Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
19.9 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 13/12/2016

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός
Ο Κριός σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 θα προσπαθήσει να λύσει πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τον καταπιέζουν και τον κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε τις εντάσεις, γιατί θα κάνεις κινήσεις που δε θα είναι καθόλου συμφέρουσες και θα σε φέρουν σε δυσμενή θέση.

Ταύρος
Ο Ταύρος σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 θα έχει μία μέρα γεμάτη κούραση και άγχος, γιατί οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές. Πρέπει να δεις διάφορες καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 επιβάλλεται να δείξει υπομονή και επιμονή. Λόγω της ευχάριστης διάθεσης που θα έχεις όμως, δε θα δυσκολευτείς καθόλου να τις εφαρμόσεις. Κινήσου με αργά και σταθερά βήματα και το καλό θα σου χτυπήσει πολύ γρήγορα την πόρτα.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 δεν πρέπει να σταματήσει τις προσπάθειές του και μην κάνει πίσω σε τίποτε δυσάρεστο παρουσιαστεί στη ζωή του. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με προγραμματισμό και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Το εύστροφο μυαλό σου είναι ικανό να προωθήσει τα σχέδιά σου και να σου ανοίξει ενδιαφέροντες δρόμους, τόσο στη δουλειά όσο και στην ερωτική σου ζωή.

Λέων
Ο Λέων σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 μπορεί να ασχοληθεί αποτελεσματικά με ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα. Μη φοβηθείς να τα φέρεις στην επιφάνεια και λύσε τα μία και καλή. Φίλοι θα σε συμβουλεύσουν και θα τονώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σου. Μία άσχημη είδηση σε περιμένει από άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Παρθένος
Ο Παρθένος σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 θα έχει πολύ ενέργεια για να διεκπεραιώσει πάρα πολλά θέματα που τον απασχολούσαν και τον προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Θα καταφέρεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς, γιατί θα είναι πρόσκαιρα.

Ζυγός
Ο Ζυγός σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 θα έχει μία ευνοϊκή μέρα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σου επιτρέψουν να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς. Η βελτίωση της επικοινωνίας σου με τα άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, θα ευνοήσει το κλείσιμο νέων συμφωνιών, που θα αποφέρουν σύντομα καρπούς.
Σκορπιός
Ο Σκορπιός σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 πρέπει να διαφυλάξει τα δικαιώματά του και να κάνει σωστό χειρισμό, για να μπορέσει να φέρει κάποιες προβληματικές καταστάσεις προς όφελός του. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Καλό είναι να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να βρεις την λύση του.

Τοξότης
Ο Τοξότης σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 θα περάσει μία καλή ημέρα για περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Έτσι θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδια σου πιο ψύχραιμα και να βρεις τους σωστότερους τρόπους για να τα προωθήσεις. Μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία, που θα γνωρίσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 θα αισθανθεί μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά κι απομόνωση. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δε θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 θα έρθει αντιμέτωπος με κάποια μικρά εμπόδια που θα τον εκνευρίσουν και θα τον θέσουν εκτός «προγράμματος». Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεσαι, αφού το τοπίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα για εσένα. Η ανάγκη σου για ανανέωση θα είναι έντονη και θα κάνεις κάποιες κινήσεις για να το πετύχεις.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς σήμερα Τρίτη, 13/12/2016 πρέπει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά του. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Σαν σήμερα 23 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1516: Υιοθετείται από...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει...