Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
17.6 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 11/2/2017

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Σάββατο

Κριός

Θα είναι μια αγχωτική ημέρα σήμερα. Έχετε πολύ δουλειά και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες. Η ημέρα φαίνεται ατελείωτη αλλά και πάλι δεν υπάρχουν αρκετές ώρες για να κάνετε ότι χρειάζεται. Μην ξεσπάτε το άγχος σας στους άλλους. Αν είστε καλοί τότε ίσως σας βοηθήσουν κιόλας.

Ταύρος

Η αυτοπεποίθησή σας ίσως να είναι χαμηλή τώρα και μπορεί να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας. Μην απογοητεύεστε. Οι ικανότητές σας είναι εξαιρετικές. Προσπαθήστε να δείτε την κατάσταση αντικειμενικά και ανακαλύψτε γιατί δεν προχωράτε επαγγελματικά όσο γρήγορα θα θέλατε. Ίσως ανησυχείτε για τα χρήματα αλλά να ξέρετε ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Δίδυμοι

Ίσως αισθάνεστε εκνευρισμένοι με την κατεύθυνση της ζωής σας. Ίσως έχετε πολλές ευθύνες και δεν υπάρχει χρόνος να κάνετε ότι θέλετε πραγματικά. Έχετε άλλα ενδιαφέροντα αλλά δεν έχετε χρόνο. Είναι εκνευριστικοί. Ίσως θέλετε να ξανασκεφτείτε τις προτεραιότητές σας. Αν είστε δημιουργικοί με τη διαχείριση χρόνου θα μπορέσετε να βρείτε χρόνο.

Καρκίνος

Δεν είστε τόσο αισιόδοξοι και ενεργητικοί όπως συνήθως. Είστε κουρασμένοι. Είτε έχετε κάποια γρίπη είτε είστε απογοητευμένοι. Ίσως είναι καλή ημέρα σήμερα να πάρετε ένα ρεπό. Κάποια θέματα από το παρελθόν ίσως έρχονται στο προσκήνιο ξανά. Ίσως θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε οριστικά.

Λέων

Ίσως είστε απογοητευμένοι εξαιτίας κάποιων οικονομικών θεμάτων σήμερα. Ίσως η αύξηση που περιμένατε να μην ήρθε. Ίσως κάποιο επαγγελματικό σχέδιο δεν πάει όπως θέλετε. Τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε με κάτι νέο και να βρείτε τρόπο να κερδίσετε τα χρήματα που θέλετε. Πιστέψτε ότι έχετε τις απαραίτητες γνώσεις. Μια καλή ευκαιρία σας περιμένει.

Παρθένος

Αν η δουλειά σας σας φαίνεται σαν βάρος και όχι χαρά ίσως είναι καιρός να την ξανασκεφτείτε. Η προσωπικότητά σας είναι τέτοια όπου χρειάζεστε χώρο για να αναπτυχθείτε. Αν αισθάνεστε περιορισμένοι ξέρετε ότι είναι καιρός για επαγγελματική αλλαγή. Είστε τυχεροί όπου οι ικανότητές σας είναι πολλές και έχετε επιλογές. Επιλέξτε προσεκτικά.

Ζυγός

Είστε συγχρονισμένοι με το περιβάλλον και τους γύρω σας σήμερα. Αυτή η ευαισθησία είναι νέα για εσάς τώρα και δεν είστε σίγουροι πως να πείτε ότι θέλετε και ότι έχετε στο μυαλό σας. Αν και είναι κάτι διαφορετικό θα πρέπει να προσπαθήσετε να το αποδεχθείτε και όχι να το αναλύσετε υπερβολικά.

Σκορπιός

Θέλετε να βοηθάτε. Ίσως είστε εθελοντές σε κάποια ομάδα. Μπορεί να αισθάνεστε περίεργα στην αρχή αλλά οι φυσικές ηγετικές σας ικανότητες θα σας βοηθήσουν. Η ομάδα αυτή θα αναρωτιέται πως τα κατάφερνε χωρίς εσάς. Το ταλέντο σας λάμπει ξανά. Συγχαρητήρια.

Τοξότης

Μην παίρνετε τίποτα τοις μετρητοίς σήμερα. Οι πληροφορίες που θα λάβετε μάλλον δεν θα είναι ακριβείς. Κάποιος ίσως επαναλαμβάνει κουτσομπολιά ή μπορεί να τα δημιουργεί κιόλας. Μην πάρετε μέρος στην συζήτηση αυτή. Έχετε πολύ δουλειά και είναι καλύτερα να επικεντρωθείτε εκεί.

Αιγόκερως

Θα είστε λίγο εκνευρισμένοι σήμερα. Η αυτοπεποίθησή σας είναι έντονη και ίσως θέλετε μια νέα πρόκληση. Οι μεγάλες δουλειές που έχετε μπροστά σας ενισχύουν την φαντασία σας. Κάντε ότι μπορείτε σήμερα ώστε να περάσει η ημέρα. Να είστε προσεκτικοί και κάντε ότι σας αρέσει ώστε να χαλαρώσετε.

Υδροχόος

Εσείς και ο/η σύντροφός σας ίσως έχετε διαφορετικές απόψεις. Φαίνεται ότι έχετε απόλυτες ιδέες για τις θεμελιώδεις αρχές της ζωής και δεν μπορείτε να συγχρονιστείτε απόλυτα. Κάντε μια επιπλέον προσπάθεια να επικοινωνήσετε. Ίσως αντιληφθείτε ότι οι αρχές σας δεν είναι τόσο διαφορετικές. Το χάσμα ανάμεσά σας σύντομα θα κλείσει. Κάντε υπομονή.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Δεν είναι όλα αρμονικά στο σπίτι σας σήμερα. Υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα και έτσι δημιουργούνται ανούσιες διαμάχες. Προσπαθήστε να κάνετε διαφορετικά πράγματα ή βγείτε έξω. Είναι ημέρα όπου ο καθένας χρειάζεται τον χώρο του. Αύριο θα είναι όλα καλά πάλι.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...