Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022
24.4 C
Athens

Τα Ζώδια σήμερα 10/9/2016

Καλημέρα – Τι να σας πω πρωί-πρωί, συγκλονίζομαι με το σύμπαν, γιατί βρήκε την ημέρα ο Κρόνος, να μαλώσει με το Ποσειδώνα!

Κριός
Που λέτε σήμερα είναι μια ζόρικη ημέρα, δεν έχει καμία σημασία το αν είναι Σάββατο! Οτιδήποτε έχετε κανονίσει, μπορεί να ανατραπεί, να μη συμβεί τίποτα και να εκνευριστείτε απίστευτα! Μπορεί εσείς να παίρνετε διάφορες αποφάσεις, αλλά το τελευταίο τον καιρό, υπολογίζετε δίχως το ξενοδόχο! Και όλως τυχαίως οτι έχετε αφήσει πίσω, ή έχετε αμελήσει να δώσετε τη προσοχή που πρέπει, θα εμφανιστεί και θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε άμεσα! Και δεν έχετε καμία όρεξη!

Ταύρος
Μυστήριο το σημερινό το Σάββατο για εσάς, αφού κάτι έρχεται, ένα μαντάτο;; ένα πρόσωπο; ένα περιστέρι; που θα σας αναστατώσει πολύ και μπορεί και να στεναχωρηθείτε, έτσι ξαφνικά! Θα σας πρότεινα να είστε μετρημένοι, να προσέξετε τη κάθε σας τη κίνηση, γιατί όσο πιο αθόρυβοι και διακριτικοί είστε, άλλο τόσο υπάρχει η ελπίδα του να μη συμβεί τίποτα απολύτως. Μη προκαλείτε το σύμπαν, για να μη σας δώσει εκείνη τη κατραπακιά. Και πάλι όμως αν είναι στο δρόμο το γεγονός.. τότε όλα είναι θέμα χρόνου..

Δίδυμος
Δύσκολη η μέρα σας πολύ! Τι Σάββατο και κουραφέξαλα, σήμερα έχει μάχη! Θα συμβούν τα απίστευτα μπροστά στα μάτια σας, θα ακούσετε διάφορα τρελά και θα ανέβει η πίεσή σας μια και καλή. Το χειρότερο βέβαια που μπορεί να συμβεί είναι κανείς να μη σας υποστηρίξει, κανείς δηλαδή να μη πάρει το μέρος σας. Τόσο καιρό κάνατε του κεφαλιού σας, ναι μεν κοιτάξατε το συμφέρον σας, αλλά μερικές φορές το κάνετε αυτό με το χειρότερο τον τρόπο. Και έφτασε η τιμωρία. Μέχρι και τις 16 θα δώσετε μεγάλη μάχη!

Καρκίνος
Καλέ για πού ετοιμάζεστε εσείς να πάτε; Τα άστρα τα διαβάσατε; Τον καιρό τον μάθατε; Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά δε πρόκειται να πάτε πουθενά! Άκυρα τα πάντα όλα! Τραγικό αυτό, αλλά όλως τυχαίως από το πρωί θα εμφανίζονται διάφορα εμπόδια, να τα δείτε ως σημάδι και να καθίσετε φρόνιμα. Αλλιώς να ξέρετε πως θα μπλέξετε σε περιπέτειες. Είστε εσείς τώρα για τέτοια; Να μείνετε συνεπώς στο σπιτάκι σας, να είστε ασφαλής και ξεχάστε τα σούρτα φέρτα τουλάχιστον μέχρι και τις 13! Το σύμπαν είναι πολύ σκοτεινό..

Λέων
Μέρα που τα κέφια σας θα είναι πολύ πεσμένα. Όχι μόνο τα δικά σας, αν αυτό σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Δε θα έχετε όρεξη για τίποτα. Σας βλέπω να τη βγάζετε σε ένα καναπέ, να τριγυρίζετε σα το φάντασμα μέσα στο σπίτι. Ότι και αν σας ζητήσουν σήμερα, να πείτε ένα ηρωικό όχι. Γιατί μέρες τώρα βασανίζεστε, κάνετε τα χατίρια των άλλων, έχετε συμβιβαστεί σε διάφορες καταστάσεις, αλλά διαπιστώνετε πως ναι μεν οι άλλοι είναι ικανοποιημένοι, αλλά εσείς δεν είστε. Βάλτε μια τάξη στον εσωτερικό σας τον κόσμο.. και πατήστε πόδι επιτέλους!

Παρθένος
Μέρα πολύ παράξενη που παίζει να εκνευριστείτε απίστευτα έτσι ξαφνικά! Καταρχήν να είστε ξεκάθαροι. Δηλαδή αν χρειάζεστε βοήθεια, να τη ζητήσετε και να μη φαντάζεστε πως θα σας τη προσφέρουν, έτσι φανταστικά και ονειρεμένα. Καλύτερα από νωρίς το πρωί, να δώσετε κατευθύνσεις εκεί που πρέπει και να μην τα αφήσετε όλα στο φλου. Βέβαια υπάρχει η περίπτωση να σας υποσχεθούν διάφορα και στο τέλος να μη γίνει τίποτα! Εκεί το παθαίνετε το εγκεφαλικό..!

Ζυγός
Χρυσά μου, εντάξει είπαμε ο Δίας στο ζώδιό σας, αλλά μη καβαλάτε από τώρα καλάμι! Έχετε δρόμο ακόμα να διανύσετε! Λοιπόν, θολωμένο το τοπίο σας, μπορεί να είστε και πολύ αφηρημένοι και ξαφνικά να συμβούν τα απίστευτα! Αφήστε κάποιον άλλον να οδηγήσει σήμερα, ή πάρτε ένα άλλο μέσο, γιατί μπορεί να βρεθείτε μέσα σε κανένα χαντάκι, όλως τυχαίως! Μη μιλάτε στο κινητό και μη στέλνετε μηνύματα! Το ρημάδι το τηλέφωνο τα φταίει όλα.. Επίσης μπορεί να μπερδέψετε και τον αποστολέα και να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα! Το νου σας..
Σκορπιός
Να σας πω να μη σηκώσετε το τηλέφωνο; Να μη δείτε τα μηνύματά σας; Κρίμα θα είναι.. Λοιπόν σήμερα θα σας πουν κάτι δυσάρεστο. Αυτό που κανονίζετε καιρό τώρα, υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί. Κάτι προσμένετε με λαχτάρα μεγάλη και δεν έρχεται. Ή δεν έχει σκοπό να έρθει. Μέχρι και τις 18 σίγουρα θα κάνετε βουτιά στα σκοτάδια σας, γιατί έχετε και καιρό να νιώσετε έτσι, έφτασε η στιγμή να τα πείτε πάλι με τον εαυτό σας. Εντάξει δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου, το στόχο σας μέχρι στιγμής τον έχετε ήδη πετύχει! Επίσης όχι shopping therapy! Ξεπαραδιάζεστε από το πουθενά!

Τοξότης
Και εκεί που θα παίρνετε το πρωινό σας, ξαφνικά θα σκάσει μια βόμβα, θα ανεβάσετε πίεση και πάει η μέρα σας, τραγική! Μπορεί και στο μεσημεριανό σας, δε ξέρω ακριβώς την ώρα, πάντως κάτι ξεχασμένο, ένα πρόβλημα, ένα βάσανο, ξανά πέφτει στο τραπέζι και τρελαίνεστε. Από το να βγείτε από τα ρούχα σας και να ξεστομίσετε λόγια που αργότερα θα μετανιώσετε, καλύτερα να χαπακωθείτε. Να πιείτε μια βαλεριάνα. Βρείτε τρόπο να εκτονωθείτε! Σπάστε ένα βάζο. Τι να σας πω; Πάντως αφήστε τους άλλους να κάνουν το κομμάτι τους και μπόρα είναι και θα κρατήσει μέχρι και τις 16! Μπόρα μικρής διαρκείας.. πω πω!

Αιγόκερως
Αχ ότι χειρότερο μπορεί να σας συμβεί, να έφτασε η μέρα. Να ξέρετε θα αναβληθούν τα πάντα και θα μείνετε μέσα σπίτι. Άρα και να μη πάτε κομμωτήριο ας πούμε, δε χάλασε και ο κόσμος. Βέβαια, πριν ξεκινήσετε τα beaute σας, επιβεβαιωθείτε πως το πλάνο σας, ισχύει, πως όλα θα πραγματοποιηθούν μια χαρά, γιατί το σύμπαν βάζει φρένο, φέρνει εμπόδια! Πάντως μέχρι και τις 13, μη περιμένετε να συμβεί και κανένα θαύμα. Όλα τούμπα. Γιατί μήπως υπάρχει κάποια εκκρεμότητα; Μήπως έχετε ξεχάσει κάτι; Για ψαχτείτε;;

Υδροχόος
Εσείς και οι Σκορπιοί! Συγκλονίζομαι! Είναι κάτι που επιθυμείτε πολύ! Το περιμένετε πώς και πώς. Είστε ενθουσιασμένοι. Να όμως που σήμερα θα έρθει το νέο και θα είναι δυσάρεστο. Προς το παρόν τίποτα δε θα συμβεί, όλα στάσιμα και αδιάφορα και αυτό και μόνο θα σας τρελάνει κανονικά! Μια αναβολή, που είναι μια ακύρωση ουσιαστικά, είναι το μαντάτο και θα στεναχωρηθείτε πολύ! Κάθε εμπόδιο για καλό; Μήπως να τη δείτε λίγο αλλιώς τη δουλειά; Τύπου να μην εξαρτιέστε από κανέναν; Προβληματιστείτε για το μέλλον σας..

