Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 12/2/2017

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Κυριακή

Κριός

Γενικά zwdia: Μπορεί να μην πιστεύετε στα όνειρά σας πλέον. Τώρα είναι καιρός να επικεντρωθείτε ξανά στο τι θέλετε και να προχωρήσετε μπροστά με αυτοπεποίθηση. Έχετε αναθεωρήσει αρκετά. Είναι καιρός να δημιουργήσετε. Να ονειρεύεστε και μην αφήνετε τους άλλους να μπαίνουν εμπόδιο στην πρόοδό σας. Η σημερινή αλλαγή μπορεί να έχει μικρά προβλήματα αλλά θα ομαλοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Η πρόσφατη αντίθεση που μπαίνει εμπόδιο στους μακροπρόθεσμους στόχους σας μάλλον θα περιοριστεί σήμερα. Οι καταστάσεις γύρω από αυτά τα θέματα θα είναι πιο καθαρές και θα έχετε μια πιο καλή ιδέα για το τι αντιμετωπίζετε. Θα δείτε είναι μια σημαντική αλλαγή για εσάς με πολλούς τρόπους. Θα αρχίσετε να λαμβάνετε ανταμοιβή. Βάλτε τον εαυτό σας ως προτεραιότητα καθώς σας αξίζει.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Είναι καιρός να αναθεωρήσετε τα όνειρά σας. Μπορεί να τα παραμελείτε πολύ τελευταία. Ίσως τα πράγματα που κάνετε να μην έχουν έχουν πάει όπως θα θέλατε. Τα καλά νέα είναι όλα πηγαίνουν υπέρ σας σήμερα. Θα πρέπει να έχετε τον έλεγχο των ονείρων σας και θα δείτε ότι μπορείτε να προχωρήσετε ξανά. Μην χάνετε χρόνο με μεγάλες και υπερβολικές αναλύσεις που δεν σας βοηθούν ουσιαστικά.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Τα πράγματα που ήταν εκτός ισορροπίας αρχίζουν και την βρίσκουν ξανά μέσα στην ζωή σας. Τα άσχημα νέα είναι ότι μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να γίνουν όλα καλά. Τα καλά νέα είναι ότι θα πραγματοποιηθεί αυτή η αλλαγή. Θα είναι μεγάλη αλλαγή αλλά είστε σε σημείο όπου μπορείτε πλέον να επιλέξετε το τι θέλετε. Σκεφθείτε τι είναι αυτό που χρειάζεστε πραγματικά και προχωρήστε προς αυτή την κατεύθυνση.

Λέων

Γενικά zwdia: Τα πράγματα θα αρχίσουν να ηρεμούν σήμερα αφού έχουν φθάσει στο υψηλότερο σημείο. Χρειάζεστε μια παύση τώρα και θα δείτε ότι τα πράγματα θα προχωρήσουν ξανά. Η αλλαγή τώρα μέσα σας είναι πολύ βαθιά. Ακόμα και αν δεν παρατηρήσετε τα αποτελέσματα αμέσως θα πρέπει να πιστέψετε ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα με το πέρασμα των ημερών. Κάντε υπομονή και όλα τελικά θα προχωρήσουν με τον τρόπο που θέλετε.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε εμπλακεί σε μια μάχη γεγονότων τελευταία. Ίσως κάποιες νέες πληροφορίες σας έχουν αναγκάσει να κάνετε ένα βήμα πίσω καθώς σκέπτεστε την επόμενη κίνησή σας. Τώρα θα πρέπει να προχωρήσετε χωρίς περιορισμό. Όταν υπάρχουν ευαίσθητα θέματα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να δείχνετε σεβασμό συνέχεια. Μην κάνετε κινήσεις χωρίς να τις έχετε σκεφθεί καλά καθώς αυτό ίσως σας δημιουργήσει προβλήματα.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Οι στόχοι μπορεί να φαίνονται ανεπίτευκτοι αλλά τελικά τώρα αρχίζουν όλα να μπαίνουν στην θέση τους. Μπορεί να παραμελείτε τα όνειρά σας γιατί σας φαίνονται πιο μακρινά κάθε φορά. Να πιστεύετε ότι η τύχη σας θα αλλάξει. Να είστε υπομονετικοί και θα δείτε ότι τα πιο μεγάλα όνειρά σας θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και αυτό θα σας οδηγήσει στον σωστό δρόμο.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μπορεί να σας ήταν δύσκολο να προχωρήσετε κάποια προσωπικά, μακροπρόθεσμα σχέδια. Σήμερα είναι ένα νέο σημείο εκκίνησης αναφορικά με τους στόχους σας. Ίσως υπάρχει κάποια καθυστέρηση. Θα δείτε ότι τα πάντα είναι πιο καθαρά. Προχωρήστε με τα σχέδια που αναβάλλατε γιατί ήσασταν εκνευρισμένοι για να ακολουθήσετε. Τώρα είναι όλα πιο ξεκάθαρα και πρέπει να κάνετε τα επόμενα βήματα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Αφήστε την σύγχυση πίσω σας. Η έντονη φαντασία σας και η δημιουργική ικανότητά σας είναι έντονες σήμερα και ίσως να μην ξέρετε πως να τις κατευθύνετε. Ίσως τις χρησιμοποιούσατε αρνητικά και να είχατε προβλήματα σε κάποιους τομείς. Θα πρέπει να κάνετε μια συνειδητή προσπάθεια να επικεντρωθείτε στην δημιουργικότητά σας. Αν αισθάνεστε ότι είστε περιορισμένοι κάντε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να σκεφθείτε με διαφορετικό τρόπο.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας μάλλον θα προχωρήσουν αρκετά σήμερα. Αυτή η αλλαγή μπορεί να είναι υποσυνείδητη αλλά είναι πολύ έντονη και θα σας βοηθήσει πολύ. Τα όνειρα που κάνετε ίσως είναι δύσκολο να επιτευχθούν σήμερα. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Βάλτε τις σκέψεις σας σε σειρά και προχωρήστε με ότι είναι σημαντικό για εσάς. Μην χάνετε χρόνο.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Κάποια πράγματα στην ζωή σας που ίσως πήραν λάθος τροπή τώρα επιστρέφουν κανονικά στον δρόμο. Θα δείτε ότι τα μεγάλα σχέδια που έχουν να κάνουν με μηχανικά θέματα θα προχωρήσουν. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε μια αυξημένη κίνηση προς τα εμπρός τις επόμενες εβδομάδες. Θα σας κάνει καλό να είστε συγκεντρωμένοι και να μην χάνετε χρόνο σε θέματα που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Τα θέματα που σχετίζονται με μόδα, περιοδικά και γραπτό λόγο ίσως αρχίσουν να στρέφονται προς θετική κατεύθυνση σήμερα. Μπορεί να δείτε ότι η εξέλιξή τους δεν ήταν πολύ καλή σήμερα. Τα καλά νέα είναι ότι τα πράγματα αλλάζουν. Θα πρέπει να προσέξετε τις επόμενες εβδομάδες και όλα θα μπουν στην θέση τους. Θα σας κάνει καλό να συναντηθείτε με φίλους και να βγείτε. Κάντε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Θα χαλαρώσετε και θα ενισχυθεί η δημιουργικότητά σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1430: Οι δυνάμεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...