Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020
11.1 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 1 Δεκεμβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1835.... Ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, ο μεγαλύτερος παραμυθάς του κόσμου, εκδίδει το πρώτο βιβλίο του.

Τα ζώδια σήμερα 18/8/2016

Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016.

Κριός

Γενικά: Μπορεί να μην αισθάνεστε άνετε με την συναισθηματική ένταση που ίσως εμφανιστεί σε κάθε πλευρά της ζωής σας σήμερα. Μπορεί να αναρωτιέστε τι είναι τόσο σημαντικό και γιατί οι γύρω σας είναι τόσο εκνευρισμένοι χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ίσως εσείς πρέπει να πάρετε τα πράγματα πιο σοβαρά και να λειτουργείτε με μεγαλύτερη ευαισθησία. Η αδιαφορία σας μπορεί να είναι πλεονέκτημα αλλά μπορεί να είναι και ο μεγαλύτερος εχθρός σας σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα: Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με άτομα που κάποιοι άλλοι δεν μπορούν. Αυτό σας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην δουλειά σας. Έχετε την ικανότητα να λειτουργείτε ως σημαντική γέφυρα ανάμεσα σε διαφορετικές προσωπικότητες και οπτικές. Αυτά θα σας φανούν χρήσιμα σήμερα.

Ταύρος

Γενικά: Υπάρχει ένταση στις σχέσεις σας τώρα και μπορεί να αισθάνεστε ότι κάθε κατάσταση είναι εξαιρετικά σημαντική. Ηρεμήστε τις φωνές που ακούτε στο κεφάλι σας. Κάντε διαλογισμό ή yoga και αναπνεύστε βαθιά. Να ξέρετε ότι τίποτα δεν είναι τόσο δραματικό όσο φαίνεται. Και αυτό θα περάσει. Σε μερικές ημέρες θα μπορείτε να διώξετε τις ανησυχίες σας.

Οικονομικά και καριέρα: Επειδή κάποιος μιλά με πολύ αυτοπεποίθηση σήμερα δεν σημαίνει ότι έχει και δίκιο. Κάποιος που θα συναντήσετε θα μιλάμε πολύ αυτοπεποίθηση. Αυτό το άτομο είναι πολύ σίγουρο για τις ιδέες τους αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις πιστεύετε και εσείς.

Δίδυμοι

Γενικά: Μπορεί να μην αισθάνεστε πολύ καλά από ένα συναισθηματικό πρόβλημα που υπάρχει πάνω από το κεφάλι σας. Μην αφήσετε σε αυτό το συναίσθημα να σας καταβάλει αν και τώρα φαίνεται αδύνατο να κάνετε κάτι άλλο. Ένα καλός φίλος μπορεί να σας βοηθήσει και να σας υποστηρίξει. Μην καταλήξετε να στρέφετε αλλού την προσοχή. Η πίστη και η συμπαράσταση είναι τα κλειδιά για σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα: Μάλλον θα εμπλακείτε σε μια διαφωνία σήμερα για το πως πρέπει να αντιμετωπιστεί μια κατάσταση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η υπερηφάνεια σας θα αντιμετωπιστεί ως απειλή και αυτό θα δημιουργήσει τον καβγά. Να είστε προσεκτικοί. Είστε σε επικίνδυνο σημείο. Μην φανείτε χαζοί.

Καρκίνος

Γενικά: Ότι και να κάνετε κάντε το με πάθος. Έχετε την τάση να υπεραναλύετε τα πράγματα ενώ πρέπει απλά να ακολουθήσετε την διαίσθησή σας. Ξέρετε μέσα σας με ποιον τρόπο πρέπει να προχωρήσετε και πως να συμπεριφερθείτε στους γύρω σας. Μην προσπαθήσετε να πιέσετε καταστάσεις. Είναι μια υπέροχη ημέρα. Έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με άλλους. Λάβετε την αγάπη και την κατανόηση που σας αξίζει.

Οικονομικά και καριέρα: Οι προθέσεις σας είναι καλές αλλά το να ξεκινήσετε αυτά τα σχέδια μπορεί να μην είναι πολύ εύκολο. Οι απρόσμενες μεταβλητές θα εμφανιστούν από παντού. Υπάρχουν πολλές κρυμμένες πλευρές για τις οποίες πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Υπάρχουν πολλά κρυμμένα κάτω από την επιφάνεια.

Λέων

Γενικά: Βουτήξτε βαθιά. Δεν είναι σήμερα ημέρα για να μείνετε στα ρηχά νερά. Είναι μια ημέρα για να ξεπεράσετε τα όριά σας. Αν και μπορεί να υπάρχουν πολλά συναισθήματα που σας ακολουθούν σε ότι κάνετε αφήστε τον ενθουσιασμό να σας γεμίσει με πάθος και μην σταματήσετε. Το να ξεκινήσετε μπορεί να είναι δύσκολο και ίσως θέλετε να περάσετε την ημέρα στο κρεβάτι. Μόλις ξεκινήσετε θα είναι δύσκολο να επιβραδύνετε.

Οικονομικά και καριέρα: Κάποιο άτομο θα σας πάρει υπό την προστασία του/της. Αυτή η μεγάλη υποστήριξη θα είναι μεγάλο όφελος για εσάς. Μην αντιστέκεστε στην βοήθεια αυτή. Αυτή η ώθηση είναι το κλειδί που ψάχνατε. Μαζί μπορείτε να φθάσετε ακόμα πιο ψηλά.

Παρθένος

Γενικά: Μπορεί να νομίζετε ότι μόνο λίγοι μπορούν να διαχειριστούν κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Τι κάνετε όμως εσείς για να βελτιώσετε την ικανότητά σας αν δεν δοκιμάζετε τα όριά σας; Σήμερα είναι η ημέρα σας. Είναι μια από εκείνες τις στιγμές όπου λάμπετε από πάθος και θέλετε να το δείξετε σε όλον τον κόσμο.

Οικονομικά και καριέρα: Όλα συνεχίζουν ομαλά μέχρι να βρείτε αντιμέτωποι με κάποιον που έχει τόσο ισχυρή θέληση όσο εσείς. Το να συμβιβαστείτε δεν θα είναι εύκολο υπό αυτές τις συνθήκες. Να είστε προετοιμασμένοι για συμβιβασμούς όμως. Δεν θα περάσει το δικό σας.

Ζυγός

Γενικά: Το να βρείτε λύσεις δεν θα είναι δύσκολο χάρη στις ερευνητικές σας ικανότητες σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι η αλήθεια είναι κάτω από την επιφάνεια. Μερικές φορές μπαίνετε στον πειρασμό να προσπερνάτε κάποια πράγματα χωρίς να σκέπτεστε τι υπάρχει από κάτω. Σήμερα είναι μια άλλη ημέρα. Κάποια έντονα συναισθήματα από τα βάθη της ψυχής σας είναι αυτά που σας ανησυχούν.

Οικονομικά και καριέρα: Θα κάνετε έναν υπέροχο νέο φίλο στην δουλειά σας. Αυτή η πολύτιμη πηγή θα είναι πολύ σημαντική για εσάς, σημαντικότερη από όσο αντιλαμβάνεστε. Αυτό το άτομο είναι λίγο περίεργο αλλά έχει χρήσιμες πληροφορίες από τις οποίες μπορείτε να ωφεληθείτε.

Σκορπιός

Γενικά: Αν κάτι είναι καλό μάλλον θα σας φαίνεται σαν ουτοπία. Αν κάτι είναι κακό θα σας φαίνεται σαν το τέλος του κόσμου. Δεν υπάρχει μέση λύση. Είναι ημέρα για συναισθηματικά άκρα. Αισθάνεστε ότι τα θέλετε όλα ή τίποτα. Είναι μια κρίσιμη στιγμή για εσάς. Καλύτερα να δουλέψετε με την ενέργεια που υπάρχει παρά εναντίον της. Χρησιμοποιήστε τα συναισθήματά σας υπέρ σας.

Οικονομικά και καριέρα: Επειδή κάτι είναι νέο και διαφορετικό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το φοβάστε. Αυτό το άτομο ή η σκέψη δεν ήταν στο μυαλό σας από την αρχή και ίσως να τον/την έχετε απορρίψει. Ξανασκεφτείτε την θέση σας.

Τοξότης

Γενικά: Απομακρυνθείτε από τα προβλήματα αντί να μπαίνετε μέσα τους. Μπορεί να μην είστε σε θέσει να δείτε τις παγίδες οπότε σκεφθείτε να πάρετε άλλο δρόμο. Μην χάνετε χρόνο πέφτοντας σε παγίδες που μπορείτε να αποφύγετε. Μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας γιατί ο συνήθης τρόπος σας είναι να τα απομακρύνετε. Αγνοήστε τα και λειτουργήστε εγκεφαλικά. Αυτή η συμπεριφορά δεν θα σας βοηθήσει σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα: Η ευκαιρία σας περιμένει. Είστε σε καλό σημείο με τους γύρω σας. Οι άλλοι σας αναζητούν για συμβουλές και καθοδήγηση. Έχετε πολύ δύναμη στα χέρια σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την δύναμη σωστά και μην την κακομεταχειρίζεστε.

Αιγόκερως

Γενικά: Είναι μια υπέροχη ημέρα που θα σας βοηθήσει να μπείτε στην ουσία των πραγμάτων. Μην χάνετε χρόνο σε επιφανειακές συζητήσεις και καταστάσεις. Η ενέργειά σας είναι πολύτιμη για να την ξοδεύετε σε αυτούς που δεν βλέπουν το πιο βαθύ νόημα. Ο διαλογισμός και οι έντονες συζητήσεις είναι στο πρόγραμμα σήμερα. Αγκαλιάστε τον αισθησιασμό σας και την ευαισθησία σας.

Οικονομικά και καριέρα: Αναλάβετε την ευθύνη για τις πράξεις σας αντί να προσπαθείτε να τις ρίξετε αλλού. Τώρα είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που υπάρχουν μπροστά σας. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και μην χάνεστε στο παρασκήνιο λόγω φόβου. Να έχετε αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος

Γενικά:Υπάρχει μια μεγάλη ένταση σήμερα που ίσως σας κουράσει. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πείτε την γνώμη σας. Η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να μην είναι πολύ καλή και ίσως αισθάνεστε ότι οι άλλοι ψάχνουν να βρουν τα ελαττώματά σας. Να θυμάστε ότι εσείς ζείτε την ζωή σας και όχι κάποιος άλλος. Εσείς βάζετε τους κανόνες σας.

Οικονομικά και καριέρα: Κάποιος απρόσμενος θα εμφανιστεί στην δουλειά σας και θα θέλει την βοήθειά σας. Δεν είναι απαραίτητο για εσάς να τα αφήσετε όλα για αυτό το άτομο αλλά θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να τον/την βοηθήσετε. Δουλέψτε μαζί και θα έχετε επιτυχία.

Ιχθύες

Γενικά: Είναι μια υπέροχη, τρυφερή ημέρα για εσάς. Οι γύρω σας απολαμβάνουν τα εσωτερικά και εξωτερικά χαρίσματά σας. Τα συναισθήματα είναι έντονα αλλά η προσγειωμένη σας οπτική σας βοηθά να δείτε την κατάσταση. Περάστε χρόνο μαγειρεύοντας για όσους αγαπάτε. Αν δεν θέλετε τότε βγείτε όλοι μαζί έξω για φαγητό.

Οικονομικά και καριέρα: Οι άλλοι θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι μια νέα ιδέα είναι η καλύτερη. Ίσως μια νέα συσκευή που τώρα κυκλοφόρησε και σκέπτεστε να αγοράσετε. Φυσικά και θα το σκέπτεστε. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 1 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα θα θελήσεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα, που μέχρι τώρα σε κούραζαν...

Eβδομάδα σκαλοπάτι για αυτά τα ζώδια -30/11-6/12

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά Κριός Η έκλειψη της Δευτέρας θα απαιτήσει την...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 29 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Είστε τόσο νευρικοί που ανατρέπετε τα πάντα στο διάβα σας.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 28 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΤη σημερινή Παρασκευή απαιτεί την προσοχή σου, για να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Δοκιμάστε ένα γρήγορο τζόκινγκ στο πάρκο της γειτονιάς σας για να ανεβάσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΤο μυαλό σας είναι πολύ κοντά σε μια μεγάλη ιδέα! Εκμεταλλευθείτε το! ΤΑΥΡΟΣΘα...

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή