Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 21/11/2016

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Κριός

Ο Ήλιος από τον Τοξότη δημιουργεί ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο με προοπτική στους Κριούς του α’ δεκαημέρου (γεννημένους έως τις 27/3).

Αισιοδοξία και συμμετοχή σε συλλογικούς χώρους, εξωστρέφεια και κοινωνική διάθεση μπορούν φέρνουν θετικά αποτελέσματα για εσένα που έχεις γεννηθεί από τις 30/3 έως και τις 4/4.

Επικοινωνιακά πετυχαίνεις τους στόχους σου και τα πας καλά σε ζητήματα σπουδών, διαπραγματεύσεων, σε νομικές υποθέσεις και διαγωνισμούς, αν έχεις γενέθλια από τις 3/4 έως και τις 13/4. Διαχειρίσου με ψυχραιμία έκτακτα περιστατικά που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, αν έχεις γεννηθεί στις 10-11/4.

Η επιτυχία έρχεται μέσ’ από υπέρμετρο κόπο ή υπό όρους, άρα υπάρχει ένα τίμημα που οφείλεις ν’ αποδεχτείς για να λάβεις το δώρο / την αναγνώριση / τη δικαίωση της εποχής, αν έχεις γενέθλια στις 5/4.

Ταύρος

Αγωνιστικότητα, έντονη φιλοδοξία, στρατηγική δράση χαρακτηρίζουν τώρα τους Ταύρους που έχουν γενέθλια από τις 29/4 έως και τις 4/5, οι οποίοι θα πρέπει ν’ αποφύγουν την προκλητική συμπεριφορά και να διαχειρίζονται με μαεστρία τα τυχόν προβλήματα με ανωτέρους στην εργασία και με πρεσβυτέρους στην οικογένεια.

Τύχη ή προστασία εφ’ όλης της ύλης σε αγκαλιάζει αυτήν την εβδομάδα, αν έχεις γεννηθεί από την 1/5 έως και τις 8/5. Ταξίδια, διαγωνισμοί, νομικές υποθέσεις, αναζήτηση μιας επαγγελματικής ευκαιρίας σε πολυεθνικά περιβάλλοντα ή στο χώρο των εκδόσεων, αγάπες με διαφορά ηλικίας ή με χιλιομετρική απόσταση και σπουδές είναι μόνο κάποια από τα θέματα που υπάγονται στην ευεργεσία των πλανητικών διελεύσεων για το δικό σου ζώδιο.

Η τάση για παροδική μελαγχολία- ίσως με αφορμή ένα δυσάρεστο νέο ή μια απαισιόδοξη σκέψη- / εμμονές / παρεξηγήσεις υπάρχει για εσένα της 21-22/4 και μπορείς φυσικά να τη διαχειριστείς ανάλογα, με εστίαση στο ρεαλισμό και στην πρακτική πλευρά των καταστάσεων.

Δίδυμοι

Με πρόθεση εξεύρεσης λύσεων και συμβιβαστική διάθεση σε κάθε ζήτημα που προκύπτει, μπορείς να συζητήσεις εποικοδομητικά και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις στα πλαίσια σχέσεων και συνεργασιών, κυρίως αν γεννήθηκες από τις 3/6 έως και τις 13/6. Διαχειρίσου με ψυχραιμία έκτακτα περιστατικά που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, αν έχεις γεννηθεί στις 26-27/5.

Υγιής μαχητικότητα, αποφασιστικότητα, ενθουσιασμός, διεκδίκηση, ορμή για νέες κατακτήσεις σε κάθ’ επίπεδο είναι χαρακτηριστικά των Διδύμων που έχουν γενέθλια από τις 30/5 έως και τις 4/6! Εντάσεις / αλλαγές είναι στο πρόγραμμα κι ενδεχομένως θα κουράσουν ορισμένους εξ’ υμών που έχετε γενέθλια από τις 14/6 έως τις 19/6.

