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες και καταστάσεις που ενισχύουν την δύναμή σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η υποστήριξη που χρειάζεστε είναι εδώ. Η εμπιστοσύνη για την οποία ελπίζεστε είναι μέσα σας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Προχωρήστε πιστεύοντας ότι θα ανταμειφθείτε. Είστε σε καλή θέση ώστε να κάνετε σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Σαν σήμερα 18 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Σάμιοι...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Σαν σήμερα 17 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Παγκόσμιες ημέρεςΠαγκόσμια...