Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 15/12/2016

Μια πολύ ευχάριστη και διασκεδαστική εποχή, ξεκινάει τις επόμενες ημέρες.

Αυτό σαν κατάσταση, το περιμένουν πώς και πώς, τα περισσότερα ζώδια, έτσι ώστε να έρθουν πιο κοντά στους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Σε επιφυλακή είναι και οι χωρισμένοι – τσακωμένοι σύντροφοι, που θα κάνουν τις διπλωματικές τους προσεγγίσεις, για να ξανασμίξουν.

Προβλέψεις για όλους:

Κριός: Οι θεωρίες σας που λένε, όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο, ίσως και να καταρριφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Όλα δείχνουν να αλλάζουν, και μέσα σε αυτά πρέπει να αλλάξετε και εσείς και η αντίληψη σας γύρω από σχέσεις και συναισθήματα. Οι όψεις του Κυβερνήτη σας, με τον Ουρανό, σας κάνουν εσάς τους αδέσμευτους να γίνετε πιο τολμηροί, με καινούργιες αλλά ποιοτικές γνωριμίες. Η τύχη είναι γύρω σας, και στα οικονομικά.
Ευνοϊκές ημερομηνίες:18 και 30 Δεκεμβρίου

 

Ταύρος: Τα νεύρα που σας έχουν δημιουργηθεί, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, σίγουρα είναι σε ύφεση. Χαλαρώστε και σκεφτείτε πια, πολύ σοβαρά, αν τελικά αυτό που θέλετε είναι να είστε σε μια σοβαρή και εξελισσόμενη σχέση ή απλά να περνάτε την ώρα σας μέσα από περιπέτειες και φλερτ. Αυτοί που είναι μόνοι και θα ταξιδέψουν, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα, να συναντήσουν και τον έρωτα της ζωής τους, στον τελικό προορισμό.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 23 και 26 Δεκεμβρίου

Δίδυμοι: Ανήκετε στα ζώδια, που βιώνουν την αγάπη με πολύ έντονο τρόπο. Μέσα στις γιορτές είναι μια καταπληκτική περίοδος, που τα άστρα σας ευνοούν και σας δίνουν μια ώθηση να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας και να πάτε την σχέση σας, σε ένα πιο πάνω επίπεδο. Μια συγκατοίκηση, έναν γάμο. Αυτοί που έχουν χωρίσει και με άσχημο τρόπο, θα έχουν μετά την πανσέληνο, κάποιες ‘δειλές’ ειδήσεις που θα δείχνουν την τάση, της άλλης πλευράς, για επανασύνδεση.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 24 και 31 Δεκεμβρίου

Καρκίνος: Εσείς ακόμη περιμένετε το παρελθόν, να έρθει γονατιστό και σας παρακαλέσει για συγχώρεση και αμοιβαία επανασύνδεση. Αυτό λίγο δύσκολο να συμβεί. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε την πρόσκληση σας τώρα, που έχετε την εύνοια των εσωτερικών πλανητών, και απλά να περιμένετε. Όσοι είναι μέσα σε σοβαρές σχέσεις, μπορούν να κάνουν σκέψεις για κάτι περισσότερο στο μεταξύ τους, από το επόμενο έτος.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 17 και 21 Δεκεμβρίου

Λέων: Αν δεν σκεφτείτε κάτι έξυπνο και διαφορετικό, αν θέλετε να τραβήξετε την ερωτική προσοχή του ατόμου, που έχετε ερωτευτεί. Οι μέρες σας. με τον Ερμή να σας υποστηρίζει, σας κάνουν πιο γοητευτικούς και φωτεινούς, όλα τα άλλα είναι στο κοφτερό σας μυαλό. Οι χωρισμένοι – απομακρυσμένοι σύντροφοι, στο τρίτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, θα έχουν την καλή διάθεση να βρεθούν και να συζητήσουν για να τα ξαναβρούν. Αυτήν την φορά αφήστε τους τρίτους και τις απόψεις τους…εκτός.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 20 και 27 Δεκεμβρίου

Παρθένος: Εσείς είσαστε μέσα στην αγωνία. αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα για το τι τελικά θα αποφασίσει το ταίρι σας, για την ταλαιπωρημένη σχέση σας. Αυτό όμως απλά είναι πια παθητική και δεδομένη στάση, που δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση αυτό που είστε. Άμεσα, λοιπόν, συζητήστε και πάρτε τις αποφάσεις σας. Αυτοί που έχουν εμπλακεί σε νέους έρωτες και δυνατά συναισθήματα, ίσως και να χρειαστεί να δώσουν παραπάνω χρόνο, για να δουν την πλήρη αλήθεια.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 19 και 31 Δεκεμβρίου

Ζυγός: Είσαστε σε μια καταπληκτική ψυχολογία, που αυτό κάνει τον σύντροφο σας να είναι ακόμη πιο πολύ κοντά σας. Οι μέρες είναι καλές, για να οργανώσετε μίνι διακοπές. Μόνοι και πικραμένοι του ζωδίου, μέσα στην εορτινή περίοδο, θα έχουν πολλές καινούργιες προτάσεις που θα τους αναζωογονήσουν. Μέχρι τότε, καλό θα ήταν να κοιτάξετε παραπάνω την εξωτερική σας εμφάνιση, που την έχετε πραγματικά παραμελήσει.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 17 και 27 Δεκεμβρίου

 

Σκορπιός: Αυτά που έχετε συμφωνήσει με τον άνθρωπο σας, το βλέπετε και εσείς οι ίδιοι, ότι δεν γίνονται πραγματικότητα. Μάλλον, έχει έρθει η ώρα για συζητήσεις και από τις δύο πλευρές. Οι πλανήτες αυτήν την εποχή, σας δίνουν την καλύτερη τους δυναμική για να κάνετε όλες τις πρακτικές σας ανατροπές, σε υποθέσεις που πια δεν εξελίσσονται. Από τις 24/12 και μέχρι τις αρχές του νέου έτους, θα υπάρξουν και νέοι έρωτες, που θα δώσουν βαθιά συναισθήματα και μοιραία δεσίματα ζωής.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 18 και 29 Δεκεμβρίου

Τοξότης: Είσαστε ανάμεσα σε πολλά ζητήματα, που πρέπει αυτό το χρονικό διάστημα να τα λύσετε, έτσι ώστε οι γιορτές να σας βρουν σε μια πολύ καλύτερη ψυχολογία και διάθεση. Οτιδήποτε συνδέεται με το παρελθόν, θα πρέπει να το περάσετε από τα ψιλά σας φίλτρα και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί, ένεκα άλλου προσώπου ή λόγω παρεξηγήσεων, μέσα από τους φίλους – γνωστούς, θα κάνουν την αλληλλο-προσέγγιση τους. Το πιο πιθανόν είναι ….να υπάρξει αισθηματικός συμβιβασμός.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 19 και 28 Δεκεμβρίου

Αιγόκερως: Έχετε χάσει πάρα πολύ χρόνο, με το να προσπαθείτε να πείσετε για την αγάπη και την αλήθεια των συναισθημάτων σας, το άτομο που σας έχει τρομάξει, με όλα αυτά τα πήγαινε – έλα, το τελευταίο διάστημα. Οι χωρισμένοι του γήινου αυτού ζωδίου, τις ημέρες μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, θα βρεθούν, ίσως και τυχαία, σε κοινά λημέρια. Τα αστρολογικά είναι θετικά, η αγάπη παραμένει και ίσως και το θαύμα της επανασύνδεσης να συμβεί… εύκολα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 20 και 31 Δεκεμβρίου

Υδροχόος: Είσαστε γειωμένοι και ξέρετε τι θέλετε πια από τον επόμενο σύντροφο σας. Αυτό είναι και η ασπίδα σας, σε οτιδήποτε αταίριαστο σας προσεγγίσει. Οι μακροχρόνια σε δέσμευση, θα θελήσουν να κάνουν κάτι που στο μεταξύ τους, θα ανανεώσει αισθήματα και πάθη. Πολλά και τα καλά που θα σας έρθουν και από την μεριά του εργασιακού σας τομέα, που σίγουρα θα εισπράξετε το χρήμα και την υλική σταθερότητα που αποζητάτε.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 23 και 28 Δεκεμβρίου

Ιχθείς: Χαμογελάστε πιο πολύ. Όλα είναι ένα βήμα πριν γίνουν πραγματικότητα. Το άτομο που σας το παίζει δύσκολο, αλλά στην πραγματικότητα είναι ερωτευμένο μαζί σας, μέσα στις γιορτές θα βρει τον τρόπο για να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει πιο ειλικρινά. Από όλα αυτά που θα ακούσετε, κρατήστε τα μισά και τα άλλα μισά, θα τα δείτε μέσα από πράξεις. Ευχάριστες και οι ειδήσεις, από τα οικονομικά σας δεδομένα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 24 και 29 Δεκεμβρίου

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...