Η επιτυχία έρχεται μέσ’ από υπέρμετρο κόπο ή υπό όρους, άρα υπάρχει ένα τίμημα που οφείλεις ν’ αποδεχτείς για να λάβεις το δώρο / την αναγνώριση / τη δικαίωση της εποχής, αν έχεις γενέθλια στις 21/5.

Καρκίνος

Η εβδομάδα στρέφει σιγά σιγά την προσοχή σου περισσότερο σε εκκρεμότητες εργασιακής ρουτίνας ή στη φυσική σου κατάσταση ή σε ανάγκες οικείων ανθρώπων που με κάποιον τρόπο πρέπει να φροντίσεις.

Οι διελεύσεις συμβολίζουν ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες για τους Καρκίνους που έχουν γενέθλια από τις 3/7 έως και τις 10/7. Διαχειρίσου με ψυχραιμία έκτακτα περιστατικά που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, αν έχεις γεννηθεί στις 12-13/7.

Η επιτυχία έρχεται μέσ’ από υπέρμετρο κόπο ή υπό όρους, άρα υπάρχει ένα τίμημα που οφείλεις ν’ αποδεχτείς για να λάβεις το δώρο / την αναγνώριση / τη δικαίωση της εποχής, αν έχεις γενέθλια στις 7/7.

Λέων

Η εβδομάδα στρέφει σιγά σιγά την προσοχή σου περισσότερο σε όμορφες καταστάσεις που αφορούν την επιχειρηματικότητα, τα παιδιά, τις τέχνες ή τον έρωτα, τουλάχιστον αν έχεις γεννηθεί έως και τις 29/7.

Επικοινωνιακά πετυχαίνεις τους στόχους σου και τα πας καλά σε επαφές / συζητήσεις, κυρίως αν έχεις γενέθλια από τις 5/8 έως και τις 15/8. Με τον Άρη απέναντί σου, πρόσεξε τη διαχείριση σε σχέσεις και συνεργασίες κι απόφυγε τυχόν εντάσεις, αν γεννήθηκες από την 1/8 έως και τις 6/8. Έχε ανοιχτά τα μάτια για την ευκαιρία που ενδεχομένως θα προκύψει μέσ’ από μια κουβέντα / συνάντηση, αν έχεις γεννηθεί στις 7/8.

Η τάση για παροδική μελαγχολία- ίσως με αφορμή ένα δυσάρεστο νέο ή μια απαισιόδοξη σκέψη- / εμμονές / παρεξηγήσεις υπάρχει για εσένα της 24-25/7 και μπορείς φυσικά να τη διαχειριστείς ανάλογα, με εστίαση στο ρεαλισμό και στην πρακτική πλευρά των καταστάσεων.

Παρθένος

Τύχη ή προστασία, ικανοποίηση, αλλά και χαρές από τα παιδιά, από τον έρωτα ή από τις επιχειρήσεις υπόσχονται οι πλανητικές διελεύσεις για εσένα που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου από τις 3/9 έως και τις 10/9.

Διαχειρίσου με ψυχραιμία έκτακτα περιστατικά που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, αν έχεις γεννηθεί στις 28-29/8. Εντάσεις / αλλαγές είναι στο πρόγραμμα κι ενδεχομένως θα κουράσουν ορισμένους Παρθένους που έχετε γενέθλια από τις 16/9 έως τις 21/9.

Η επιτυχία έρχεται μέσ’ από υπέρμετρο κόπο ή υπό όρους, άρα υπάρχει ένα τίμημα που οφείλεις ν’ αποδεχτείς για να λάβεις το δώρο / την αναγνώριση / τη δικαίωση της εποχής, αν έχεις γενέθλια στις 23/8.

Η τάση για παροδική μελαγχολία- ίσως με αφορμή ένα δυσάρεστο νέο ή μια απαισιόδοξη σκέψη- / εμμονές / παρεξηγήσεις υπάρχει για εσένα της 8-9/9 και μπορείς φυσικά να τη διαχειριστείς ανάλογα, με εστίαση στο ρεαλισμό και στην πρακτική πλευρά των καταστάσεων.