Ιχθύς
Όλως τυχαίως θα συμβεί κάτι στο σπίτι και στη δουλειά σας, που θα αναστατωθείτε πολύ και θα αναρωτηθείτε το τι συμβαίνει. Ναι δε σας αφήνουν να ησυχάσετε, όμως και εσείς είστε πολύ στη κοσμάρα σας και περιμένετε συνεχώς από τους άλλους να σας βγάζουν λάδι. Είναι μέρα που πρέπει με σοβαρότητα να αντιμετωπίσετε τα θέματα που θα προκύψουν. Μην εμπιστεύεστε τον έναν και τον άλλον, γιατί δεν είναι όλοι αθώοι. Βάλανε το χεράκι τους.. να είστε σίγουροι για αυτό!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σε… ερωτική εγρήγορση : Κίνδυνος απογοήτευσης για Ζυγούς, Σκορπιούς και άλλο ένα ζώδιο

Μεγάλη προσοχή παρά τις απλόχερες προσφορές του έρωτα ΚΡΙΟΣ Αυτό το διάστημα είναι σίγουρο ότι σας περιμένουν πολλές εξελίξεις, έντονη κινητικότητα και δράση στον τομέα των...

«Ανεμοστρόβιλος» Αναστάτωση για Δίδυμους, Λέοντες και…

Ήλιος αντίθεση με Δία. Ένταση σε συναισθήματα. Ήλιος σε όψη με Ουρανό. Απροσδόκητα περιστατικά. Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα. Το πεπρωμένο επεμβαίνει συναισθηματικά με...

Η Αφροδίτη «τσακώνεται» με τον ανάδρομο Ποσειδώνα: Αστρολογική βόμβα για τα 12 ζώδια!

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, την σημερινή ημέρα, προσγειώνεσαι και σοβαρεύεσαι! Δεν συγκινείσαι πλέον από περιπέτειες και εφήμερες...

«Αναταραχή» για Κριούς, Ταύρους, Λέοντες και…

Περίεργες καταστάσεις αναμένεται να έρθουν για συγκεκριμένα ζώδια , με τις μέρες αυτές να χρειάζονται υπομονή και προσοχή, καθώς τα πράγματα θα ταλαιπωρήσουν κι...

Σταμάτης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Σταμάτης Κόκοτας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μεταφέρθηκε το Σάββατο στο Ασκληπιείο Βούλας ύστερα από μία έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Ο...

Σε γαμήλιο γλέντι στην Πάτρα – Πεθερά έπιασε τη νύφη στην τουαλέτα με τον...

Ο κακός χαμός έγινε σε γάμο στην Πάτρα όταν η πεθερά έπιασε τη νύφη της στις τουαλέτες μαγαζιού εστίασης, με την παράλληλη σχέση που...

Ζώδια: Τα κρυφά ραντεβουδάκια της Αφροδίτης! 

Μέρες παλεύω με τα θηρία, ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, μοιράζει όντως εκπλήξεις, αμέτρητες και όχι δεν είναι καθόλου ευχάριστες, προς το παρόν!...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,220ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Οικονομική κρίση : Κοντά στην «ταφόπλακα» Ταύροι, Υδροχόοι και άλλο ένα ζώδιο

Η Λίτσα Πατέρα μας προειδοποιεί για τα νέα δεδομένα, που ισχύουν για τα ζώδια,...

Σαν σήμερα 28 Σεπτεμβρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 480 π.Χ. –...

Σε… ερωτική εγρήγορση : Κίνδυνος απογοήτευσης για Ζυγούς, Σκορπιούς και άλλο ένα ζώδιο

Μεγάλη προσοχή παρά τις απλόχερες προσφορές του έρωτα ΚΡΙΟΣ Αυτό το διάστημα είναι σίγουρο ότι σας...

«Ανεμοστρόβιλος» Αναστάτωση για Δίδυμους, Λέοντες και…

Ήλιος αντίθεση με Δία. Ένταση σε συναισθήματα. Ήλιος σε όψη με Ουρανό. Απροσδόκητα περιστατικά....