Τα ζώδια σήμερα 17/8/2016

93

Μία εβδομάδα που μας οδηγεί στην Πανσέληνο και οριακή έκλειψη Σελήνης του Αυγούστου στον επαναστατικό Υδροχόο που όλοι θέλουμε να την απολαύσουμε αφού πραγματοποιείται στις 18 Αυγούστου μεσημεριάτικα, αλλά θα είμαστε σε εγρήγορση όλη την εβδομάδα γιατί τα γεγονότα τρέχουν πολύ γρήγορα και εμείς ή τα κυνηγάμε, ή μας κυνηγάνε…

Ερωτικά, βάζουμε κανόνες και πλαίσια στα οποία είμαστε και υπερβολικοί ή τα περνάμε από κόσκινο προσπαθώντας να διασφαλίσουμε το αποτέλεσμα, το οποίο όμως δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα το έχουμε έτσι όπως ακριβώς το έχουμε προδιαγράψει στο μυαλό μας.

ΤΑΥΡΟΙ-ΛΕΟΝΤΕΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΙ-ΥΔΡΟΧΟΟΙ γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων επηρεάζονται άμεσα από αυτή την Πανσέληνο και δέχονται πιέσεις που μπορούν να τις κάνουν ευκαιρίες ώστε να τελειώσουν με τα ανούσια και να ασχοληθούν με τα σημαντικά!

ΚΡΙΟΣ

Είστε σε μεγάλη ενέργεια και γενικά δε θέλετε να αφήσετε τίποτα ανεκμετάλλευτο… Αυτό σας κάνει και ανυπόμονους αυτή την εβδομάδα αφού βιάζεστε και θέλετε όλα να κινούνται με τις δικές σας ταχύτητες! Ερωτικά, δε σας πτοεί τίποτα ούτε οι εξωτερικοί παράγοντες που παρεμβάλλονται στη ζωή σας…

ΤΑΥΡΟΣ

Φυσικά και βιάζεστε και φυσικά και δε θέλετε να αναβάλλετε αυτά που μπορείτε να κάνετε σήμερα για αργότερα. Ειδικά σε υποχρεώσεις που σας βαραίνουν και ξέρετε τον τρόπο να τις επισπεύσετε και να τις κλείσετε ολοσχερώς…Ερωτικά σας αρέσουν οι υπερβολές και οι υποσχέσεις αρκεί να μπορέσουν να συμβαδίζουν με πράξεις…
ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία Πανσέληνος που σας κάνει να εξωτερικεύεστε και να σκέφτεστε πολύ βάζοντας όμως και όρια στον ίδιο σας τον εαυτό…Ερωτικά, κλείνεστε πιο πολύ στον εαυτό σας και αυτό είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής ευαισθησίας σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι τα έξοδα που σας απασχολούν σε αυτή την περίπτωση είναι που αυξάνονται τα δεδομένα στη ζωή σας και δεν ξέρετε πώς να τα διαχειριστείτε…Ερωτικά θέλετε όσο τίποτα άλλο να ξεκαθαρίσετε και εσείς το πως νοιώθετε…
ΛΕΩΝ

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 08 Μαρτίου;

Από τις τελευταίες σας ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε την στάση που θα ακολουθήσετε στις σχέσεις σας και να προχωρήσετε ακάθεκτοι ή να κάνετε μία οπισθοχώρηση και να αλλάξετε πορεία… Ερωτικά, αυτό σημαίνει ότι αν δεσμευθείτε περισσότερο αυτό θα γίνει με μία γρήγορη απόφαση!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε έτοιμοι για σοβαρές αναδιοργανώσεις και διαφορετική διαχείριση χρόνου και αυτό θα το κάνετε χωρίς καν να το καταλάβετε! Ερωτικά είστε αποφασισμένοι να αποκαλύψετε μυστικά και να μάθετε τα μυστικά των άλλων..

ΖΥΓΟΣ

Έτοιμοι είστε για δράση και κοινωνικά ξεφαντώματα που θα σας αλλάξουν και τον τρόπο σκέψης και τον τρόπο δράσης! Ερωτικά λοιπόν απολαύστε χαλαρές στιγμές και ταυτόχρονα δημιουργείστε συναισθηματικά αποθέματα..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αναφορές στο παρελθόν είναι μία καλή γέφυρα για τα παρόν με προεκτάσεις στο μέλλον αρκεί να μην αφήσετε την ευαισθησία σας να σας παρασύρει και να σας καθηλώσει..Ερωτικά, τα πράγματα είναι καλύτερα αν και δεν είστε σίγουροι ότι έχετε ξεκαθαρίσει…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πραγματικά βλέπετε τις ευκαιρίες να παρελαύνουν από μπροστά σας και αν δεν το πιστεύετε είναι γιατί φοβάστε.. Ερωτικά, τα πράγματα χρειάζονται ένα φρένο το οποίο ξέρετε να το πατάτε..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που σας αρέσει είναι ότι σκέφτεστε πιο ανοιχτά, αλλά αυτό μπορεί και να αποδειχθεί επικίνδυνο γιατί είστε και υπεραισιόδοξοι ..Ερωτικά, τα πράγματα ίσως να είναι υποτονικά
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο δικό σας ζώδιο η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος και αυτό σας φορτίζει και σας κάνει λίγο απότομους ή λίγο εγωιστές παραπάνω ..Ερωτικά, μπαίνετε σε μία φάση που θέλετε περισσότερη απομόνωση αλλά και διακριτικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε σκεπτικοί και ευάλωτοι αυτή την εβδομάδα αλλά καλά κάνετε και κρατάτε μικρό καλάθι… Ερωτικά, κρίνετε αυστηρά τους άλλους και δεν έχετε και ιδιαίτερους συναισθηματισμούς.