Ζυγός

Υγιής μαχητικότητα, αποφασιστικότητα, ενθουσιασμός, διεκδίκηση, ερωτισμός, δημιουργικότητα, ορμή για νέες κατακτήσεις σε κάθ’ επίπεδο είναι χαρακτηριστικά των Ζυγών που έχουν γενέθλια από τις 2/10 έως και τις 7/10!

Επικοινωνιακά πετυχαίνεις τους στόχους σου και τα πας καλά σε εμπορικές συναλλαγές, διαπραγματεύσεις, σεμινάρια, δημόσιες σχέσεις, μετακινήσεις, κυρίως αν γεννήθηκες από τις 6/10 έως και τις 16/10. Διαχειρίσου με ψυχραιμία έκτακτα περιστατικά που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, αν έχεις γεννηθεί στις 13-14/10.

Η επιτυχία έρχεται μέσ’ από υπέρμετρο κόπο ή υπό όρους, άρα υπάρχει ένα τίμημα που οφείλεις ν’ αποδεχτείς για να λάβεις το δώρο / την αναγνώριση / τη δικαίωση της εποχής, αν έχεις γενέθλια στις 8/10.

Σκορπιός

Με τον Άρη στον Υδροχόο καλό είναι να διαχειρίζεσαι με ψυχραιμία οποιοδήποτε πρόβλημα και τυχόν εντάσεις / αλλαγές στα πλαίσια της οικογένειας / του σπιτιού / του επαγγελματικού χώρου, κυρίως αν έχεις γενέθλια από την 1/11 έως και τις 6/11.

Η ψυχολογική φόρτιση / το άγχος μάλλον είναι στο πρόγραμμα για προσωπικούς λόγους σε μια εποχή όπου τα οικονομικά απασχολούν εντονότατα. Βεβαίως, η διέλευση της Αφροδίτης δίνει πολύ καλές προοπτικές μέσ’ από διαδικασίες καλοπροαίρετης συζήτησης, δημοσίων σχέσεων, συνδιαλλαγών, μετακινήσεων, διαπραγματεύσεων, αν γεννήθηκες από τις 3/11 έως και τις 10/11.

Η τάση για παροδική μελαγχολία- ίσως με αφορμή ένα δυσάρεστο νέο ή μια απαισιόδοξη σκέψη- / εμμονές / παρεξηγήσεις υπάρχει για εσένα της 24-25/10 και μπορείς φυσικά να τη διαχειριστείς ανάλογα, με εστίαση στο ρεαλισμό και στην πρακτική πλευρά των καταστάσεων.

Τοξότης

Ο Ήλιος στο δικό σου ζώδιο δίνει την ευκαιρία ν’ ασχοληθείς με τα καθαρά προσωπικά σου ζητήματα και να βάλεις μια καινούργια τάξη εφ’ όλης της ύλης, τουλάχιστον αν έχεις γεννηθεί έως και τις 28/11.

Με πρόθεση εξεύρεσης λύσεων και συμβιβαστική διάθεση σε κάθε ζήτημα που προκύπτει, μπορείς να συζητήσεις εποικοδομητικά και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις στα πλαίσια σχέσεων και συνεργασιών, κυρίως αν γεννήθηκες από τις 5/12 έως και τις 15/12. Γνωριμίες, συλλογικοί χώροι, φιλίες και δικτύωση αποτελούν έννοιες κλειδιά στην προσπάθεια να επιτύχεις τους στόχους σου. Κυκλοθυμία, αλλά και αυξημένη τάση για μετακινήσεις και επαφές σε αφορούν, επίσης.

Διαχειρίσου με ψυχραιμία έκτακτα περιστατικά που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, αν έχεις γεννηθεί στις 27-28/11. Εντάσεις / αλλαγές είναι στο πρόγραμμα κι ενδεχομένως θα κουράσουν ορισμένους Τοξότες που έχετε γενέθλια από τις 16/12 έως τις 21/12.

Η επιτυχία έρχεται μέσ’ από υπέρμετρο κόπο ή υπό όρους, άρα υπάρχει ένα τίμημα που οφείλεις ν’ αποδεχτείς για να λάβεις το δώρο / την αναγνώριση / τη δικαίωση της εποχής, αν έχεις γενέθλια στις 22/11.

Αιγόκερως

Τύχη ή προστασία, ομορφιά, γοητεία και μαγνητισμό ευχάριστων / επωφελών καταστάσεων συμβολίζει η διέλευση της Αφροδίτης για εσένα που έχεις γενέθλια από την 1/1 έως και τις 8/1.

Διαχειρίσου με ψυχραιμία έκτακτα περιστατικά που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, αν έχεις γεννηθεί στις 10-11/1.

Η επιτυχία έρχεται μέσ’ από υπέρμετρο κόπο ή υπό όρους, άρα υπάρχει ένα τίμημα που οφείλεις ν’ αποδεχτείς για να λάβεις το δώρο / την αναγνώριση / τη δικαίωση της εποχής, αν έχεις γενέθλια στις 5/1.

Υδροχόος

Αποφασιστικότητα, υγιής αγωνιστικότητα, ενθουσιασμός, διάθεση για νέα ξεκινήματα, αλλά κι επιθετικότητα που πρέπει να τεθεί υπό έλεγχο για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις, είναι χαρακτηριστικά των Υδροχόων που έχουν γενέθλια από τις 29/1 έως και τις 3/2.

Επικοινωνιακά πετυχαίνεις τους στόχους σου και τα πας καλά σε επαφές στα πλαίσια συλλογικών χώρων όπου μετέχεις, αλλά και σε συζητήσεις / δημόσιες σχέσεις με φίλους, γνωστούς και συμμάχους εφ’ όλης της ύλης, κυρίως αν έχεις γενέθλια από τις 2/2 έως και τις 12/2. Εμπόριο και μετακινήσεις, επίσης, έχουν καλές προδιαγραφές για εσένα.

Η τάση για παροδική μελαγχολία- ίσως με αφορμή ένα δυσάρεστο νέο ή μια απαισιόδοξη σκέψη- / εμμονές / παρεξηγήσεις υπάρχει για εσένα της 21-22/1 και μπορείς φυσικά να τη διαχειριστείς ανάλογα, με εστίαση στο ρεαλισμό και στην πρακτική πλευρά των καταστάσεων.

Ιχθύες

Οι διελεύσεις της εβδομάδας συμβολίζουν ευκαιρίες για σένα που γεννήθηκες από την 1/3 έως και τις 8/3, τόσο για τις σχέσεις, όσο και για τις συνεργασίες, εφόσον κινηθείς με εξωστρέφεια προς γνωστούς και φίλους και σε συλλογικούς χώρους πάσης φύσεως.

Διαχειρίσου με ψυχραιμία έκτακτα περιστατικά που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, αν έχεις γεννηθεί στις 24-25/2. Εντάσεις / αλλαγές είναι στο πρόγραμμα κι ενδεχομένως θα κουράσουν ορισμένους Ιχθύς που έχετε γενέθλια από τις 14/3 έως τις 19/3.

Η τάση για παροδική μελαγχολία- ίσως με αφορμή ένα δυσάρεστο νέο ή μια απαισιόδοξη σκέψη- / εμμονές / παρεξηγήσεις υπάρχει για εσένα της 6/3 και μπορείς φυσικά να τη διαχειριστείς ανάλογα, με εστίαση στο ρεαλισμό και στην πρακτική πλευρά των καταστάσεων.

Η επιτυχία έρχεται μέσ’ από υπέρμετρο κόπο ή υπό όρους, άρα υπάρχει ένα τίμημα που οφείλεις ν’ αποδεχτείς για να λάβεις το δώρο / την αναγνώριση / τη δικαίωση της εποχής, αν έχεις γενέθλια στις 19/2.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1430: Οι δυνάμεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...