Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021
11.4 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 25 Φεβρουαρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ  Το 1822.... Καταργείται η δουλεία στην Ελλάδα, με διάταξη του Συντάγματος της Επιδαύρου.  

Τα ζώδια σήμερα 20/2/2017

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα
Κριός

Γενικά zwdia: Ίσως περάσετε την ημέρα προσπαθώντας να ξεκαθαρίσετε κάποια οικονομικά θέματα, την δουλειά σας ή κάποια θέματα που αφορούν έναν φίλο. Πολλά τηλεφωνήματα και πολύ έρευνα μάλλον θα είναι απαραίτητη για να τα καταφέρετε. Ότι και να αποφασίσετε θα έχετε αποφασιστικότητα και θα κερδίσετε πολύ ικανοποίηση αν το κάνετε. Προχωρήστε. Να είστε προσεκτικοί και να μην αφήνετε την ένταση να κυριαρχεί.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως περάσετε πολύ χρόνο με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο στην ζωή σας. Ο έρωτας είναι μεγάλη δύναμη στην ζωή σας αλλά η συζήτηση ίσως σας φέρει πιο κοντά. Μάλλον θα ανταλλάξετε πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν για κάποια θέματα και για τα μελλοντικά σας σχέδια. Ένα σύντομο ταξίδι ίσως πραγματοποιηθεί. Περάστε καλά σήμερα. Κάντε το βράδυ κάτι που σας χαλαρώνει για να μπορέσετε να κοιμηθείτε καλύτερα.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε επισκέπτες σήμερα και πρέπει να δείτε τι χρειάζεται να κάνετε για να είναι καλό το σπίτι σας. Μπορεί να πρέπει να γίνουν κάποιες επισκευές και ίσως αποφασίσετε να πάτε για ψώνια. Θα έχετε καλές ιδέες. Το μυαλό σας ίσως λειτουργεί πολύ γρήγορα. Μην πιέζεστε πολύ. Μην κάνετε αγορές που ξεπερνούν τον προϋπολογισμό σας. Ακόμα και με λίγα χρήματα μπορείτε να κάνετε αλλαγές που σας ικανοποιούν.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως αποφασίσετε να συμμετάσχετε σε κάποιες δραστηριότητες της περιοχής σας που αφορά παιδιά. Κάποια ταξίδια μπορεί να πραγματοποιηθούν σήμερα και θα περάσετε καλά. Ίσως μάθετε καλά νέα σήμερα και μάλλον θα θέλετε να τις διαδώσετε. Θα μάθετε ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας κάνουν να θέλετε να εξερευνήσετε κάποια θέματα περισσότερο μελλοντικά.Απόψε διαβάστε ένα βιβλίο και χαλαρώστε.

Λέων

Γενικά zwdia: Η οικονομική σας κατάσταση είναι πολύ καλή σήμερα. Μάλλον θα έχετε κάποια αύξηση στο εισόδημά σας. Το αρνητικό είναι ότι μπορεί να πρέπει να ασχοληθείτε με νομικά έγγραφα που πρέπει να τακτοποιηθούν. Μην αγνοείτε τα γραφειοκρατικά θέματα. Ασχοληθείτε με ότι χρειάζεται. Θα έχετε επισκέπτες και μάλλον θα ανταλλάξετε πολλές πληροφορίες. Θα θέλετε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε μετά.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Οι πρόσφατες εξελίξεις σας έχουν προσφέρει νέα ενδιαφέροντα. Ίσως σκέπτεστε να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα για αυτά τα νέα θέματα. Αν θέλετε να το κάνετε είναι η σωστή στιγμή να ξεκινήσετε. Οι άλλοι ίσως θέλουν να κάνουν το ίδιο οπότε μια συνάντηση ίσως σας βοηθήσει. Τα βιβλία θα σας βοηθήσουν πολύ. Κάντε μια έρευνα στο διαδίκτυο και θα μπορέσετε να ακολουθήσετε τον σωστό δρόμο.

Ζυγός

Γενικά zwdia:Το μυαλό σας είναι πολύ κοφτερό σήμερα. Είστε λογικοί και αντικειμενικοί. Σήμερα μάλλον θα δείτε ότι η σκέψη σας επηρεάζεται από συναισθήματα. Είναι θετική εξέλιξη αυτή. Φαίνεται ότι η διαίσθησή σας λειτουργεί καλά και δεν πρέπει να αντιστέκεστε. Σήμερα πρέπει να ακολουθήσετε την καρδιά σας και όχι το μυαλό σας. Μην χάνετε χρόνο με πολλές λεπτομέρειες και υπερβολικές αναλύσεις. Δράστε.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε ίσως θέλει να συζητήσετε κάποιο ταξίδι. Η θέλησή σας είναι έντονη σήμερα. Τα ταξίδια τώρα σας φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα.Μπορεί να υπάρχει κάποιος προορισμός που επιθυμείτε να επισκεφθείτε εδώ και καιρό. Τώρα είναι ευκαιρία να το σκεφθείτε πολύ σοβαρά. Ίσως βρείτε κάποιες ιδέες που θέλετε να ακολουθήσετε μόνοι σας. Σκεφθείτε το.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Η διαίσθησή σας λειτουργεί έντονα σήμερα. Θα έχετε την τάση να ακολουθείτε την καρδιά σας και μην αναζητάτε πάντα την λογική. Κάποια γεγονότα σήμερα ίσως σας κάνουν να ακολουθήσετε το ένστικτό σας παρά το γεγονός ότι σας φαίνεται πως αψηφά την λογική. Να έχετε πίστη και προχωρήστε. Μην αφήνετε τους άλλους να σας επηρεάζουν αλλά ζητήστε την συμβουλή ανθρώπων που εμπιστεύεστε.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Σήμερα θα είναι μια καλή ημέρα γεμάτη νέα και ευχάριστες εκπλήξεις. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες. Μπορεί να βρεθούν ευκαιρίες μπροστά σας για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ίσως κάνετε νέους φίλους και ενδέχεται να αποφασίσετε να προχωρήσετε τις σπουδές σας. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να πάρετε τις τελικές αποφάσεις. Εξετάστε προσεκτικά όλες τις επιλογές σας και σκεφθείτε τες προσεκτικά. Μην βιαστείτε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Κάποια έγγραφα που σχετίζονται με οικονομικές συναλλαγές ίσως θέλουν την προσοχή σας σήμερα αλλά δεν θα είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Όποιες πληροφορίες απαιτούνται θα είναι εύκολο να τις αποκτήσετε. Μάλλον όλα θα είναι κατανοητά και οι γύρω σας εξυπηρετικοί. Είναι σημαντικό να το κάνετε. Το βράδυ κανονίστε μια ρομαντική συνάντηση. Το πάθος σας είναι έντονο. Έχετε καιρό να χαρείτε την συντροφιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει και τώρα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Οι κοινωνικές εκδηλώσεις ίσως σας φέρουν σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα. Οι συζητήσεις θα είναι ενδιαφέρουσες και θα αφορούν κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα. Μπορεί να αποφασίσετε να ασχοληθείτε σε βάθος με κάποιο θέμα. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε έρευνα ή να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια. Θα έχετε πολλές ιδέες αλλά μάλλον θα αποφασίσετε να ακούτε σήμερα. Περάστε καλά.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, σήμερα με ευκολία κερδίζεις το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των άλλων, βάζοντας «τοίχους» σε όσους προσπάθησαν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Σήμερα είναι μια μέρα έμπνευσης και είστε γεμάτοι με φρέσκες ιδέες. ΤΑΥΡΟΣ Μην παρασύρεστε από αυτή την έξαψη της φαντασίας σας. ΔΙΔΥΜΟΙ Φροντίστε να ισορροπήσετε την...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Νιώθετε ότι σας περιμένει μια πολύ κουραστική εβδομάδα; Κεφάλι ψηλά και όλα θα γίνουν! ΤΑΥΡΟΣ Μην ανησυχείτε για τα θέματα της δουλειάς - πρόκειται...
Μπουρδούμης: Για να τελειώνουμε, ο Λιγδιάρης είναι ένας παιδεραστής και τίποτα παραπάνω

Μπουρδούμης: Για να τελειώνουμε, ο Λιγδιάρης είναι ένας παιδεραστής και τίποτα παραπάνω

"Έξω φρενών" ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης ξέσπασε με ανάρτησή του στα social media με αφορμή όσα καταγγέλλονται στο χώρο του θεάτρου για σeξουαλική...

Τα πιο τυχερά ζώδια που έχουν πάντα την τύχη με το μέρος τους

Μπορεί τα ζώδια που υπάρχουν να είναι πολλά, όμως, μόνο τρία από τα ζώδια είναι αυτά που έχουν την τύχη με το μέρος τους....
Αυτά είναι τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα άσχημα νέα!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον σημαντικό για σένα, φιλικό τομέα! Μην ξεχνάς, πως οι φίλοι μπορούν να...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα αγαπητέ Κριέ, να είσαι αποφασιστικός, αλλά με μέτρο, απέναντι στις διαπροσωπικές σου επαφές και επικοινωνίες! Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος στις...

Βρείτε μας

7,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα πιο τυχερά ζώδια που έχουν πάντα την τύχη με το μέρος τους

Μπορεί τα ζώδια που υπάρχουν να είναι πολλά, όμως, μόνο τρία από τα ζώδια...

Ζώδια: Πώς συμπεριφέρονται όταν ερωτεύονται!

Έρωτας είναι η αιτία…και σίγουρα ο τρόπος κι ο ρυθμός που τον βιώνει και...

Τα 6 ζώδια που εκπέμπουν την περισσότερη αρνητική ενέργεια

Έχουν τις περισσότερες αντιπάθειες. Δεν χαρίζονται εύκολα, ό,τι έχουν θα σου το πουν κατάμουτρα...

Τα πέντε πιο σαγηνευτικά ζώδια – Σε ποιους δεν μπορείς να αντισταθείς

Η τέχνη της αποπλάνησης δεν είναι εύκολη για όλους. Υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή