Τα ζώδια σήμερα 19/09/2016

94

Αστρολογικά η μέρα είναι υπέροχη! Υπάρχει έντονα το συναίσθημα της αισιοδοξίας, της θετικής της ενέργειας και μια χαρά σε όλους ανεξήγητη! Οποιαδήποτε πρόκληση και αν υπάρξει να τη δεχτείτε, να ακολουθήσετε τα σημάδια, το ένστικτό σας και ότι προκύψει! Η ζωή είναι μια και χρειάζεται ρίσκο πού και πού..
Κριός
Μέρα που καλά θα κάνετε να συμβιβαστείτε για να προχωρήσουν οι δουλειές σας παρακάτω. Να το κάνετε με χαμόγελο στα χείλη, με τη καρδιά σας κιόλας, γιατί μερικές φορές οι λεπτομέρειες είναι τόσο βασανιστικές που προκαλούν το χάος και άντε μετά να βρείτε την άκρη. Παραβλέψτε επιτέλους και κάτι και όταν έχετε το χρόνο επιστρέφετε και το δουλεύετε το θέμα, όποιο και αν είναι αυτό!

Ταύρος
Σήμερα θα τα δώσετε όλα στη δουλειά σας! Πρέπει να τακτοποιηθούν αρκετά ζητήματα και για αυτό καλύτερα να συνεργαστείτε με όποιον χρειάζεται, για να υπάρξουν τα επιθυμητά τα αποτελέσματα. Μπορεί να προκύψει και μια ευκαιρία να ζητήσετε μια αύξηση! Και η απάντηση να είναι θετική. Για αυτό να έχετε το νου σας, για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας τη κατάλληλη τη στιγμή!

Δίδυμος
Θα εξαφανιστείτε από το σπίτι σας, να το ξέρετε. Ένα τηλεφώνημα, μια πρόσκληση λίγο διαφορετική θα σας αρέσει πολύ και το τι μπορεί να συμβεί είναι τα απίστευτο. Μια νέα γνωριμία προκύπτει, όμως μπορεί να είναι και παλιά και ξαφνικά να υπάρξει δυνατό φλερτ και έντονο το ερωτικό το στοιχείο. Η απιστία είναι στο αίμα σας, να λέμε μερικές αλήθειες, τώρα είστε και ανήσυχες ψυχές.. αναρωτιέμαι μέχρι πού θα το φτάσετε!

Καρκίνος
Με κάποιον τσακωθήκατε τις μέρες αυτές; Υπήρξε παρεξήγηση; Σήμερα λοιπόν θα θελήσετε να το φτιάξετε αυτό, αλλά όσο να είναι ντρέπεστε κάπως, γιατί τα λόγια που ξεστομίσατε ήταν κάπως σκληρά! Για αυτό θα ζητήσετε από κάποιον κοινό φίλο, να μεσολαβήσει, για να φτιάξουν τα πράγματα. Το πιο ωραίο φυσικά είναι οι ίδιοι να μπείτε μπροστά, όντως να έχετε μετανιώσει και να ζητήσετε ένα ωραίο συγγνώμη.. face to face!

Λέων
Μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε και άκρως ερωτική! Ξύπνησε κάτι μέσα σας ως δια μαγείας και εσείς οι άντρες μπορεί να γίνετε και ιππότες και οι γυναίκες αμαζόνες;;; Πάντως θα αφήσετε τις επιθυμίες και τη φαντασία σας να σας παρασύρουν σε συμπεριφορές πολύ διαφορετικές. Εν ολίγοις αν σας αρέσει το μαναράκι εκεί απέναντι δε θα διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα εσείς. Και φυσικά η απάντηση είναι ναι!

Παρθένος
Με το συναίσθημα της αισιοδοξίας θα ξυπνήσετε σήμερα και θα θελήσετε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί. Αν σας αρέσει μια ψυχή, αν περιμένετε μια ανταπόκριση πιο θερμή, θα πρέπει να δώσετε το πράσινο το φως. Να γίνετε πιο γλυκοί και πιο προσιτοί για να μπορέσει το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο να σας πλησιάσει. Είστε και δύσκολοι χαρακτήρες εσείς, αλλά αν θέλετε η ερωτική σας ζωή να γίνει πιο πλούσια.. τότε ανάψτε ολόκληρο φάρο καλύτερα!

