Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
16.2 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 16/10/2016

 Πώς γίνεται να πέφτει πάλι 16 η πανσέληνος; Είναι η 3η φορά μέσα σε τρεις μήνες συνεχόμενα. Να και τα ανεξήγητα του σύμπαντος!

Τι μέρα είναι σήμερα; Πολύ παράξενη. Γιατί δε φτάνει που είναι το φεγγάρι εκεί ψηλά γεμάτο, στρογγυλό και φωτεινό, έχουμε τον Πλούτωνα και τον Ερμή που θυμήθηκαν να κοντραριστούν, έτσι επειδή.

Από τη μια βάλλονται οι Κριοί, από την άλλη οι Αιγόκεροι. Συνεπώς μαζί με τους Καρκίνους και τους Ζυγούς, θα νιώσετε μια ένταση, έναν εκνευρισμό, ζόρικο το επόμενο το διάστημα. Τουλάχιστον μέχρι τις 22/10 υπομονή και ψυχραιμία.

Το ευχάριστο είναι πως μπαίνει η Αφροδίτη στο Τοξότη στις 18/10. Μια το φεγγάρι και μια η Αφροδίτη, θα γίνει ένας μαγικός συνδυασμός για κάποιες ψυχές. Οι Τοξότες και οι Ιχθύες προφανώς έχουν τη τιμητική τους, αλλά και πολλοί άλλοι.

 
Κριός
Ο Παρορμητισμός σε σκοτώνει! Χαλιναγωγήσου!
*Τα κάνεις κάπως μπάχαλο, γίνεται και στο ζώδιό σου στις 16, η πανσέληνος, ο συναισθηματικός σου ο κόσμος, ένα καζάνι που βράζει και σιγοκαίει! Απρόοπτα τα γεγονότα, διάφορα θα συμβούν, θα εκνευριστείς πολύ και θα το δείξεις. Τούτη τη φορά θα βρεις αντιρρήσεις που θα σε εξοργίσουν. Και κάπως έτσι μπορεί να πάρεις μια απόφαση, να την ανακοινώσεις και όποιον πάρει ο χάρος. Να ξέρεις πως από τις 21/10 και μετά ηρεμείς και τα βρίσκεις με τον εαυτό σου. Μέχρι τότε όμως εντάσεις προκύπτουν ή στο σπίτι, ή στη δουλειά, ή και στα δυο. Δεν αφήνεις τίποτα να περάσει έτσι. Η Αφροδίτη στο Τοξότη.. να ξέρεις σε ταξιδεύει κάπου μακριά.

Ταύρος
Ο Θυμός σε παραπλανεί! Εκτονώσου διαφορετικά!
*Έχεις παράπονα. Απωθημένα. Και είναι μέρες που μαζεύεις μέσα σου διάφορα, δε μιλάς και το φεγγάρι θα σε κάνει να νιώσεις μια ένταση εσωτερική. Ο Θυμός είναι μια πολύ κακή και αρνητική ενέργεια, που σημαίνει θα πρέπει να κάνεις τα πάντα για να τη διώξεις. Με τη γυμναστική; Με το χορό; Με έναν περίπατο στο δάσος; Μήπως να βρεις την αιτία του προβλήματος και ή να το αντιμετωπίσεις ή να κάνεις αυτό το let go, που λέμε και στα ξένα; Το παρελθόν σε βασανίζει. Έχεις ανοιχτά μέτωπα παντού. Πάντως αν η Αφροδίτη από το Σκορπιό δεν έκανε κάτι το μαγικό στην ερωτική σου τη ζωή, μόλις πάει στο Τοξότη να ξέρεις υπάρχει ελπίδα!

Δίδυμος
Υπάρχουν Όρια. Ποια όρια;;; Τα προσπερνάς!
*Καιρό τώρα προσπαθείς να δείξεις το πόσο καλός άνθρωπος είσαι, πως συμβιβάζεσαι στις επιθυμίες των άλλων, πως τελικά δεν είναι σωστό συνέχεια να γίνεται το δικό σου. Ε λοιπόν, ως εδώ ήταν, πόσο να αντέξεις ποια; Και ξαφνικά φέρνεις αντιρρήσεις, το ένα δε σου αρέσει, το άλλο δε σου κάνει, προκαλείς εντάσεις εγωιστικές. Οτιδήποτε σου είχαν υποσχεθεί, το φεγγάρι θα φροντίσει να στα τινάξει όλα στον αέρα. Ερωτικές ανησυχίες και επαγγελματικές. Προσπάθησε να κρατήσεις διπλωματική στάση και να δουλέψεις τα θέματά σου δίχως παρέα για να καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος. Βέβαια εσύ δίνεις τη δική σου τη μάχη. Δίνεις ρέστα στις 19 και 20! Ξεπερνάς ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό.

Καρκίνος
Στο ταξίδι της ζωής θα πας με παρέα ή όχι;
*Η Πανσέληνος στο Κριό σου δημιουργεί πολύ ένταση και αμέτρητες παρεξηγήσεις. Θα σε προκαλέσουν, θα σε εξοργίσουν, θα πρέπει να διαλέξεις ή τη σιγή, μπόρα είναι θα περάσει, ή ο χαμός ο ίδιος! Προσπάθησε λοιπόν, να κρατήσεις τις ισορροπίες. Μέρες που θα χρειαστεί να δουλέψεις παραπάνω, που σημαίνει πως η ερωτική σου ζωή δεν υπάρχει σε κανένα χάρτη. Γκρίνιες, λόγια, τα γνωστά μεταξύ συντρόφων. Μεγάλη προσοχή στις 19 και 20 γιατί η μπόρα θα είναι μεγάλη και ίσως να μην αντέξεις και να ξεσπάσεις και να διαλυθούν τα πάντα. Σκέψου καλά πριν πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Ή διάλεξε πλευρά. Ή το ένα ή το άλλο. Θα συνεχίσεις με παρέα από εδώ και πέρα ή το ταξίδι θα είναι μοναχικό;

Λέων
Ανανεώνεσαι! Συνεργάσου και δε θα χάσεις..
*Το φεγγάρι αυτό που θα κάνει σε εσένα, είναι να σου ακυρώσει όλα τα ραντεβού. Συνεπώς, είναι μια καλή ευκαιρία να μείνεις σπίτι, να κοιμηθείς και να ξεκουραστείς, γιατί έρχεται μια πολύ ζόρικη εβδομάδα κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Να παίρνεις βαθιές ανάσες όταν σε θυμώνουν, κράτα το στόμα σου κλειστό και να σε προκαλέσουν, καλύτερα να παριστάνεις το χαζό παρά το εξυπνοπούλι. Μέχρι και τις 22/10 κάπως έτσι θα κυλήσουν οι μέρες σου, μη τσακώνεσαι! Να φροντίζεις τον εαυτό σου, γιατί η Αφροδίτη στο Τοξότη, σε βάζει στο παιχνίδι του έρωτα ξανά.

Παρθένος
Ανέδειξε τον εαυτό σου. Τις ικανότητές σου!
*Τις μέρες αυτές θα προκύψουν διάφορα θέματα οικονομικά, που θα σε στρεσάρουν απίστευτα πολύ. Έξοδα επιπλέον, σε πετούν εκτός τόπου και χρόνου. Ο τρόπος λοιπόν, που θα διαχειριστείς τα θέματα αυτά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για εκείνο το αύριο. Η αλήθεια είναι πως νιώθεις μια δύναμη ανεξήγητη πως όλα μπορείς να τα καταφέρεις, από την άλλη όμως θα γίνεις ευαίσθητη πολύ και η ανασφάλεια θα σου κάνει παρέα για λίγες μέρες μόνο. Απέφυγε τις εντάσεις στις 17. Μπορεί να σε προκαλέσουν έτσι για να σε κάνουν να παραφερθείς. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι η Αφροδίτη στο Τοξότη. Έρχεται ο έρωτας.. Άνοιξε το παράθυρο..!!! Επαφές με το παρελθόν σε ευχαριστούν και μια γνωριμία είναι πολύ πιθανή. Ανέδειξε τα φυσικά σου προσόντα για να σε προτιμήσουν.

Ζυγός
Αντιστέκεσαι. Επαναστατείς. Ικανοποιείς το εγώ σου!
*Τι να σου πω! Η Πανσέληνος σε έχει τρελάνει ήδη μέρες τώρα και δε μπορείς να συγκρατήσεις τον εαυτό σου με τίποτα. Από εχθές τσακώνεσαι, λογομαχίες, απωθημένα, θέματα από το παρελθόν επιστρέφουν και ζεις ένα δράμα. Δεν αντέχεις. Ξεσπάς. Βάζεις τα πράγματα στη θέση τους και ας χρειαστεί να πεις ένα μεγάλο αντίο. Τέτοια γεγονότα μπορεί να συμβούν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Οπουδήποτε υπάρχουν παράπονα και μη κατανόηση. Μέχρι και τις 20/10 θα κρατήσει η ένταση αυτή. Η αλήθεια είναι πως κάνεις το κομμάτι σου, μπορεί και κανονική θεατρική παράσταση, πάντως δε χαρίζεσαι με τίποτα!

Σκορπιός
Ή χτυπάς στο ψαχνό ή ο ψυχικός σου ο κόσμος καταρρέει.
*Κάποιος σου χάλασε το πρόγραμμα. Κάποιος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Απίστευτο αυτό που τραβάς έτσι ξαφνικά. Πάει κλονίστηκε η εμπιστοσύνη σου. Το χειρότερο από όλα. Και εντελώς τυχαία μαθαίνεις διάφορα νέα που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Ενώ κάνεις υπομονή και κρατάς τη ψυχραιμία σου, μέχρι να μάθεις όλη την αλήθεια, ένα γεγονός στις 19 σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου, μεταμορφώνεσαι σε κανονικό Σκορπιό και χτυπάς στο ψαχνό! Θέσε τα όριά σου για ακόμα μια φορά και μην αφήνεις κανέναν να εισβάλει στο προσωπικό σου το χώρο. Προφυλάξου! Και τα καλύτερα έρχονται.. σύντομα!

Τοξότης
Το ερωτικό σου θερμόμετρο ανεβαίνει! Απόλαυσε τη κάθε στιγμή!
*Μια το φεγγάρι και μια η Θεά Αφροδίτη που είναι καθοδόν τι να πω, μέσα στον έρωτα και τη γοητεία σε βρίσκω. Σε έχει ήδη πιάσει. Ξαφνικά γλυκοκοιτάζεις το συνάδελφό σου, το καλύτερό σου φίλο, κάποιον γνωστό τέλος πάντων. Προφανώς οι μαγικές ενέργειες του σύμπαντος θα σε παρασύρουν και θα μπεις πάλι σε περιπέτειες. Φέρνεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου, γιατί από τη μια θες κάτι το διαφορετικό, από την άλλη όμως πρέπει να αντιμετωπίσεις τη τωρινή τη κατάσταση. Από τις 29/10 και μετά θα ηρεμίσεις. Μέχρι τότε θα δίνεις μια καθημερινή μάχη ακόμα και για αυτά που έχεις κατακτήσει με τόσο κόπο!

Αιγόκερως
Ξεσπάς. Αντιδράς. Καταστρέφεις τις ισορροπίες!
*Ζορίζεσαι σε όλα τα επίπεδα μέρες τώρα. Κουράζεσαι επίσης και αντί να ακούσεις ένα ευχαριστώ ή μια γλυκιά κουβέντα, βγάζουν γλώσσα κιόλας! Πόσο να κάνεις πως δε κατάλαβες; Πόσο; Το φεγγάρι θα σε ταξιδέψει. Σκέψεις για μια άλλη ζωή θα βολτάρουν διαρκώς. Το συναίσθημα του ανικανοποίητου επίσης. Μέχρι και τις 22/10 θα βρίσκεσαι σε μια υπερένταση. Απέφυγε τη προσπάθεια τύπου να τα βρεις με τους άλλους, δεν είσαι σε κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση. Και επειδή τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε εμείς, ξεσπάς, αντιδράς, λες τα πράγματα με το όνομά τους και ας προκύψει το οτιδήποτε. Βγαίνεις από τη σφαίρα της ασφάλειας.

Υδροχόος
Νεύρα. Πολλά νεύρα. Ψυχολόγος και χάπια ή μια καλή παρέα;;;
*Δε νομίζω να έπαθες λάστιχο στο δρόμο; Κάτι συνέβη, έτσι ξαφνικά και μπορεί να χάλασε η μέρα σου. Αναφέρομαι στο χθες, γιατί σήμερα απλά γκρινιάζεις. Εκεί που όλα στρώνουν και πηγαίνουν μια χαρά, εκεί κάτι απρόβλεπτο συμβαίνει και ξεφεύγει η κατάσταση από κάθε έλεγχο. Ναι δε σου αρέσουν αυτά, σκέψου λοιπόν πριν αντιδράσεις αναλόγως. Ευτυχώς η μούρλια του φεγγαριού δε σε πιάνει για τόσες πολλές ημέρες. Προτίμησε αληθινούς φίλους να έχεις δίπλα σου, ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και δε χρειάζεται να δίνεις εξηγήσεις για το κάθε τι. Η μοναξιά μόνο κακό μπορεί να σου κάνει. Η Αφροδίτη στο Τοξότη, σε μεταμορφώνει σε μια φλογερή ύπαρξη..

Ιχθύς
Δώσε για να λάβεις. Φώναξε για να ακουστείς!
*Το μυαλό σου είναι στο χρήμα. Στο πώς να βγάλεις περισσότερα. Ή δουλεύεις πιο πολύ, ή βρίσκεις κάτι παράλληλο ή επενδύεις εσύ που έχεις το χρήμα και μπορείς. Όπως και να έχει το πράγμα, καλό είναι να δείξεις προσοχή, στο πώς διαχειρίζεσαι τα λεφτά σου. Υπάρχει και το αύριο. Και αν δε σου βγει; Οτιδήποτε σε απασχολεί θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις δίχως βοήθεια και στη τελική δε χρειάζεται να ξέρουν προς τα πού βαδίζεις. Οι επιλογές σου είναι σωστές, η Αφροδίτη στο Τοξότη, σε κάνει και έχεις τρομερές ιδέες και καταφέρνεις να συναναστραφείς με διαφορετικούς ανθρώπους. Το παιχνίδι που θα κάνεις θα είναι φοβερό και αξέχαστο. Προσέφερε λοιπόν και εξηγήσου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο