Τα ζώδια σήμερα 1/10/2016

103

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά και καλό μήνα!

Νέα Σελήνη στο Ζυγό! Πολύ θετικό και αισιόδοξο είναι αυτό το αστρολογικό το φαινόμενο. Νομίζω ξεκινάει γλυκά ο μήνας, έτσι μπας και επανέλθουν οι ισορροπίες στη ζωή μας.

Τι μέρα είναι σήμερα;

Υπάρχει μια ανεξήγητη αναστάτωση. Κανείς δε χαλαρώνει, τουλάχιστον μέχρι το βραδάκι, γιατί οι εκκρεμότητες πρέπει να κλείσουν, είτε αφορά θέματα του σπιτιού, είτε εργασίας.

Κριός
Γλυκά μου θέλετε δε θέλετε, θα πρέπει να διαλέξετε τη παρέα σας. Ακόμα και σύντροφο, γιατί η επιθυμία για αλλαγές θα είναι μεγάλη κυρίως σε προσωπικό επίπεδο! Επιλέγετε στρατόπεδο και αυτό δε ξέρω πως θα το πάρουν μερικοί, πάντως κάνετε αυτό που λέει η καρδούλα σας και όχι η λογική. Αφήστε νέους ανθρώπους να μπούνε μέσα στη ζωή σας, για να μάθετε διαφορετικά πράγματα. Η Νέα Σελήνη σας κάνει παρορμητικούς και έτοιμους για όλα!

Ταύρος
Το μυαλό σας αν και Σάββατο είναι ή στη δουλειά, ή σε εκκρεμότητες προσωπικές που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Βέβαια αν ασχοληθείτε σοβαρά, τότε θα έχετε τα επιθυμητά τα αποτελέσματα και θα ηρεμήσετε και εσείς κάποια στιγμή. Μέρες που θα χρειαστεί να πάρετε δουλειά στο σπίτι. Ή να μείνετε περισσότερο στο γραφείο. Αξίζει το κόπο! Η Νέα Σελήνη σας κάνει εργασιομανή!

Δίδυμος
Είστε κάπως στο κόσμο σας τις μέρες αυτές και τα μυαλά πάνω από το κεφάλι. Κάνετε έτσι μια μικρή επανάσταση, αποζητάτε διαφορετικές παρέες και έχετε σκοπό. Βασικά αλλάζετε παραστάσεις με τον έναν ή τον άλλο τον τρόπο. Ακόμα και οι συζητήσεις σας είναι διαφορετικές. Ίσως να βρείτε και ένα νέο σύντροφο. Το φλερτ είναι μέρος της ζωής σας. Η Νέα Σελήνη σας ξεσηκώνει!

Καρκίνος
Το σπίτι σας χρειάζεται φροντίδα, το σύμπαν επιμένει. Καταρχήν σήμερα να μείνετε μέσα, χουζουρέψτε στο κρεβάτι, κάντε ένα πλουσιοπάροχο πρωινό και δείτε cartoon. Ξεχάστε τα λούσα και τις βόλτες, συρθείτε από το κρεβάτι στο καναπέ και πάρτε σβάρνα τις πολυθρόνες. Πόσο καιρό έχετε να το κάνετε αυτό;;; Φαγητό; Το delivery boy! Αλλάξτε διακόσμηση. Δημιουργήστε ένα φθινοπωρινό τοπίο. Η Νέα Σελήνη σας κάνει σπιτόγατους!

Λέων
Αν και Σάββατο αρκετοί πρέπει να δουλεύετε! Κάτι έχει προκύψει και χρειάζεται να είστε παρών και με λίγα λόγια μια μέρα ίδια με όλες τις άλλες. Ξέρετε όμως, θα φανείτε σήμερα, θα αναγνωριστεί η προσπάθεια που θα κάνετε και μπορεί να πάρετε και ένα μπόνους. Το γεγονός πως σας χρειάζονται είναι πολύ σημαντικό από μόνο του! Η Νέα Σελήνη σας κάνει ανήσυχους επαγγελματικά!

Παρθένος
Τις μέρες αυτές είστε ανήσυχοι για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Από τη μια μπορεί να σας αρέσει αυτό που κάνετε, όμως σίγουρα προέχει η υγεία σας και οι σκέψεις πόσο πια θα βολτάρουν πολύ έντονα μέσα στο μυαλό σας. Μια νέα πρόταση, κάτι το εντελώς διαφορετικό ίσως να σας κάνουν και να ξεσηκωθείτε για μεγάλες αλλαγές. Η Νέα Σελήνη σας ξεσηκώνει για μια διαφορετική δουλειά!

Διαβάστε επίσης:  Kορμάρα...

Ζυγός
Σας βλέπω να πηγαίνετε στο κομμωτήριο και να γίνεστε άλλοι άνθρωποι. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, επιτέλους επιστρέφει τα χαμόγελα και τις τρέλες ξανά μέσα στη ζωή σας. Διώχνετε από δίπλα σας ανθρώπους που δε σας κάνουν και αποζητάτε πιο αληθινές σχέσεις. Αγνώριστοι γίνεστε σε όλα τα επίπεδα γιατί θα είστε πιο αποφασιστικοί από ποτέ και δε θα χαρίζεστε σε κανέναν! Δυναμικούς και αξιολάτρευτους σας βρίσκω..

Σκορπιός
Κάτι ετοιμάζετε εσείς. Έχετε κρυφό σχέδιο. Το δουλεύετε υπογείως. Δε σας βρίσκει άνθρωπος, σα να έχετε φτιάξει ένα λαγούμι, να έχετε χωθεί μέσα και φυσικά δε ξέρει κανείς για αυτό. Έχετε όραμα, στόχους, φιλοδοξίες, πρέπει να πετύχει τούτη τη φορά αυτό που επιθυμείτε. Αναστατωμένους ευχάριστα σας βρίσκω, γιατί λατρεύετε το να έχετε μυστικά και να ρίχνετε τη βόμβα έτσι ξαφνικά. Η Νέα Σελήνη σας κάνει μυστήριους και λιγομίλητους!

Τοξότης
Λοιπόν, εσείς που γυρεύετε σύντροφο μη κάνετε το λάθος και δε βγείτε από το σπίτι σήμερα Είναι η τυχερή σας ημέρα από όλες τις απόψεις. Εάν σκέφτεστε να λάβετε μέρος σε μια ομαδική δραστηριότητα, να το κάνετε γιατί έτσι προκύπτουν οι νέες οι γνωριμίες με τα κοινά τα ενδιαφέροντα! Η Νέα Σελήνη παρουσιάζει ευκαιρίες στο δρόμο σας και επαγγελματικές και ερωτικές! Μπείτε στο παιχνίδι δυνατά!

Αιγόκερως
Μέσα σε όλα είστε, είτε το θέλετε, είτε όχι. Γιατί σας εμπιστεύονται, είστε οι καλύτεροι και πάντα πετυχαίνετε τους στόχους σας. Ε λοιπόν, ξεπερνάτε το θέμα του χρόνου και αρπάζετε μια ευκαιρία που μπορεί να προκύψει από το πουθενά και φυσικά να καταλήξετε να δουλεύετε όλη μέρα. Αν είναι το χρήμα να έρθει και να αυξηθούν τα έσοδά σας, τότε τι σας νοιάζει ο χρόνος και η προσωπική η ζωή.. Θα ξεκουραστείτε αργότερα, όταν έρθει το γήρας! Η Νέα Σελήνη σας κάνει υπερδραστήριους επαγγελματικά!

Υδροχόος
Βέβαια, μετά από τόση σκληρή δουλειά που ρίξατε μέσα στο κατακαλόκαιρο, έφτασε η εποχή που θέλετε να ξεκουραστείτε. Όλοι τρέχουν πανικόβλητοι και εσείς διακοπές στις Μπαχάμες. Ψάχνεστε για ένα ταξίδι διαφορετικό, η απόσταση ποτέ δε σας ένοιαξε όσο η εμπειρία. Νέες γνωριμίες προκύπτουν στη ζωή σας, διαφορετικές, που έχουν όλα τα φόντα να ακολουθήσουν τον τρόπο σας. Μέσα στη χλίδα σας βρίσκω, τις σαμπάνιες και τις φράουλες.. Η Νέα Σελήνη χαλαρώνει τις αισθήσεις σας!

Ιχθύς
Δε ξέρω αν το χρήμα ήρθε, αρκετοί πάντως από εσάς, τη βρήκατε την άκρη, είτε με τον έναν τον τρόπο, είτε με τον άλλον. Δηλαδή ένα πρόσωπο θα σας δώσει λεφτά. Μπορεί να είναι από τη δουλειά, μπορεί όμως μέσα από την οικογένεια. Τα θέματά σας βρίσκουν τη λύση τους. Η Νέα Σελήνη σας κάνει ανήσυχους για οικονομικά ζητήματα. Το σακούλι πρέπει να γεμίσει οπωσδήποτε. Μήπως να ψάχνεστε για μια δουλειά; Κάτι καλύτερο; Ή κάτι επιπλέον;