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου;

Ζυγός
Βρίσκεστε σε πολύ καλή διάθεση, ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε σήμερα, θα τα αντιμετωπίσετε όλα μια χαρά και δίχως να χάσετε το χρόνο σας. Ανοίξτε το στοματάκι σας, ζητήστε ότι θέλετε έξω από τα δόντια και προβείτε σε κινήσεις που θα εντυπωσιάσουν τους άλλους. Μη μένετε απαθείς στο έργο σας, αξίζετε πολλά περισσότερα και έχετε όλα τα φόντα για να πετύχετε το στόχο σας!

Σκορπιός
Πολύ καλή ημέρα σας ξημέρωσε, θετική, αισιόδοξη και άκρως μυστικιστική! Κάτι επιθυμείτε πολύ, μπορεί μια μεγάλη αγορά, μπορεί όμως και τη προσέγγιση του ατόμου που σας αρέσει. Θα σας έλεγα για ακόμα μια φορά, να ακολουθήσετε τη καρδιά σας, να μη πείτε σε κανέναν τίποτα γιατί ζηλεύουν και υπάρχει και το κακό το μάτι. Από εδώ και πέρα πετάει η ομάδα, να το ξέρετε αυτό.. έρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας.. Φοβερό!!!

Τοξότης
Το ξέρετε πως τα αντίθετα έλκονται, σωστά; Ε λοιπόν υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο σας κοντράρει γενικώς, γιατί προφανώς λατρεύει τις αντιδράσεις σας και καταλαβαίνετε.. Σας περνά από κόσκινο κάθε φορά! Μπορεί να γίνετε οι καλύτεροι φίλοι, οι καλύτεροι συνεργάτες και ίσως και οι καλύτεροι εραστές! Ποτέ δε ξέρετε, για αυτό για κοιτάξτε λίγο τα σημάδια. Μήπως τελικά δεν είναι έτσι όπως φαίνεται;;;

Αιγόκερως
Κάτι πολύ ευχάριστο θα μάθετε στη δουλειά σας και θα απογειωθείτε! Μπορεί να πάρετε μια προαγωγή, μπορεί και ένα μπόνους! Πάντως οτιδήποτε και αν συμβεί κρατήστε για τον εαυτό σας, γιατί μπορεί να σας κάνουν και βουντού στο τέλος! Μέχρι και τις 30/9 πετάει η ομάδα, πολύ δυνατές ημέρες έρχονται, για αυτό μην ακούσω γκρίνια.. Επαγγελματικές φιλοδοξίες πραγματοποιούνται!

Υδροχόος
Ερωτικοί όσο ποτέ! Γοητευτικοί επίσης. Και πολύ μυστήριοι. Τι θέλω να πω; Υπάρχει ένα άτομο με το οποίο υπάρχει μεγάλη έλξη. Σχέση δεν υπάρχει, αλλά όσο να είναι έχετε φτιάξει ένα κρυφό κώδικα επικοινωνίας, που το γουστάρετε όσο τίποτα άλλο. Το εγκεφαλικό παιχνίδι. Η λατρεία σας. Και όποιος πιάνει τα σήματα, επίσης! Είναι μέρα που θα παίξετε, ωραίο όλο αυτό, αλλά κάτι πιο χειροπιαστό, δε γίνεται;;; Πόσο πια φανταστικό;

Ιχθύς
Ποιος σας πιάνει χρυσά μου; Έχετε μια επιθυμία να ανεβείτε επαγγελματικά, να βγάλετε περισσότερα χρήματα και όλως τυχαίως το διάστημα αυτό σας υποστηρίζουν μέχρι τελικής πτώσης! Νιώθετε την αγάπη του κόσμου σας, οι ιδέες σας είναι αποδεκτές και μια τάση να μιλάτε όλη μέρα θα την έχετε. Ρήτορες κανονικοί! Πάντως ότι έχετε κατά νου κυρίως για επαγγελματικά θέματα, να τα προτείνετε, να τα παλέψετε γιατι οι μέρες αυτές είναι θετικές!