Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021
17.4 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 24 Οκτωβρίου Η Ελλάδα αγοράζει το θωρηκτό “Αβέρωφ”

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1909.... Η Ελλάδα αγοράζει από την Ιταλία το θωρηκτό "Αβέρωφ", έναντι 24 εκατομμυρίων δραχμών, από τα οποία τα 8 εκατομμύρια προέρχονται από κληροδότημα του εθνικού...

Τα ζώδια σήμερα 19/10/2016

Ο Άρης με το Πλούτωνα. Πώς το φαντάζεστε; Ο πανικός ο ίδιος. Ο πόλεμος, τα μίση και οι έχθρες, μαζί με το σκοτάδι. Τη παραπλάνηση και το φόβο. Για να μονιάσουν αυτοί οι δυο, δε το κόβω, συνεπώς να προσμένετε να βιώσετε εκρηκτικές καταστάσεις και όχι μόνο.

Για σήμερα βάλλονται οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι. Τι να κάνουμε; Το σύμπαν σας έχει βάλει στο μάτι και επιμένει κιόλας! Κάτι θέλει να σας πει..
Κριός
Σήμερα είναι πιθανό να σας αναθέσουν κάτι νέο στη δουλειά και να πάθετε δέκα εγκεφαλικά. Ασχολείστε ήδη με διάφορα, δεν υπάρχει χρόνος για κάτι άλλο. Καλά θα κάνετε να πείτε ένα ναι, ας μη το εννοείται και τόσο γιατί αν το μάτι είναι θολωμένο, δε θα βγάλετε άκρη με τίποτα. Σας πιάνουν στον ύπνο και εσείς φυσικά δε θα το αφήσετε έτσι. Θα εκραγείτε όπου να’ναι και θα προκαλέσετε μεγάλο χαμό. Ψυχραιμία το πράγμα σας οδηγεί κάπου!

Ταύρος
Το ρόλο του πυροσβέστη μπορεί να κάνετε σήμερα και να ακούσετε μερικά μπράβο από το πουθενά. Τα πράγματα ξεφεύγουν κάπως, μπροστά στα μάτια σας και έχετε όλα τα επιχειρήματα για ηρεμίσετε τα πνεύματα. Η μέρα είναι πολύ δυνατή, κάνει πιο ισχυρές τις σχέσεις, αναγνωρίζουν και εκτιμούν τη παρουσία σας. Μη φοβηθείτε να μιλήσετε. Μη φοβηθείτε να πάρετε πρωτοβουλίες. Έχετε Ταυρίσιο πνεύμα εσείς!

Δίδυμος
Δεν έχει σημασία το ποιος έχει το πάνω χέρι. Το αποτέλεσμα μετράει και το τι σας προσφέρουν. Σας έχει πιάσει πάλι εκείνο το παράξενο το συναίσθημα. Τα λεφτά έχουν την ύψιστη προτεραιότητα και θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τα αποκτήσετε. Δουλέψτε. Κάτι υπάρχει εκεί έξω. Γιατί όποιος ψάχνει κάτι βρίσκει. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Μη τα περιμένετε όλα στο πιάτο έτοιμα. Προς το παρόν, ας είναι η συμπεριφορά σας γλυκιά και όμορφη, μπας και πληρώσετε κανένα λογαριασμό.

Καρκίνος
Θα σας έλεγα σήμερα να κλειδαμπαρωθείτε στο σπίτι και να μη σηκώσετε ούτε τα τηλέφωνα. Μέρα πολύ δύσκολη, που θα ακούσετε διάφορα παράξενα και θα εκνευριστείτε στο λεπτό. Τσακωμοί, λόγια, εντάσεις, όχι απλά μάχιμο το πεδίο, ο Άρης και ο Πλούτωνας, σας τα έχουν κάνει μαντάρα! Εκεί που είχαν πάρει όλα το δρόμο τους, εκεί και ο κακός ο χαμός. Ότι και αν συμβεί μη δώσετε καμία σημασία. Δυο μέρες κρατάει η φρίκη και μετά ως δια μαγείας εξαφανίζονται όλα!

Λέων
Σήμερα έχει πολύ τρέξιμο. Όχι στο γυμναστήριο, αλλά στη δουλειά. Σας βλέπω να εκνευρίζεστε απίστευτα πολύ, αφού θα σας φορτώσουν με διάφορες υποχρεώσεις και είστε σίγουροι πως θα σας πάρει το σκοτάδι. Η μέρα από μόνη της είναι πολύ ζόρικη και όσο να’ναι σας επηρεάζει και το αστρολογικό. Φάτε καλά, ντυθείτε καλά, ελπίζω να είστε και ξεκούραστοι, γιατί θα χρειαστείτε τις δυνάμεις σας για να τα βγάλετε πέρα, επιτυχώς!

Παρθένος
Με κάτι θα πωρωθείτε σήμερα! Θα είναι με τον έρωτα; Με κάποια ύπαρξη; Θα σας αναστατώσει τόσο που θα τρέξετε να σουλουπωθείτε; Συμβαίνουν τέτοια γεγονότα σε μια προσωπικότητα σα τη δική σας; Άρα μπορεί να τα δώσετε όλα στο γυμναστήριο, ή σε ένα χόμπι που έχετε. Κάτι σας μαγνητίζει. Σας παρασέρνει. Δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε. Λέτε να είναι ο έρωτας και να το γιορτάσουμε πανηγυρικά; Ακολουθήστε τα σημάδια του σύμπαντος. Είναι μαγικά πολλές φορές..

Ζυγός
Και εσείς στο μάτι του Κυκλώνα βρίσκεστε να το ξέρετε. Οι σκέψεις σας αμέτρητες, το χάος έχει κάνει επίσκεψη κανονική, είστε και φαντασμένοι πολλές φορές, πάει έχετε ήδη φέρει τη καταστροφή. Δυο μέρες είναι αρκετές για να κάνετε μεγάλο σαματά. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι, παίζει να σας προκαλέσουν κατά λάθος, εξεπίτηδες. Μη πάρετε καμία βιαστική απόφαση, μην ανακοινώσετε τίποτα το φοβερό και τρομερό. Μη δημιουργείτε τύψεις στον εαυτό σας.. Μπόρα είναι θα περάσει.

Σκορπιός
Μάλιστα! Σήμερα θα τα φορέσετε τα γάντια του μποξ και θα ρίξετε μερικά μπουκέτα από εδώ και εκεί. Υπερβολική γίνομαι ως συνήθως, αλλά τόσο θα είναι το μέγεθος της υπερέντασης που θα νιώσετε. Σίγουρα θα σας προκαλέσουν, μπορεί να αναιρέσουν υποσχέσεις, να σας ανατρέψουν τα δεδομένα και να σας γυρίσει το μάτι. Όσο και αν θέλετε να κρατάτε έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα και να είστε ψύχραιμοι, άλλο τόσο θα εκτεθείτε! Και με το δίκιο σας.. όμως..!

Τοξότης
Μέρα που θα σας ανακοινώσουν κάτι και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Μια δυσάρεστη έκπληξη, που θα σας θυμώσει απίστευτα πολύ και θα εκραγείτε κανονικά. Τι να κρατήσετε χαρακτήρα; Τι τους τύπους; Κάποιος σας ποδοπατεί, μπροστά στα μάτια σας και δε το αντέχετε ούτε λεπτό. Δυστυχώς, όσο και αν θελήσει η Θεά Αφροδίτη να σας χαλαρώσει, άλλο τόσο το σύμπαν δεν έχει τέτοιο σκοπό. Μέχρι και τις 28/10, μια κρύο και μια ζέστη. Σήμερα όμως συγκρατηθείτε. Μη γίνετε χείμαρρος κανονικός!

Αιγόκερως
Μέρα πολύ δύσκολη. Δε ξέρω αν θα ξεκινήσει νωρίς από το σπίτι, θα συνεχιστεί στη δουλειά και πάλι πίσω στο σπίτι. Έχω την εντύπωση πως αυτή είναι η ιστορία σας. Κάτι θα συμβεί που θα σας εξοργίσει, θα βγείτε από τα ρούχα σας, θα δείτε κόκκινο πανί και θα προκαλέσετε μεγάλο πανικό. Το να έχει συμβεί ένα λάθος από πλευράς σας, να το δεχτείτε, το να σας λένε και ηλίθιους ξαφνικά, αυτό παρά πάει! Το σύμπαν θα σας τρελάνει. Αυτό είναι το σίγουρο!

Υδροχόος
Απρόβλεπτη η μέρα σας και θα νιώσετε ένα άγχος και έναν εκνευρισμό έτσι ξαφνικά. Μπορεί εσείς να τα έχετε οργανώσει μια χαρά, όμως οι άλλοι, τα άτομα που συνεργάζεστε, θα αρχίσουν να έχουν ενδοιασμούς και κάπως έτσι, εμπόδια από εδώ και εκεί, από το πουθενά. Εννοείται πως θα αρχίσετε να φωνάζετε, θα σας ακούσει όλος ο κόσμος, θα γυαλίσει το ματάκι σας και θα παραφερθείτε ως συνήθως. Και εσείς πολλές φορές, ζητάτε το ακατόρθωτο. Είστε υπερβολικοί. Μέρα λοιπόν για δεύτερες σκέψεις..

Ιχθύς
Η μέρα του τρελού! Όλοι κόβουν φλέβες, εσείς στο κόσμο σας ως συνήθως με κάτι απίστευτες ιδέες. Κάτι έχετε κατά νου, δε λέτε σε κανέναν τίποτα, όμως οι κινήσεις σας είναι αψυχολόγητες και προκαλούν αντιδράσεις. Πώς θα βρείτε συμπαράσταση, αν δε γνωρίζουν την αλήθεια; Σα τα μικρά τα παιδιά, έχετε μυστικά, παίζετε και κρυφτό όμως τις βόμβες σας τις ρίχνετε! Μην επιμένετε αν κάτι δε σας βγαίνει. Έχει αποδείξει ο καιρός, στη δική σας τη περίπτωση, πως κάθε εμπόδιο για καλό. Το σύμπαν σας προστατεύει, πού και πού!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Φίλε Κριέ, έφτασε η ημέρα επιτέλους, που θα καταφέρεις να κάνεις τις αλλαγές, που εδώ και καιρό ήθελες! Με την είσοδο του...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, ορισμένες συγκυρίες ίσως δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και σε φέρουν σε αρκετά δύσκολη...

«Χωρίς εμένα ο Στάθης Ψάλτης θα παρέμενε δευτεραγωνιστής, μέσω εμού έγινε φίρμα»

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις για το Στάθη Ψάλτη; Σε συνέντευξη ο Όμηρος Ευστρατιάδης, όπου μίλησε για την ταινία «Τροχονόμος Βαρβάρα». Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε, επίσης,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ξεχωρίζεις την υπομονή σου, για τις ηθικές σου αξίες και την ισχυρή πειθώ σου! Θα μπορέσεις...

200 κιλά, 2400 πιάτα: Το βράδυ που άλλαξε για πάντα τα ελληνικά μπουζούκια(βίντεο)

Όταν οι Έλληνες τα έσπαγαν (κυριολεκτικά) στα μπουζούκια Το σπορ έχει γίνει -εκτός από παράνομο- και ακριβό. Εάν υπάρχει μία εικόνα που να περιγράφει με...

Μακριά και αγαπημένοι: Τα 4 ζώδια που… δεν το έχουν με τίποτα στον έρωτα

Ο έρωτας είναι, φυσικά, για όλους, αλλά ορισμένα ζώδια δεν είναι και τα πιο ικανά στον κόσμο, ώστε να βρουν την ευτυχία. Ο ασυγκράτητος ενθουσιασμός...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, θα χρειαστεί να συνειδητοποιήσεις μέσα από καταστάσεις, γεγονότα και συγκυρίες, πως οφείλεις...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

«Καμπανάκι» Έρχονται επεισοδιακές μέρες για 7 ζώδια

Το «καμπανάκι» «χτύπησε» Επεισοδιακές μέρες, που έρχονται την νέα εβδομάδα (4-10/10) για πολλά ζώδια,...

Αναδρομικά: Καταβάλλονται σήμερα σε 133.692 συνταξιούχους – Οι προϋποθέσεις

Σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου καταβάλλονται με εμβόλιμη πληρωμή από τον e-ΕΦΚΑ αναδρομικά ποσά, ύψους...

Προειδοποίηση : Μπαίνει δύσκολα ο Οκτώβριος για αυτά τα 4 ζώδια

Οι προβλέψεις για την νέα εβδομάδαΚριόςΤο τέλος Σεπτεμβρίου και η αρχή του Οκτωβρίου, είναι...

Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να γίνουν εγκληματίες

Με άλλα λόγια, η τάση μας στο έγκλημα μοιάζει να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή