Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020
13.7 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 4 Δεκεμβρίου (Audio)

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1971...Το Καζίνο του Μοντρέ φλέγεται από ένα πυροτέχνημα που πέταξε κάποιος κατά τη διάρκεια συναυλίας του Φρανκ Ζάπα. Το περιστατικό εμπνέει τους Deep...

Τα ζώδια σήμερα 18/12/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Θα πρέπει, αγαπητέ Κριέ, αργά ή γρήγορα να ξεπεράσεις τη δυσκολία σου να εκφράζεσαι, αρκεί όμως προηγουμένως να έχεις κάνει την αυτοκριτική σου. Βρες τους λόγους για τους οποίους επιμένεις να εγκλωβίζεσαι σε δυσλειτουργικές καταστάσεις. Η απομάκρυνση ατόμων του περιβάλλοντός σου μπορεί να σε πληγώσει, αλλά ταυτόχρονα θα σου προσφέρει την ευκαιρία να αναζητήσεις τις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα αλλά και ο ερωτισμός σου, θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις μεγάλο δυναμισμό. Σήμερα προσπάθησε να ξεκουραστείς, ώστε από αύριο να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θα τα πας αρκετά καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις και λίγη οικονομία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Συναισθηματικές και ψυχολογικές αδυναμίες βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, καθώς νιώθεις μία ανασφάλεια η οποία πολλές φορές σχετίζεται με υλικά πράγματα. Ζητάς επιβεβαίωση και προσπαθείς όλο και περισσότερο να περιφρουρήσεις τα κεκτημένα σου, καθώς αυτά δεν είναι σίγουρα ή δεν σου προσφέρουν την ασφάλεια που επιθυμείς. Μην γίνεις κτητικός με τον περίγυρο σου – αντιθέτως, επιδίωξε να είσαι σταθερός και να γεύεσαι όμορφες στιγμές, όπως αυτές έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο μαζί με το ταίρι σου, να του αφιερώσεις χρόνο και να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις αρκετό άγχος προκειμένου να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να ηρεμήσεις λίγο, γιατί έχεις ανάγκη από ξεκούραση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις, αλλά κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Είναι απαραίτητο, αγαπητέ Δίδυμε, να δημιουργήσεις μία νέα προοπτική μέσα από τα λάθη του χθες. Αναδιπλώσου, αναθεώρησε και ανάπτυξε τις δυνατότητες και τα ταλέντα σου, όπως και κάθε γνώση που διαθέτεις. Θα πρέπει με επιμονή και μεθοδικότητα να κάνεις τις επιλογές σου, καθώς θα είναι σημαντικό να ξεφύγεις από όρια και περιορισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις λίγο το άγχος που έχεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, είναι προτιμότερο να κάνεις κάτι πιο ανάλαφρο και πιο ξεκούραστο. Για τα οικονομικά σου έχεις αρκετό άγχος προκειμένου να καλύψεις τις πολλές εκκρεμότητες που έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η ζωή σου συνδυάζεται με εκείνη των φίλων σου. Αυτή είναι για το ζώδιό σου μία περίοδος κατά την οποία θα δώσεις τη μάχη της ισορροπίας δυνάμεων σε κάθε σημαντική σχέση. Εστίασε στην ποιότητα και στην ευγένεια, απόφυγε την ένταση και τις επιθετικές ρήξεις με τους άλλους και προσπάθησε να εκλογικεύσεις το συναίσθημα, χωρίς να αποποιηθείς φυσικά την προσωπικότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά θετική, αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα που σε άγχωναν μέχρι τώρα, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά και να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η εργατικότητα, η επιμονή και η υπομονή σου, αναστέλλουν μεν τον παρορμητισμό, αλλά προάγουν ιδιαίτερα τη γνώση και τις ικανότητές σου, αγαπητέ Λέων. Θα μάθεις να ζεις με ταχύτητα και σε λεπτές ισορροπίες. Αναζητάς την απόλαυση και την ασφάλεια, ενώ η ευγένεια είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου. Κάνε λοιπόν μία υπαναχώρηση όταν χρειάζεται, προκειμένου να βρεις την κατάλληλη τακτική της μάχης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα τα πας πολύ καλά, αρκεί να εξωτερικευτείς και να δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα έχεις βρει πολύ καλές λύσεις για να πάνε όλα καλά. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα και ξεκούραστα. Στον οικονομικό τομέα, σήμερα απόφυγε εντελώς τα έξοδα, γιατί την τελευταία περίοδο έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αναζητάς λύσεις σε θέματα που θα ισορροπήσουν την ζωή σου, αγαπητέ Παρθένε, ενώ το ενδιαφέρον σου για κάθε αγαπημένο πρόσωπο, φέρνει γαλήνη και χαρά. Μπορεί να ενδιαφερθείς να ξεκινήσεις ένα δημιουργικό χόμπι, που θα αναδείξει την υπομονή και τις γνώσεις σου. Συνάντησε ευχάριστα και δημιουργικά άτομα, ικανά να βλέπουν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα στα αισθηματικά σου αλλάζουν προς το καλύτερο. Σήμερα θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις καταφέρει πάρα πολλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αποφορτίσεις το μυαλό σου από όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και συνεχίζεις να αναζητάς εναλλακτικές πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Άνθρωποι σεβαστοί θα σε περιβάλουν για να σε βοηθήσουν, αγαπητέ Ζυγέ, σε όποιον τομέα χρειαστείς. Θα υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις αυτό το διάστημα και αυτή η βοήθεια θα είναι απαραίτητη. Η γνώση και η εμπειρία αυτών των ανθρώπων θα σε οδηγήσει να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στον σύντροφό σου, αρκεί να τον δεις χαρούμενο. Κινήσου όπως ξέρεις στα αισθηματικά σου και θα περάσετε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να εξομαλύνονται. Σήμερα προσπάθησε να αποφορτιστείς από το άγχος όλης της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κάνεις ένα καλό πρόγραμμα για τις εκκρεμότητες που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ευφάνταστες ιδέες θα σε κατακλύσουν, αγαπητέ Σκορπιέ, τις οποίες αν προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο, μπορεί να σου φέρουν θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην αγχωθείς και μην χαλάσεις τη διάθεσή σου αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμά σου. Φρόντισε να προσαρμοστείς με ευκολία και κινήσου με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, ούτως ώστε να δημιουργήσεις μια καλύτερη καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στα αισθηματικά σου, ώστε να συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, πολύ σύντομα μια καινούργια γνωριμία θα φέρει χαρά στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, ξεκουράσου, γιατί την εβδομάδα που έρχεται έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Είσαι απασχολημένος κυρίως με πνευματικές εργασίες και με επικοινωνιακές δραστηριότητες. Κατά τη διάρκεια αυτής της πλανητικής διέλευσης, οι αποφάσεις, οι ιδέες και τα νέα σχέδια μπορούν να μπουν σε εφαρμογή. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για το ζώδιό σου, αλλά χωρίς έλεγχο και αξιολόγηση σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, μην περιμένεις αποτελέσματα ωφέλιμα ή επιθυμητά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σας έφερνε ακόμα πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Πρόκειται για μια εξαιρετική μέρα για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά την εξέλιξή σου, καθώς τώρα μπορείς να βάλεις νέες βάσεις, ώστε να ζήσεις με άλλη ποιότητα ζωής μελλοντικά. Η επιθυμία για κάτι τέτοιο μπορεί να ενισχυθεί όταν δεχτείς την υποστήριξη ενός σημαντικού προσώπου. Αξιοποίησε την ισχυρή σου επιρροή, προκειμένου να ξεκινήσεις κάτι που θα βελτιώσει τη ζωή σου και θα φέρει πρόοδο και εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Κάνε προτάσεις που θα χαροποιήσουν και εσένα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς από όλα όσα μπορεί να σε αγχώνουν στην καθημερινότητα. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και πολύ σύντομα θα αρχίσεις να βλέπεις και αύξηση των εσόδων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η αλήθεια είναι ότι δεν το βάζεις ποτέ κάτω. Είσαι το άτομο που θα βρεις τη δύναμη να σταθείς στα πόδια σου, να αποδείξεις την αξία σου αλλά και να δώσεις κουράγιο στους ανθρώπους που είναι κοντά σου! Το φιλοσοφικό πνεύμα που χαρακτηρίζει το ζώδιό σου, τα ιδεώδη αλλά και η δημιουργικότητά σου, σε βοηθούν να διακρίνεσαι. Ωστόσο δεν είσαι ιδιαίτερα δυναμικός, αλλά αρκετά ασταθής και αναποφάσιστος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στα αισθηματικά σου και θα κάνεις πολλές προσπάθειες για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία αυτή την περίοδο να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, απόφυγε να μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς και πάλι με τα επαγγελματικά σου. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Σήμερα επιστράτευσε αρετές του ζωδίου σου όπως η καλοσύνη, η δημιουργικότητα και η ανιδιοτέλεια, και μην αφήσεις να σε καταβάλει η απαισιοδοξία, η μελαγχολική τάση και η αναποφασιστικότητά σου. Ορισμένες φορές λόγω της υπερευαισθησίας σου πληγώνεσαι αρκετά εύκολα. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα συζητήσετε για να κάνετε τη σχέση σας ακόμη καλύτερη και θα δοθούν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι σήμερα, που είναι Κυριακή, να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις όμορφα και χαλαρά. Κάνε έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, γιατί για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς και θα κάνεις έξοδα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 2 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΘα αισθάνεστε λίγο μπερδεμένοι. Μην πάρετε αποφάσεις σήμερα. ΤΑΥΡΟΣΣήμερα τα Ταυράκια θα έχουν...
Η Άν Χάθαγουεϊ αποκαλύπτει τι έμαθε την περίοδο της πανδημίας

Η Άν Χάθαγουεϊ αποκαλύπτει τι έμαθε την περίοδο της πανδημίας

Η Άν Χάθαγουεϊ στο πλαίσιο προώθησης της νέας της ταινίας «The Witches» αποκάλυψε πώς είναι η ζωή της την περίοδο της πανδημίας,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 1 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα θα θελήσεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα, που μέχρι τώρα σε κούραζαν...

Eβδομάδα σκαλοπάτι για αυτά τα ζώδια -30/11-6/12

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά Κριός Η έκλειψη της Δευτέρας θα απαιτήσει την...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 29 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Είστε τόσο νευρικοί που ανατρέπετε τα πάντα στο διάβα σας.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 28 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΤη σημερινή Παρασκευή απαιτεί την προσοχή σου, για να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις...

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Επίδομα 800 ευρώ: Νέα πληρωμή σήμερα – Ποιους αφορά

Σήμερα, Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 800...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Φίλε Κριέ,...

Απεργία σήμερα: Ποιοι συμμετέχουν – Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Σε ρυθμούς απεργίας σήμερα η χώρα ενώ έχουν προγραμματιστεί και συγκεντρώσεις στο...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή