Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020
12.4 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 1 Δεκεμβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1835.... Ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, ο μεγαλύτερος παραμυθάς του κόσμου, εκδίδει το πρώτο βιβλίο του.

Τα ζώδια σήμερα 15/4/2017

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Σάββατο
Κριός

Γενικά zwdia: Η επικοινωνία ειδικά με μέλη της οικογένειάς και τον/την σύντροφό σας ίσως είναι λιγότερο λεκτική σήμερα. Θα αισθάνεστε όμως πολύ αγάπη και υποστήριξη από όλους. Ο έρωτας θα είναι έντονος και σήμερα είναι υπέροχη ημέρα να κανονίσετε ένα βράδυ με τον/την σύντροφό σας. Η έμπνευση για δημιουργικά σχέδια, ειδικά στο σπίτι, θα είναι έντονη. Μην την καταπιέζετε, αφήστε την ελεύθερη.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Σήμερα θα έχετε έντονη διαίσθηση, ειδικά όσον αφορά τα μέλη της οικογένειάς σας. Δεν θα είναι εύκολο να σας πει κανείς ψέμματα σήμερα. Ίσως θέλετε να κάνετε κάποιες επισκευές στο σπίτι σας που μπορεί να αναβάλλετε. Ίσως περάσετε κάποιο κομμάτι της ημέρας διαλογιζόμενοι ή σκεπτόμενοι το μέλλον. Το μυαλό σας είναι καθαρό και δραστήριο. Είναι καλή ημέρα να προχωρήσετε.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μια ομάδα στην οποία να ανήκετε ίσως κάνει μια συνάντηση σήμερα στην περιοχή σας. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο να ακούτε παρά στο να συμμετέχετε στις συζητήσεις. Θα θέλετε να ακούσετε όλες τις ιδέες που ακούγονται και να τις σκέπτεστε καλά πριν μιλήσετε. Θα αισθάνεστε πολύ ελεύθερα και ανοιχτά. Το μυαλό σας είναι λογικό και διαισθητικό. Να περιμένετε ότι θα μάθετε πολλά.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μια μικρή συγκέντρωση ίσως στο σπίτι σας ίσως φέρει την επιφάνεια κάποια θέματα για την παγκόσμια οικονομία και τι σημαίνουν για εσάς. Ίσως αποφασίσετε να συζητήσετε για το οικονομικό σας μέλλον. Είναι καλή στιγμή να κάνετε σχέδια καθώς το μυαλό σας είναι ελεύθερο και πρακτικό. Σημειώστε τις ιδέες σας. Θα θέλετε να τις θυμάστε μετά.

Λέων

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως λάβετε ένα τηλεφώνημα από έναν φίλο που δεν έχετε δει εδώ και καιρό. Μια έντονη και συναισθηματική συζήτηση ίσως ακολουθήσει. Θα έχετε καλά νέα. Ίσως διεγερθεί η διαίσθησή σας. Θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την λογική σας για να προχωρήσετε.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Γενικά απολαμβάνετε την φιλοσοφία αλλά και τις μεταφυσικές θεωρίες και σήμερα ίσως ασχολείστε συνέχεια με κάτι τέτοιο. Ίσως αποφασίσετε να επικεντρωθείτε σε αυτά. Είναι καλή ημέρα να το κάνετε καθώς θα έχετε την έντονη διαίσθηση που είναι απαραίτητη αλλά και την ικανότητα να καταλάβετε τι πρέπει να αποκόψετε. Μπορείτε να εφαρμόσετε κάποιες θεωρίες και στην καθημερινότητά σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Οι κοινωνικές εκδηλώσεις που ίσως σχετίζονται με κάποια ομάδα στην οποία είστε μέλη ίσως περιέχουν κάποια έντονα θέματα συζήτησης. Το μυαλό σας θα είναι έντονο σήμερα. Μάλλον θα δίνετε προσοχή στα πάντα γύρω σας. Θα σκεφθείτε τα πάντα καλά και μάλλον θα καταλάβετε πολλά περισσότερα από ότι συνήθως.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως αποφασίσετε να βοηθήσετε κάποιο άτομο με επισκευές ή διακοσμήσεις στο σπίτι. Θα έχετε πολλές ιδέες και θα θέλετε να τις εφαρμόσετε. Ίσως να μην έχετε όρεξη για συζητήσεις όμως. Μην εκπλαγείτε αν η επικοινωνία δεν είναι λεκτική σήμερα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Σήμερα η επικοινωνία σας με τον/την σύντροφό σας ίσως να μην είναι λεκτική και μπορεί να περνάτε καλά χωρίς να μιλάτε. Αισθάνεστε πολύ πάθος σήμερα. Ίσως πρέπει να αγοράσετε νέα ρούχα. Θα θέλετε να ασχοληθείτε και με καλλιτεχνικά σχέδια. Θα υπάρχει έμπνευση παντού γύρω σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Η έντονη διαίσθησή σας ίσως σας κάνει να δώσετε προσοχή στις σκέψεις και τα συναισθήματα των μελών της οικογένειάς σας. Ίσως μπορείτε να καταλάβετε ακόμα και τις σκέψεις των ξένων. Σήμερα πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας ειδικά όσον αφορά σχέδια με άλλους. Η ατμόσφαιρα αυτή είναι έντονη. Οι άλλοι ίσως να μην είναι πολύ ομιλητικοί σήμερα.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Οι κοινωνικές εκδηλώσεις στην περιοχή σας ίσως επικεντρώνονται στις οικογένειες και τα παιδιά. Ίσως περάσετε χρόνο λέγοντας ιστορίες. Θα υπάρχουν έντονα συναισθήματα. Μπορεί κάποιοι να θέλουν να μείνουν μόνοι τους. Αφήστε τα άτομα αυτά. Μην χαλάσετε την δική σας εορταστική διάθεση. Περάστε καλά.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Οι άλλοι, ειδικά τα μέλη της οικογένειάς σας, ίσως είναι πολύ ήσυχα σήμερα. Μπορεί να σας φαίνεται ότι οι άλλοι δεν σας λένε ότι σκέπτονται. Θα πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Σημειώστε ότι έχετε στο μυαλό σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκφραστεί καλλιτεχνικά. Έχετε ένα πνευματικό χάρισμα και πρέπει να το καλλιεργήσετε.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 29 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Είστε τόσο νευρικοί που ανατρέπετε τα πάντα στο διάβα σας.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 28 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΤη σημερινή Παρασκευή απαιτεί την προσοχή σου, για να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Δοκιμάστε ένα γρήγορο τζόκινγκ στο πάρκο της γειτονιάς σας για να ανεβάσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΤο μυαλό σας είναι πολύ κοντά σε μια μεγάλη ιδέα! Εκμεταλλευθείτε το! ΤΑΥΡΟΣΘα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 24 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ σήμερα, χρειάζεσαι περισσότερη πίστη στον εαυτό σου για να αλλάξει η διάθεσή σου και...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη πειθαρχία. Μην αντιδράς έντονα και...

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή