Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021
22 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 24 Οκτωβρίου Η Ελλάδα αγοράζει το θωρηκτό “Αβέρωφ”

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1909.... Η Ελλάδα αγοράζει από την Ιταλία το θωρηκτό "Αβέρωφ", έναντι 24 εκατομμυρίων δραχμών, από τα οποία τα 8 εκατομμύρια προέρχονται από κληροδότημα του εθνικού...

Τα ζώδια σήμερα 2/10/2016

Κριός

Γενικά zwdia: Σκεφθείτε να μιλήσετε με έναν καλό φίλο σήμερα. Μην αφήσετε την υπερηφάνεια σας να μπει εμπόδιο στην υποστήριξη και την βοήθεια που χρειάζεστε. Αν έχετε κάνει ένα λάθος ή φοβάστε ότι κάτι πήγε στραβά μην συμπεριφέρεστε με ενοχές. Καθήστε και συζητήστε. Να θυμάστε ότι αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σκεφθείτε να γραφθείτε σε μια σχολή ή να πάρετε ένα πτυχίο. Είναι στο μυαλό σας αυτό σήμερα. Θα κερδίσετε πολλά στην δουλειά σας αν επιστρέψετε στο σχολείο με κάποιο τρόπο. Δείτε όλες τις επιλογές σας.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μπορεί να είναι καιρός να αντιμετωπίσετε μια πρόσφατη αποτυχία. Κανείς δεν γλιτώνει από την απογοήτευση της αποτυχίας. Είναι μέρος της απόκτησης ενός στόχου όποιος και αν είστε και ότι και να έχετε καταφέρει στο παρελθόν. Ακόμα και τα πιο επιτυχημένα άτομα έχουν αποτυχίες. Δεν είστε μόνοι σας. Προσπαθήστε ξανά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι προθέσεις σας είναι καλές και είστε σε καλό δρόμο αλλα΄ταυτόχρονα μπορεί να μην βλέπετε μακριά. Πρέπει να σκεφθείτε τα πράγματα μακροπρόθεσμα αν θέλετε να είστε επιτυχημένοι. Επεκτείνετε την σκέψη σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μην εξαπατάτε τον εαυτό σας. Ενώ μπορεί να μπαίνετε σε πείρασμό να δείτε ότι θέλετε μπορεί να είναι επικίνδυνο. Το όνειρο δεν είναι ποτέ μόνιμο. Αν να κάνετε τέτοια κόλπα στον εαυτό σας βγάλτε τις παροπίδες αντιμετωπίστε ότι είναι μπροστά σας. Ακόμα και αν σας πονά, καλύτερα τώρα παρά μετά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Παίρνετε πολλές ιδέες από την τηλεόραση ή από τις ταινίας και δεν πειράζει αλλά φροντίστε να προσαρμόζετε το σενάριο. Να θυμάστε ότι αυτά ανήκουν στην φαντασία και όχι την πραγματικότητα. Είναι σημαντικό να τα ξεχωρίζετε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί να πρέπει να αλλάξετε ρυθμό. Αν αρχίζετε να βαριέστε κάντε αλλαγές. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε τι πρέπει να αλλάξετε. Ίσως σας βοηθήσει να αλλάξετε την θέση των επίπλων στο σπίτι σας. Βάλτε νέες φωτογραφίες. Αλλάξτε το πρόγραμμά σας. Αυτό θα σας δώσει ενέργεια.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν και δεν θα σας εναντιωθούν οπότε χρησιμοποιήστε το υπέρ σας. Έχετε την ικανότητα να πείσετε τους άλλους σχετικά εύκολα. Είναι καλή στιγμή να μαζέψετε υποστήριξη για κάποιο σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας.

Λέων

Γενικά zwdia: Φροντίστε το σώμα σας σήμερα. Μην πιέζεστε αν αισθάνεστε κουρασμένοι. Ίσως πρέπει να πάρετε ρεπό από όλους και όλα και να ξεκουραστείτε. Μην επιβαρύνετε την υγεία σας. Αν δεν μπορείτε να πάρετε ρεπό σκεφθείτε τι θα κάνετε αν χρειαστεί να πάρετε αναρρωτική.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε πολλές ιδέες σήμερα και θα ταλαιπωρηθείτε στην ιδέα να πρέπει να πρέπει να πάρετε μια απόφαση. Να θυμάστε ότι δεν είναι τίποτα προαποφασισμένο. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Κάτι έξω από τα συνηθισμένα θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον ειδικά αν η ζωή σας φαίνεται βαρετή αυτές τις ημέρες. Μπορείτε να προκαλείτε τον εαυτό σας αρκεί να είναι κάτι ασφαλές και κάτι που δεν θα μετανιώσετε. Ίσως αυτό που χρειάζεστε είναι ένα νέο άθλημα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Προσεγγίστε την δουλειά σας με χιούμορ και θετική συμπεριφορά. Οι άλλοι θα πιστέψουν ότι λέτε μόνο και μόνο γιατί το λέτε με χαμόγελο. Οι καλοί σας τρόποι είναι μεγάλοι σύμμαχοί σας. Μην τους χαραμίσετε.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Είναι υπέροχη ημέρα να θέσετε στόχους ή να εξετάσετε υπάρχοντες. Αν δεν έχετε λίστα είναι καιρός να φτιάξετε. Σκεφθείτε ελεύθερα. Αφήστε τις σκέψεις σας να ρέουν και σημειώστε τες. Βάλτε προτεραιότητες και σημειώστε τι πρέπει να γίνει για κάθε στόχο. Σχεδιάστε την ζωή σας και πηγαίνετε όπου θέλετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αντί να προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε σήμερα είναι ημέρα όπου πρέπει να επακταθείτε. Να είστε ανοιχτοί στις πιαθνότητες. Σκεφθείτε. Μαζέψτε γνώμες και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους. Η τέλεια απάντηση θα σας έρθει.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Να είστε διαθέσιμοι για έναν φίλο που σας χρειάζεται. Μην απομακρύνεστε ακόμα και αν είστε απασχολημένοι ή δεν αισθάνεστε καλά. Μάλλον το άτομο που έρχεται σε εσάς ζητά την συμβουλή και την υποστήριξη που μόνο εσείς μπορείτε να προσφέρετε. Δνε χρειάζεται πολύ ενέργεια και χρειάζεται μόνο να τον ακούσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η έντονη ενέργειά σας και η καλή σας φύση έχουν μεγάλη ζήτηση. Οι άλλοι είναι ανοιχτοί στην οπτική σας και είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν την οπτική σας. Ακόμα και αν η ιδέα σας είναι δύσκολο να επιτύχει υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρετε.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Φροντίστε τον εαυτό σας αν αισθάνεστε κουρασμένοι. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεστε να χρειάζεστε μια ημέρα. Αν μπορείτε να μείνετε στο κρεβάτι, κάντε το. Μπορεί να σας ανανεώσει. Αν κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν μοιράστε την δουλειά. Ακούστε το σώμα σας που σας ζητά ξεκούραση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η γενικά διάθεσή σας έχει αλλάξει και επιλέγετε να συμπεριλαμβάνετε και άλλα άτομα. Αυτό είναι καλό. Η ευτυχία θα σας έρθει εξαιτίας αυτής της αλλαγής στην συμπεριφορά. Να είστε ανοιχτοί σε περισσότερες ιδέες και θα επιτύχετε.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Η μουσική θα σας ηρεμήσει. Χορέψτε και τραγουδήστε. Θα εκπλαγείτε για το πως μειώνεται το άγχος και αυξάνεται η ενέργεια. Είναι θεραπευτικό. Δοκιμάστε το. Επεκτείνετε την άσκηση. Θα το απολαύσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σκεφθείτε τι μπορείτε να φέρετε στην δουλειά σας σήμερα αντί για το τι μπορείτε να πάρετε. Μοιραστείτε την γνώση και την έμπνευσή σας αντί να απορροφάτε των άλλων. Αυτό που δίνετε θα έρθει τελικά πίσω σε εσάς.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Αν δεν είστε πολύ καλά σήμερα βάλτε μουσική για να ξεκινήσετε. Θα σας βοηθήσει πολύ. Χορέψτε. Κάντε ότι πρέπει να κάνετε με μουσική, όλα θα είναι πιο διασκεδαστικά. Φέρτε την διασκέδαση στην ημέρα σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να υπάρχει ένταση στην δουλειά σας μεταξύ σας και ενός άλλους ατόμο καθώς υπάρχει μια διαφωνία. Δεν καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλο και από εκεί προκύπτει. Οι ιδέες σας μοιάζουν περισσότερο από όσο νομίζετε.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Δοκιμάστε και αναδοκιμάστε. Δεν σας αρέσει να αποτυγχάνετε. Μερικές φορές δεν σας αρέσει ούτε καν η σκέψη. Αφού η επιτυχία είναι σημαντική για εσάς τότε πρέπει να ξεπεράσετε τους φόβους σας. Μην παραιτείστε. Οι στόχοι σας αξίζουν την προσπάθεια.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ελάτε σε επαφή με άτομα που σκέφτονται μεγάλα σχέδια. Δεν θα είναι δύσκολο να τα εντοπίσετε σήμερα. Σκέφτονται θετικά, είναι χαρούμενοι και δεν φοβούνται να πάρουν ρίσκα. Αυτοί είναι οι σύμμαχοί σας. Δουλέψτε μαζί τους τώρα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

«Ερωτικός» ονειροκρίτης: Η σημασία των ρομαντικών ονείρων

Τι λένε τα όνειρα για την ερωτική σου ζωή. Ορισμένες φορές, ενώ κοιμάσαι, βλέπεις να «παίζει» στα όνειρά σου ένα πρόσωπο…ένας συνεργάτης, ένας άνθρωπος που...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Φίλε Κριέ, έφτασε η ημέρα επιτέλους, που θα καταφέρεις να κάνεις τις αλλαγές, που εδώ και καιρό ήθελες! Με την είσοδο του...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, ορισμένες συγκυρίες ίσως δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και σε φέρουν σε αρκετά δύσκολη...

«Χωρίς εμένα ο Στάθης Ψάλτης θα παρέμενε δευτεραγωνιστής, μέσω εμού έγινε φίρμα»

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις για το Στάθη Ψάλτη; Σε συνέντευξη ο Όμηρος Ευστρατιάδης, όπου μίλησε για την ταινία «Τροχονόμος Βαρβάρα». Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε, επίσης,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ξεχωρίζεις την υπομονή σου, για τις ηθικές σου αξίες και την ισχυρή πειθώ σου! Θα μπορέσεις...

200 κιλά, 2400 πιάτα: Το βράδυ που άλλαξε για πάντα τα ελληνικά μπουζούκια(βίντεο)

Όταν οι Έλληνες τα έσπαγαν (κυριολεκτικά) στα μπουζούκια Το σπορ έχει γίνει -εκτός από παράνομο- και ακριβό. Εάν υπάρχει μία εικόνα που να περιγράφει με...

Μακριά και αγαπημένοι: Τα 4 ζώδια που… δεν το έχουν με τίποτα στον έρωτα

Ο έρωτας είναι, φυσικά, για όλους, αλλά ορισμένα ζώδια δεν είναι και τα πιο ικανά στον κόσμο, ώστε να βρουν την ευτυχία. Ο ασυγκράτητος ενθουσιασμός...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

«Καμπανάκι» Έρχονται επεισοδιακές μέρες για 7 ζώδια

Το «καμπανάκι» «χτύπησε» Επεισοδιακές μέρες, που έρχονται την νέα εβδομάδα (4-10/10) για πολλά ζώδια,...

Αναδρομικά: Καταβάλλονται σήμερα σε 133.692 συνταξιούχους – Οι προϋποθέσεις

Σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου καταβάλλονται με εμβόλιμη πληρωμή από τον e-ΕΦΚΑ αναδρομικά ποσά, ύψους...

Προειδοποίηση : Μπαίνει δύσκολα ο Οκτώβριος για αυτά τα 4 ζώδια

Οι προβλέψεις για την νέα εβδομάδαΚριόςΤο τέλος Σεπτεμβρίου και η αρχή του Οκτωβρίου, είναι...

Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να γίνουν εγκληματίες

Με άλλα λόγια, η τάση μας στο έγκλημα μοιάζει να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή