Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022
27.9 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 19/1/2017

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη
Κριός

Γενικά zwdia: Κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας ίσως κάνουν την διαφορά στο εισόδημά σας. Ίσως πάρετε αύξηση ή προαγωγή. Μπορεί να είναι μια νέα, δημιουργική δουλειά. Ότι και να κάνετε μάλλον θα ανταμειφθείτε. Θα ενισχυθεί το ηθικό σας πολύ.

Καριέρα και οικονομικά zwdia:Κάποιες σημαντικές αλλαγές θα σας οδηγήσουν να επικεντρωθείτε στα σχέδιά σας για το μέλλον. Θα πρέπει να τα αξιολογήσετε χωρίς να επηρεάζεστε. Δεν θα είστε πολύ υπομονετικοί αναφορικά με τους άλλους. Δεν είναι καλή στιγμή για διαπραγματεύσεις.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Σήμερα θα είστε πολύ ρομαντικοί και ανυπόμονοι να βρεθείτε με τον/την σύντροφό σας. Έχετε καλή διάθεση γενικά. Ίσως συναντήσετε φίλους. Θα είστε πολύ δημιουργικοί και θα ασχοληθείτε με νέα σχέδια που θέλετε να υλοποιήσετε.

Καριέρα και οικονομικά zwdia: Σκέπτεστε πολύ και χάνετε την ουσία. Θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά αν χαλαρώσετε. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στους στόχους σας σήμερα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε και κάποια δύσκολα σημεία.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Κάποια έντονα συναισθήματά σας για την οικογένειά σας ίσως έρθουν στο προσκήνιο τώρα. Μην φοβάστε να τα δείξετε. Αν ντρέπεστε μην το κάνετε μπροστά σε άλλους. Είναι θετική εξέλιξη αυτή. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα αισθάνεστε καλύτερα και πιο άνετα.

Καριέρα και οικονομικά zwdia: Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να χάνει την ισορροπία τους εξαιτίας της έντασης που υπάρχει στην δουλειά σας και ανάμεσα στους συναδέλφους σας. Η σοβαρή προσέγγισή σας είναι σωστή. Θα πρέπει να κρατάτε τα οικονομικά μακριά από τους άλλους τομείς

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Οι ομαδικές δραστηριότητες στην περιοχή σας ίσως οδηγήσουν σε κάποιες αλλαγές. Θα έχετε καλές ιδέες που θα τις μοιραστείτε με τους άλλους. Θα περάσετε καλά θα είναι καλή ιδέα να κάνετε μια βόλτα σήμερα. Αν αισθάνεστε πιεσμένοι κάντε κάτι να σας χαλαρώσει πριν κοιμηθείτε.

Καριέρα και οικονομικά zwdia:Οι διπλωματικές σας ικανότητες θα φανούν πολύ χρήσιμες στην δουλειά σας. Θα μάθετε πολλά καλά νέα σήμερα. Θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να ελέγχετε τις σημαντικές λεπτομέρειες σε ότι κάνετε.

Λέων

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως είστε στο προσκήνιο. Η αναγνώριση για την δουλειά σας θα είναι θετική και ίσως βελτιωθεί και το εισόδημά σας. Ίσως είναι για κάτι με το οποίο ασχολείστε εδώ και καιρό. Απολαύστε την δόξα ακόμα και αν υποσυνείδητα σας ενοχλεί.

Καριέρα και οικονομικά zwdia: Θα σας είναι δύσκολο να επιβάλλετε τις ιδέες σας αλλά αυτό είναι προσωρινό. Βάλτε προσεκτικά τις τελευταίες πινελιές στη δουλειά σας. Μιλήστε με κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε και θα μπορέσετε να απομακρύνετε κάποιες αμφιβολίες που σας κρατούν πίσω.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας σήμερα. Οι επαφές από μακριά ίσως σας κάνουν να θέλετε να ταξιδέψετε. Θέλετε να μάθετε πολλά. Μάλλον είστε περίεργοι για άλλες κουλτούρες και ιδέες. Αν και δεν έχετε τελικά σχέδια ακόμα θα πρέπει να τα σκεφθείτε σοβαρά.

Καριέρα και οικονομικά zwdia:Οι εξηγήσεις σας δεν είναι πειστικές. Μην δικαιολογείτε τον εαυτό σας για πράγματα που δεν έχουν σημασία. Επικεντρωθείτε σε ότι είναι σημαντικό. Θα σας είναι δύσκολο να είστε λογικοί σήμερα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Κάποια έντονα όνειρα ίσως σας οδηγήσουν σε αναμνήσεις του παρελθόντος, ίσως στην παιδική σας ηλικία. Σημειώστε τα όνειρά σας για να τα θυμάστε. Ίσως δεν τα καταλαβαίνετε τώρα αλλά αν τα αναλύσετε μετά μάλλον θα σας αποκαλύψουν πολλά. Ίσως πάρετε και έμπνευση για κάποια νέα σχέδια. Θα πρέπει να σκεφθείτε προσεκτικά.

Καριέρα και οικονομικά zwdia: Οι προσπάθειες που θα κάνετε σήμερα θα έχουν επιτυχία. Μην σκέπτεστε πολύ και απλά δράστε. Η αποτελεσματικότητα θα σας κάνει να βρείτε τον στόχο σας σήμερα. Είναι καλή ημέρα για επαγγελματική πρόοδο.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ένας παλιός φίλος ίσως εμφανιστεί ξανά και μάλλον θα τον/την δείτε με νέα οπτική. Ίσως αποφασίσετε κάποια συνεργασία ή κάποια σχέση. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να τα σκεφθείτε όλα καλά. Οι σχέσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα μάλλον θα έχουν επιτυχία.

Καριέρα και οικονομικά zwdia: Θα είστε σωστοί σήμερα και οι ανώτεροί σας θα εκτιμήσουν την αποφασιστικότητα και την αφοσίωσή σας. Ο ενθουσιασμός κάποιων ατόμων θα σας κάνει καχύποπτους. Ελέγξτε τα πάντα πριν προχωρήσετε.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Είστε άτομα που είστε προσανατολισμένα προς την βοήθεια και σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε χρόνο με άτομα που σας χρειάζονται. Ίσως είναι με την επαγγελματική σας υπόσταση ή ως φίλοι. Αυτή η κατάσταση δεν θα κρατήσει πολύ αλλά μάλλον θα αλλάξει θετικά την ζωή σας. Μην αντιστέκεστε. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων.

Καριέρα και οικονομικά zwdia: Οι εξελίξεις θα εμφανιστούν στον δρόμο σας σήμερα. Είναι καλή ημέρα για έρευνα και νέες επαφές. Προχωρήστε. Είναι καιρός ευνοϊκός τώρα για επαγγελματικές συζητήσεις. Θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να μην χάσετε τον χρόνο σας σε λεπτομέρειες που δεν είναι σημαντικές.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Αν ελπίζετε για λίγη τύχη σήμερα ίσως είναι η ημέρα σας, ειδικά αν περιλαμβάνει και ερωτικά θέματα. Μπορεί να αναγνωριστούν οι επαγγελματικές προσπάθειές σας από κάποιο σημαντικό για εσάς πρόσωπο. Ότι και να είναι θα συγκινηθείτε. Περάστε καλά σήμερα

Καριέρα και οικονομικά zwdia: Θα πρέπει να βρείτε κοινό έδαφος με τους γύρω σας ώστε να είναι όλοι χαρούμενοι και να μπορέσετε να προχωρήσετε. Ίσως αφήσετε καλές ευκαιρίες να σας προσπεράσουν σήμερα. Μην είστε υπερβολικά προσεκτικοί. Ίσως το μετανιώσετε

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας τώρα. Θα είναι θετικές αλλά ίσως σας ταλαιπωρήσουν λίγο. Ίσως κάποιος φεύγει από το σπίτι ή μετακομίζει στο σπίτι. Ίσως είναι μετακόμιση σε άλλο μέρος ή αλλαγή στα έπιπλα. Θα πρέπει να περιμένετε και κάποιες συναισθηματικές αλλαγές μαζί.

Καριέρα και οικονομικά zwdia: Η τύχη είναι στο πλευρό σας και αυτό θα ενισχύσει τον επαγγελματισμό σας. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία που υπάρχει και να είστε ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες. Η δημιουργικότητά σας θα είναι εξαιρετική σήμερα και αυτό θα σας βοηθήσει με τις επικείμενες αλλαγές.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Κάποια καλά νέα ίσως αλλάξουν την ζωή σας για πάντα. Μπορεί να είναι κάποια επαγγελματική συνεργασία ή ευκαιρία. Ίσως είναι αλλαγές στην εμφάνισή σας. Θα θέλετε να κανονίσετε μια συνάντηση με φίλους και τον/την σύντροφό σας απόψε.

Καριέρα και οικονομικά zwdia: Τα ερωτήματα που αφορούν πρακτικά και τεχνικά θέματα θα σας απασχολούν σήμερα. Μην εξαντλείστε χωρίς λόγο. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες σήμερα. Θα μπορείτε να σχεδιάσετε καλύτερα τα σχέδιά σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Επιλογές με κόστος για Λέοντες, Ζυγούς και άλλα 4 ζώδια

Η Λίτσα Πατέρα βλέπει στιγμές ανακούφισης για αρκετά ζώδια, τελικά, μες στο Δεκαπενταύγουστο, αλλά παράλληλα εφιστά την προσοχή για να μην… ταλαιπωρηθούμε. ΚΡΙΟΣ Υπάρχουν πολλά… τα...

Σταμάτης Γονίδης: Ξύλο σε συναυλία του γνωστού καλλιτέχνη στο Λιανοκλάδι

Επεισοδιακή ήταν η συναυλία που έδωσε στο Λιανοκλάδι ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, Σταμάτης Γονίδης. Τα τραπέζια γέμισαν, το τραγούδι και ο χορός άναψαν το κέφι,...

Σκάνδαλο στην ελληνική showbiz! Μπασκετμπολίστας βρήκε τη σύντροφό του με τραγουδιστή

Ο αθλητής γύρισε στο σπίτι για να κάνει έκπληξη στην κοπέλα του, όμως όσα αντίκρισε μάλλον είχαν το αντίθετο αποτέλεσμα... Χαμός έχει γίνει τα τελευταία...

«Φωτιά» στο Δεκαπενταύγουστο : Κίνδυνος καταστροφής για Δίδυμους, Υδροχόους και άλλα 3 ζώδια

Ο Κώστας Λεφάκης βάζει «φωτιά» σε αυτόν το Δεκαπενταύγουστο με τις προβλέψεις του, με τον ίδιο να αναφέρεται στους κινδύνους, που υπάρχουν για τα...

Εντάσεις στα προσωπικά για Κριούς, Καρκίνους και…

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί τα ζώδια και πιο συγκεκριμένα Κριούς, Καρκίνους και άλλο ένα ζώδιο-έκπληξη, καθώς θα έρθουν πολλοί μπελάδες και θα υπάρξουν εντάσεις...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 11/8/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Σήμερα φίλε Κριέ, το Εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα σου δώσει μία μεγάλη ευκαιρία, να καταφέρεις να αποβάλλεις από την ζωή σου αρνητικές...

Βάσανα για Ταύρους, Δίδυμους και…

Ήλιος σε τετράγωνο με Ουρανό. Ανατροπές στην πραγματοποίηση σχεδίων. Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί Ταύρους, Δίδυμους και ένα ακόμα ζώδιο, καθώς έρχονται τα πάνω-κάτω Κριός Η σημερινή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,191ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Δεκαπενταύγουστος με οικονομικό «κραχ» για Λέοντες, Παρθένους και άλλο ένα ζώδιο

Η Λίτσα Πατέρα πραγματοποίησε τις προβλέψεις της για τον Δεκαπενταύγουστο και σε αυτές μας...

Επιλογές με κόστος για Λέοντες, Ζυγούς και άλλα 4 ζώδια

Η Λίτσα Πατέρα βλέπει στιγμές ανακούφισης για αρκετά ζώδια, τελικά, μες στο Δεκαπενταύγουστο, αλλά...

Σαν σήμερα 14 Αυγούστου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1846 – Ο...

«Φωτιά» στο Δεκαπενταύγουστο : Κίνδυνος καταστροφής για Δίδυμους, Υδροχόους και άλλα 3 ζώδια

Ο Κώστας Λεφάκης βάζει «φωτιά» σε αυτόν το Δεκαπενταύγουστο με τις προβλέψεις του, με...
Προηγούμενο άρθροΟ Τύπος της Πέμπτης 19/1
Επόμενο άρθροΤι λέει αυτός ο Τόμσεν!