Τα ζώδια σήμερα 19/7/2016

107

Καθόλου ερωτική ημέρα. Ε βέβαια, ότι συμβαίνει στους Αιγόκερους, που είναι ψυχροί εκτελεστές των συναισθημάτων, επηρεάζει και τους λοιπούς..

Πάει ούτε αγάπες και λουλούδια σήμερα.. Έχει και σύννεφα ο ουρανός.. Υπάρχει ατμόσφαιρα ρομαντική.. Κρίμα.. πολύ κρίμα..
Κριός
Με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα θα ασχοληθείτε και σήμερα. Είναι το φεγγάρι τέτοιο που κατά βάθος σας έχει ανάψει φωτιές και ο στόχος είναι να ολοκληρώσετε τα πάντα με επιτυχία, να ακούσετε εκείνο το μπράβο. Ακόμα και στο σπίτι τους βάζετε όλους στη θέση τους, στρατιωτάκια ένα πράγμα, κάνουν δουλειές, σας βοηθούν γιατί δεν έχετε χρόνο για πολλά-πολλά!

Ταύρος
Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Θέλετε μια αλλαγή μεγάλη και τρανή, έτσι να ανανεωθείτε, να νιώσετε την αδρεναλίνη σας στα κόκκινα, σήμερα μπορεί να θυμηθείτε και εκείνη τη τρέλα, πάντως κανείς δε θα μπορέσει να σας σταματήσει. Προσοχή στις υπερβολές, αν και δε σας νοιάζει πλέον και τόσο. Να κάνετε ότι λέει η καρδούλα σας, αρκεί να είστε χαμογελαστοί!

Δίδυμος
Σήμερα θα κάνετε το θαύμα σας! Θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα διεκδικήσετε μερίδιο από τη πίτα. Περισσότερα λεφτά, για αυτά που προσφέρετε και τις ώρες που αφιερώνετε στη δουλειά σας. Ακόμα θα βάλετε και τον ερωτικό σας σύντροφο στη θέση του, αφού δε σας αρέσουν και τόσο αυτά που σας λέει και οι προτεραιότητες που έχετε είναι άλλες! Δε μασάτε τίποτα!

Καρκίνος
Πρέπει να πάτε και λίγο με τα νερά των άλλων. Εντάξει ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας, αλλά μην αφήνετε τον κόσμο παραπονεμένο. Δηλαδή αν πάτε στην αγορά, να ψωνίσετε κάτι και για το σύντροφό σας. Οτιδήποτε έχετε και μπορείτε να το μοιραστείτε. Ακόμα και στη δουλειά. Μη κάνετε πως δε βλέπετε το ποιος χρειάζεται βοήθεια. Να τη προσφέρετε και ας μείνετε λίγο παραπάνω..

Λέων
Κατά κάποιο τρόπο οι δουλειές σας αντι να λιγοστεύουν, αυξάνονται. Τραγικό το βρίσκω, γιατί θεωρώ, πως κάτι δε κάνατε σωστά τις μέρες που μας πέρασαν, μπορεί να σας συνέβη και ένα θέμα υγείας, έμειναν πολλά πίσω. Θα τη βρείτε την άκρη του νήματος, αρκεί να ασχοληθείτε με σοβαρότητα και να ξεχάσετε για λίγο τα φιλαράκια και τις βόλτες.

Παρθένος
Σήμερα να ασχοληθείτε με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Με εκείνους που μπορείτε να πείτε και μια κουβέντα παραπάνω, που θα είστε ο εαυτός σας, που θα μπορέσετε να κάνετε και καμιά χαζομάρα, δίχως να σας παρεξηγήσουν. Αρκετά κρατήσατε σοβαρό προφίλ, καιρός για παιχνίδι, είτε αυτό θα είναι φιλικό, είτε ερωτικό.. Για δώστε βάση!

Διαβάστε επίσης:  Τι αλλάζει στα άστρα και φέρνει αισιοδοξία στη ζωή σου!

Ζυγός
Μέρα που θα κάνετε έτσι μερικές αγγαρείες, γιατί υπάρχουν και αυτές στο πρόγραμμα, είτε σας αρέσουν, είτε όχι. Είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, συνεπώς όσο βαρετές και αν είναι, θα πρέπει να ασχοληθείτε, να συγκεντρωθείτε και φυσικά να τις αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Μη ζητήσετε βοήθεια, θα φάτε πόρτα! Πρέπει να είναι όλα τέλεια. Οργανωθείτε!

Σκορπιός
Μια χαρά είστε και δυο τρομάρες. Μη σας ακούσω να γκρινιάξετε. Μαζί με τους Ζυγούς, έχετε και εσείς να αντιμετωπίσετε διάφορες εκκρεμότητες που υπάρχουν. Με το χαμόγελο πάντα και με όμορφο τρόπο, φροντίστε να οργανωθείτε, έτσι όπως πρέπει, για να μην υπάρξουν εντάσεις. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος, όλα πηγαίνουν ρολόι.

Τοξότης
Σήμερα που λέτε θα πάτε στη τράπεζα, να δείτε τι υπόλοιπο υπάρχει. Θα ανοίξετε και εκείνο το σεντούκι, όλο και κάπου έχετε κρυμμένα διάφορα, θα κάνετε μια σούμα, να δείτε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε. Σας πιάνουν κάπως οι τσιγκουνιές σας, σπάνιο αυτό, αλλά αυτό θέλει το φεγγάρι, αυτό και θα γίνει. Πάντως φροντίστε να είναι όλα πληρωμένα, πριν τις διακοπές!

Αιγόκερως
Μέρα που θα μιλήσετε με ένα άτομο, που κάπως έχετε απομακρυνθεί, λίγο ψυχραθεί, που σα γεγονός και μόνο σας ενοχλεί καιρό τώρα, να που έφτασε η ώρα να λυθεί και αυτό. Θα κάνετε ένα διάλογο όμορφο, να εκφραστείτε ελεύθερα, να είστε συναισθηματικοί, άλλωστε το φεγγάρι σας έχει μαγέψει μέρες τώρα και όσο να’ναι σας έχει ήδη παρασύρει..

Υδροχόος
Νιώθετε καλύτερα από ποτέ! Έχετε ένα χαμόγελο απίστευτο. Λάμπετε ολόκληροι. Γέμισε και ο λογαριασμός με το χρήμα, ότι στόχο βάλατε τον πετύχατε με μεγάλη επιτυχία! Είναι όλα στη θέση τους πλέον, μπορείτε να ηρεμίσετε και να οργανώσετε τα επόμενα σχέδιά σας. Φροντίστε να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε καλά, να πάρετε τις βιταμίνες σας, γιατί who knows???

Ιχθύς
Κάτι έχετε βρει εσείς νέο που σας αρέσει πολύ. Ασχολείστε τις μέρες αυτές, μπορεί να είναι ερωτικό το θέμα σας, μπορεί και επαγγελματικό. Πάντως πεισμώνετε, πρέπει να γίνει δικό σας, είστε έτοιμοι για μάχη, θα τα δώσετε όλα, θα υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, πάντως οι επιθυμίες σας σε πρώτο πλάνο. Δώστε σημασία στη δουλειά σας, γιατί μια ευκαιρία περιπλανάται στον αέρα..