Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020
26.3 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 24 Οκτωβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1909.... Η Ελλάδα αγοράζει από την Ιταλία το θωρηκτό "Αβέρωφ", έναντι 24 εκατομμυρίων δραχμών, από τα οποία τα 8 εκατομμύρια προέρχονται από κληροδότημα του εθνικού...

Τα ζώδια σήμερα 12/1/2017

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη

Κριός

Γενικά zwdia: Σκεφθείτε να μιλήσετε με έναν καλό φίλο σήμερα. Μην αφήσετε την υπερηφάνεια σας να μπει εμπόδιο στην υποστήριξη και την βοήθεια που χρειάζεστε. Αν έχετε κάνει ένα λάθος ή φοβάστε ότι κάτι πήγε στραβά μην συμπεριφέρεστε με ενοχές. Καθίστε και συζητήστε. Να θυμάστε ότι αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σκεφθείτε να γραφτείτε σε μια σχολή ή να πάρετε ένα πτυχίο. Είναι στο μυαλό σας αυτό σήμερα. Θα κερδίσετε πολλά στην δουλειά σας αν επιστρέψετε στο σχολείο με κάποιο τρόπο. Δείτε όλες τις επιλογές σας.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μπορεί να είναι καιρός να αντιμετωπίσετε μια πρόσφατη αποτυχία. Κανείς δεν γλιτώνει από την απογοήτευση της αποτυχίας. Είναι μέρος της απόκτησης ενός στόχου όποιος και αν είστε και ότι και να έχετε καταφέρει στο παρελθόν. Ακόμα και τα πιο επιτυχημένα άτομα έχουν αποτυχίες. Δεν είστε μόνοι σας. Προσπαθήστε ξανά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι προθέσεις σας είναι καλές και είστε σε καλό δρόμο αλλά ταυτόχρονα μπορεί να μην βλέπετε μακριά. Πρέπει να σκεφθείτε τα πράγματα μακροπρόθεσμα αν θέλετε να είστε επιτυχημένοι. Επεκτείνετε την σκέψη σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μην εξαπατάτε τον εαυτό σας. Ενώ μπορεί να μπαίνετε σε πειρασμό να δείτε ότι θέλετε μπορεί να είναι επικίνδυνο. Το όνειρο δεν είναι ποτέ μόνιμο. Αν να κάνετε τέτοια κόλπα στον εαυτό σας βγάλτε τις παροπίδες αντιμετωπίστε ότι είναι μπροστά σας. Ακόμα και αν σας πονά, καλύτερα τώρα παρά μετά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Παίρνετε πολλές ιδέες από την τηλεόραση ή από τις ταινίας και δεν πειράζει αλλά φροντίστε να προσαρμόζετε το σενάριο. Να θυμάστε ότι αυτά ανήκουν στην φαντασία και όχι την πραγματικότητα. Είναι σημαντικό να τα ξεχωρίζετε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί να πρέπει να αλλάξετε ρυθμό. Αν αρχίζετε να βαριέστε κάντε αλλαγές. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε τι πρέπει να αλλάξετε. Ίσως σας βοηθήσει να αλλάξετε την θέση των επίπλων στο σπίτι σας. Βάλτε νέες φωτογραφίες. Αλλάξτε το πρόγραμμά σας. Αυτό θα σας δώσει ενέργεια.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν και δεν θα σας εναντιωθούν οπότε χρησιμοποιήστε το υπέρ σας. Έχετε την ικανότητα να πείσετε τους άλλους σχετικά εύκολα. Είναι καλή στιγμή να μαζέψετε υποστήριξη για κάποιο σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας.

