Τα ζώδια σήμερα 20/7/2016

197

Υπάρχει μπόλικη ενέργεια στο σύμπαν, για αυτό και εμείς θα είμαστε κάπως σήμερα, υπερδραστήριοι;;; υπερκινητικοί;;; το μυαλό θα παίρνει χιλιάδες στροφές;; πάντως με μια απίστευτη ταχύτητα θα περάσει η μέρα και σε κάποιους θα αφήσει χαμόγελα, σε κάποιους δάκρυα.. Από όλα έχει ο μπαξές να το ξέρετε αυτό!

Ξεκινάμε με χαρούμενη διάθεση, να ντυθείτε όμορφα και χρωματιστά και ότι είναι να έρθει, θα έρθει.. Δε ζορίζουμε ποτέ τις καταστάσεις, ιδιαίτερα με μια τέτοια πανσέληνο.. Let it flow.. που λέμε.. χαχα!
Κριός
Θα βρείτε την ευκαιρία σήμερα να ντυθείτε πολύ σέξι! Είτε πάτε στη δουλειά, είτε μια βόλτα, θα εντυπωσιάσετε με την ομορφιά σας και τη προσωπικότητά σας φυσικά. Ότι και αν βρεθεί στο δρόμο σας, θα το αντιμετωπίσετε με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και με σιγουριά. Αυτό αρέσει πολύ στους γύρω σας, γιατί σας εμπιστεύονται και δε χρειάζεται να ανησυχούν για το αποτέλεσμα.

Ταύρος
Μια καταπληκτική ημέρα μόλις σας ξημέρωσε! Σήμερα οι φίλοι σας θα σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ ωραία. Μπορεί και να σας κάνουν και εκείνο το τρελό το χατίρι, έτσι επειδή θέλουν να σας βλέπουν ευτυχισμένους. Μια έκπληξη να τη περιμένετε, βέβαια όχι με σταυρωμένα τα χέρια, στο καναπέ. Δράστε αναλόγως, για να τσιγκλήσετε το σύμπαν, για να αντιδράσει και βουαλά.. Για να δούμε..

Δίδυμος
Σήμερα θα δώσετε τα χέρια για μια δουλειά. Όλο σας προκύπτουν ευκαιρίες τον καιρό αυτό, λογικά ενεργείτε για το μέλλον, γιατί ο χειμώνας μια ανάσα κοντά είναι, έφτασε! Να συμφωνήσετε, να κοιτάξετε το συμφέρον σας, γιατί κάθε μέρα δεν είναι γιορτή και καιρό έχετε να βρεθείτε σε μια τέτοια κατάσταση. Επιστρέφει η αισιοδοξία, γεμίζει η τσέπη σας, ξεχρεώνετε και παίρνετε μεγάλη ανάσα! Και αν δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, δραστηριοποιηθείτε!

Καρκίνος
Τετάρτη σήμερα, θα μπείτε κανονικά στο ρόλο της ημέρας. Σοβαρεύει το ύφος σας, ασχολείστε με τις δουλειές σας και μόνο και κάνετε και ένα κουμάντο στα λεφτά σας. Ετοιμάζεστε για ΣΚ εσείς και πρέπει να δείξετε το καλύτερό σας εαυτό. Έχετε σχέδιο εσείς, για αυτό μη το παίζετε αθώα πλασματάκια. Η αλήθεια είναι πως μέχρι και τις 22 θα τρέχετε και δε θα φτάνετε. Συνεπώς ξεχάστε για λίγο τις βόλτες!

Λέων
Είστε πολύ καλά ψυχολογικά, έχετε τα κέφια σας και κάποιες ιδέες σας θέλετε οπωσδήποτε να πραγματοποιηθούν. Σήμερα λοιπόν, θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα εκφράσετε τις απόψεις σας και όλως τυχαίως θα αρέσουν και θα γίνουν αποδεκτές. Θα είναι στη δουλειά; Θα είναι στο σπίτι; Πάντως όπως νιώθετε να πράξετε, γιατί και στη τελική αξίζει το κυνήγι προκειμένου να ικανοποιηθεί το εγώ σας!

Παρθένος
Αν και δεν έχετε και πολύ τα κέφια σας σήμερα, τα νέα θα είναι ευχάριστα και πολλές οι εκπλήξεις! Οπότε ξεχάστε τα μούτρα και το ξινισμένο το υφάκι, χαμογελάστε και μοιραστείτε όμορφα συναισθήματα με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Δε ξέρω αν θα είναι θέμα υγείας, ή αν θα έρθουν κάποια χρήματα από το πουθενά, μπορεί και ο έρωτας να σας χτυπήσει τη πόρτα.. Πάντως αλλάξτε διάθεση.. Μη διώχνε το καλό..

Διαβάστε επίσης:  Τι έγινε σαν σήμερα, 20 Απριλίου; Τα σημαντικότερα γεγονότα που συγκλόνισαν τον πλανήτη!

Ζυγός
Από κέφια όχι και τόσα πολλά. Από ιδέες όμως είστε φουλ! Το μυαλό σας σήμερα στα επαγγελματικά σας, που θέλετε να κάνετε κάτι το διαφορετικό και πρέπει να το μοιραστείτε με τους άλλους και να παίξετε ομαδικά. Μη κολλάτε πουθενά, άλλωστε αυτά είναι που κάνουν τη ζωή πιο ωραία. Ρίξτε τη ζαριά και ότι έρθει. Έχετε όλα τα φόντα για να πετύχετε!

Σκορπιός
Μια ψύχωση με τα χρήματα θα τη πάθετε και όλη μέρα θα μιλάτε για τα λεφτά. Να το κάνετε αυτό, αλλά όχι από εδώ και εκεί, αλλά στο σωστό άνθρωπο, που θα μπορέσει να σας βοηθήσει να βγάλετε περισσότερα και άμεσα. Είναι πολύ τυχερή η μέρα σας και αισιόδοξη, για αυτό ακολουθήστε το ένστικτό σας, θα βρεθεί η κατάλληλη η στιγμή, αλλά μη μουρμουράτε. Με όμορφο τρόπο και κλασάτο. Με πιάνετε τι σας λέω;

Τοξότης
Κοιτάξτε να πατάτε και με τα δυο σας τα πόδια, γερά στη γη! Ωραία τα αυθόρμητα και τα ονειροπαρμένα, αλλά πόσες φορές πρέπει να γκρεμοτσακιστείτε, για να βάλετε μυαλό; Να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, να μη ζητάτε τα πολλά, γιατί θα χάσετε και τα λίγα και ότι έρθει καλοδεχούμενο. Χαρωπή η μέρα σας κατά βάθος, το φεγγάρι δε σας πτοεί με τίποτα!

Αιγόκερως
Αν θέλετε κάτι πολύ να το κυνηγήσετε! Φτιάξτε το δικό σας παθιασμένο μυστικό, πάντως μη το βάζετε κάτω, γιατί το φεγγάρι σήμερα μοιράζει εκπλήξεις. Από κέφια δεν είστε και στα καλύτερά σας, όμως όσες φορές φτάνετε στα πατώματα, έρχεται ένα μαγικό χέρι και σας σηκώνει. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και σήμερα. Μη το βάζετε κάτω με τίποτα!

Υδροχόος
Εντάξει, μια χαρά είναι ο τραπεζικός σας ο λογαριασμός. Γέμισε και πάλι, μπορείτε να νιώθετε μια ασφάλεια. Ηρεμήστε λίγο από αυτό και κοιτάξτε τις σχέσεις σας, που κάποιοι μπορεί να σας χρειάζονται όσο ποτέ. Δείξτε εμπιστοσύνη σε ένα πρόσωπο, αν το λέει και η καρδιά σας φυσικά και δε θα χάσετε. Πάρτε επιτέλους εκείνη την ανθρώπινη μορφή, λίγο συναίσθημα δε βλάπτει..

Ιχθύς
Σήμερα θα ακούσετε εκείνο το μπράβο στη δουλειά σας και θα φτιάξει πολύ η διάθεσή σας. Βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο, συναναστρέφεστε με καλά άτομα, σύντομα και μια αύξηση στα έσοδά σας θα έρθει, να το περιμένετε. Κάποιοι λένε καλά λόγια για εσάς, μαθαίνετε διάφορα νέα και ευχαριστιέστε πολύ. Όλα θέλουν τον καιρό τους, για αυτό και εσείς δείξτε λίγη υπομονή ακόμα.