Λέων

Γενικά zwdia: Φροντίστε το σώμα σας σήμερα. Μην πιέζεστε αν αισθάνεστε κουρασμένοι. Ίσως πρέπει να πάρετε ρεπό από όλους και όλα και να ξεκουραστείτε. Μην επιβαρύνετε την υγεία σας. Αν δεν μπορείτε να πάρετε ρεπό σκεφθείτε τι θα κάνετε αν χρειαστεί να πάρετε αναρρωτική.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε πολλές ιδέες σήμερα και θα ταλαιπωρηθείτε στην ιδέα να πρέπει να πρέπει να πάρετε μια απόφαση. Να θυμάστε ότι δεν είναι τίποτα προαποφασισμένο. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Κάτι έξω από τα συνηθισμένα θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον ειδικά αν η ζωή σας φαίνεται βαρετή αυτές τις ημέρες. Μπορείτε να προκαλείτε τον εαυτό σας αρκεί να είναι κάτι ασφαλές και κάτι που δεν θα μετανιώσετε. Ίσως αυτό που χρειάζεστε είναι ένα νέο άθλημα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Προσεγγίστε την δουλειά σας με χιούμορ και θετική συμπεριφορά. Οι άλλοι θα πιστέψουν ότι λέτε μόνο και μόνο γιατί το λέτε με χαμόγελο. Οι καλοί σας τρόποι είναι μεγάλοι σύμμαχοί σας. Μην τους χαραμίσετε.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Είναι υπέροχη ημέρα να θέσετε στόχους ή να εξετάσετε υπάρχοντες. Αν δεν έχετε λίστα είναι καιρός να φτιάξετε. Σκεφθείτε ελεύθερα. Αφήστε τις σκέψεις σας να ρέουν και σημειώστε τες. Βάλτε προτεραιότητες και σημειώστε τι πρέπει να γίνει για κάθε στόχο. Σχεδιάστε την ζωή σας και πηγαίνετε όπου θέλετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αντί να προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε σήμερα είναι ημέρα όπου πρέπει να επεκταθείτε. Να είστε ανοιχτοί στις πιθανότητες. Σκεφθείτε. Μαζέψτε γνώμες και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους. Η τέλεια απάντηση θα σας έρθει.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Να είστε διαθέσιμοι για έναν φίλο που σας χρειάζεται. Μην απομακρύνεστε ακόμα και αν είστε απασχολημένοι ή δεν αισθάνεστε καλά. Μάλλον το άτομο που έρχεται σε εσάς ζητά την συμβουλή και την υποστήριξη που μόνο εσείς μπορείτε να προσφέρετε. Δεν χρειάζεται πολύ ενέργεια και χρειάζεται μόνο να τον ακούσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η έντονη ενέργειά σας και η καλή σας φύση έχουν μεγάλη ζήτηση. Οι άλλοι είναι ανοιχτοί στην οπτική σας και είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν την οπτική σας. Ακόμα και αν η ιδέα σας είναι δύσκολο να επιτύχει υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρετε.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Φροντίστε τον εαυτό σας αν αισθάνεστε κουρασμένοι. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεστε να χρειάζεστε μια ημέρα. Αν μπορείτε να μείνετε στο κρεβάτι, κάντε το. Μπορεί να σας ανανεώσει. Αν κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν μοιράστε την δουλειά. Ακούστε το σώμα σας που σας ζητά ξεκούραση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η γενικά διάθεσή σας έχει αλλάξει και επιλέγετε να συμπεριλαμβάνετε και άλλα άτομα. Αυτό είναι καλό. Η ευτυχία θα σας έρθει εξαιτίας αυτής της αλλαγής στην συμπεριφορά. Να είστε ανοιχτοί σε περισσότερες ιδέες και θα επιτύχετε.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Η μουσική θα σας ηρεμήσει. Χορέψτε και τραγουδήστε. Θα εκπλαγείτε για το πως μειώνεται το άγχος και αυξάνεται η ενέργεια. Είναι θεραπευτικό. Δοκιμάστε το. Επεκτείνετε την άσκηση. Θα το απολαύσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σκεφθείτε τι μπορείτε να φέρετε στην δουλειά σας σήμερα αντί για το τι μπορείτε να πάρετε. Μοιραστείτε την γνώση και την έμπνευσή σας αντί να απορροφάτε των άλλων. Αυτό που δίνετε θα έρθει τελικά πίσω σε εσάς.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Αν δεν είστε πολύ καλά σήμερα βάλτε μουσική για να ξεκινήσετε. Θα σας βοηθήσει πολύ. Χορέψτε. Κάντε ότι πρέπει να κάνετε με μουσική, όλα θα είναι πιο διασκεδαστικά. Φέρτε την διασκέδαση στην ημέρα σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να υπάρχει ένταση στην δουλειά σας μεταξύ σας και ενός άλλους ατόμου καθώς υπάρχει μια διαφωνία. Δεν καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλο και από εκεί προκύπτει. Οι ιδέες σας μοιάζουν περισσότερο από όσο νομίζετε.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Δοκιμάστε και ξαναδοκιμάστε. Δεν σας αρέσει να αποτυγχάνετε. Μερικές φορές δεν σας αρέσει ούτε καν η σκέψη. Αφού η επιτυχία είναι σημαντική για εσάς τότε πρέπει να ξεπεράσετε τους φόβους σας. Μην παραιτείστε. Οι στόχοι σας αξίζουν την προσπάθεια.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ελάτε σε επαφή με άτομα που σκέφτονται μεγάλα σχέδια. Δεν θα είναι δύσκολο να τα εντοπίσετε σήμερα. Σκέφτονται θετικά, είναι χαρούμενοι και δεν φοβούνται να πάρουν ρίσκα. Αυτοί είναι οι σύμμαχοί σας. Δουλέψτε μαζί τους τώρα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Είναι μία καλή περίοδος να μετατρέψετε έναν παθιασμένο παρορμητισμό σε δεσμευμένη πράξη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Φίλε Κριέ, είσαι σήμερα αποφασισμένος να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα στάση σου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈ΓενικάΞέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 20 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα θα καταφέρεις να γίνεις δυναμικός και να πάρεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι καιρός να εκφράσετε την άποψή σας σε ένα δύσκολο θέμα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 18 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Θα θέλετε να εκθέσετε τον εαυτό σας με δυναμικό τρόπο!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 17 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΦίλε Κριέ, οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα είναι κρίσιμες για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί...

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
948ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Απεργία σήμερα: Ποιοι συμμετέχουν – Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Σε ρυθμούς απεργίας σήμερα η χώρα ενώ έχουν προγραμματιστεί και συγκεντρώσεις στο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΗ μέρα θα σου φέρει ειδήσεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Αγαπητέ Κριέ,...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή