Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020
13.1 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 30 Νοεμβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ  Το 1886.... Ανοίγει το παρισινό μιούζικ-χολ "Φολί Μπερζέρ".

Τα ζώδια σήμερα 2/1/2016

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Η αισιοδοξία θα είναι το χαρακτηριστικό σας, ωστόσο θα είστε αρκετά βιαστικοί στις αποφάσεις και μπορεί να κάνετε και λάθη. Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχετε νέες ιδέες, αλλά θα πρέπει να οργανώσετε τον χρόνο σας για να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητές σας. Οικονομικά αποφύγετε τις σπατάλες και προσέξτε κάθε νέα σας κίνηση συνεργασίας. Αισθηματικά, θα υπάρχει τρυφερότητα με τον σύντροφό σας και θα έρθετε πολύ κοντά μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αν ακολουθείστε την παρέα σας.

Ταύρος

Με άτομα από τον στενό σας κύκλο θα κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες συζητήσεις πάνω στα σχέδιά σας. Στον επαγγελματικό τομέα, θα κάνετε σχέδια που θα αφορούν την καριέρα σας, ίσως να έχετε μια γνωριμία με ένα σημαντικό πρόσωπο. Οικονομικά, αποφύγετε τις σπατάλες και οργανώστε τον προϋπολογισμό σας. Αισθηματικά θα εκφράσετε τα αισθήματά σας στον σύντροφό σας και θα υπάρχει μεταξύ σας αρμονία . Οι αδέσμευτοι μπορείτε να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Μπορείτε να αλλάξετε κάποια ζητήματα ρουτίνας και της καθημερινότητάς σας και να νοιώθετε άνετα. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε νέες ιδέες και ευκαιρίες μέσα από τις γνωριμίες σας να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Οικονομικά προσπαθήστε να αποφύγετε τα περιττά έξοδα και ασχοληθείτε με εκκρεμότητες που υπάρχουν. Αισθηματικά θα υπάρχει ισορροπία με τον σύντροφό σας και θα υπάρχει μεγάλη τρυφερότητα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι, θα έχετε μια συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν.

Καρκίνος

Κάποια οικογενειακά ζητήματα θα τα δείτε αντικειμενικά και θα μπορέσετε να τα ρυθμίσετε. Στον επαγγελματικό τομέα θα σκεφτείτε πολύ ενδιαφέρουσες κινήσεις και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Οικονομικά προσέξτε τα έξοδά σας, αν και ομαλοποιείται σας η κατάστασή σας. Αισθηματικά θα υπάρχει πολύ καλή σχέση με τον σύντροφό σας και θα περάσετε μια όμορφη βραδιά μαζί με φιλικά σας πρόσωπα . Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε μάλλον απρόσμενα με κάποιο άτομο από τον επαγγελματικό σας χώρο και θα σας εκπλήξει.
Λέων

Κάποιο ζήτημα με ένα επαγγελματικό ταξίδι το οποίο οργανώνατε από καιρό μπορεί να σας αναγκάσει να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχετε την δυνατότητα να ζητήσετε την βοήθεια έμπειρων φίλων σας για ζητήματα που έχουν προκύψει. Οικονομικά προσέξτε τα έξοδά σας και ασχοληθείτε με νέες πηγές εσόδων. Αισθηματικά θα υπάρχει ισορροπία με τον σύντροφό σας και θα έρθετε πολύ κοντά μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι, ακολουθείστε την παρέα σας και θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Παρθένος

Διάφορα θέματα που εκκρεμούν θα τα ρυθμίσετε και θα προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες και θα υπάρξουν άτομα που θα σας υποστηρίξουν. Οικονομικά, αποφύγετε τις σπατάλες για να διατηρήσετε την ισορροπία σας. Αισθηματικά, θα είστε πολύ ρομαντικοί και τρυφεροί με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα συναντηθείτε με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον που θα σας ενθουσιάσει.

Ζυγός
Αν και θα νοιώσετε να πιέζεστε από τις εκκρεμότητές σας ωστόσο θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία . Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση για μια νέα συνεργασία, γενικότερα θα έχετε θετικές εξελίξεις. Οικονομικά αποφύγετε τα περιττά έξοδα και οργανώστε τον προϋπολογισμό σας Αισθηματικά θα είστε σε πολύ τρυφερή σχέση με τον σύντροφό σας και θα περάσετε πολύ ρομαντικά μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι θα μπορείτε να συναντηθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Κάποια ζητήματα εκκρεμοτήτων κυρίως οικογενειακά θα σας απασχολήσουν και θα μπορείτε να τα ρυθμίσετε. Στον επαγγελματικό τομέα θα κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες συζητήσεις για μια νέα συνεργασία και θα είστε αισιόδοξοι και αποφασιστικοί. Οικονομικά θα πρέπει να προσέξετε σε κάποιες προτάσεις που πρόκειται να κάνετε. Αισθηματικά με τον σύντροφό σας θα υπάρχει πολύ τρυφερή ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι ίσως να βρεθείτε μάλλον απρόσμενα με κάποιο άτομο από το παρελθόν .

Τοξότης

Η δημιουργικότητά σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε θέματα που θα αφορούν την καθημερινότητά σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε την δυνατότητα να προωθήσετε τα σχέδιά σας, ωστόσο θα πρέπει να ζητήσετε και την υποστήριξη έμπιστων συνεργατών σας. Οικονομικά η κατάστασή σας βελτιώνεται, αποφύγετε όμως τις σπατάλες. Αισθηματικά θα υπάρχει αρμονία με τον σύντροφό σας και θα βρεθείτε πολύ κοντά μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι θα μπορείτε να βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Κάθε ζήτημα που σας απασχολεί και κάθε εκκρεμότητα μπορείτε να τα ρυθμίσετε. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε νέες ιδέες και θα είστε πολύ δημιουργικοί. Οικονομικά οργανώστε τον προϋπολογισμό σας και ασχοληθείτε με την εξεύρεση νέων πηγών εσόδων. Αισθηματικά, θα έχετε ρομαντική διάθεση και με τρυφερότητα θα πλησιάσετε τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε μια συνάντηση σχεδόν τυχαία με ένα άτομο από το παρελθόν που θα σας ενθουσιάσει και ίσως σκεφτείτε την επανασύνδεση .

Υδροχόος

Με την ευδιαθεσία σας και με τον τρόπο που θα βλέπετε τα πράγματα θα μπορέσετε να επιλύσετε σημαντικά ζητήματα. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε ενδιαφέρουσες ιδέες και θα συναντηθείτε με άτομα που θα σας βοηθήσουν για να τις προωθήσετε. Οικονομικά αποφύγετε τα περιττά έξοδα και ρυθμίστε τις εκκρεμότητες που έχετε. Αισθηματικά θα υπάρχει αρμονία με τον σύντροφό σας και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον . Οι αδέσμευτοι, αν ακολουθείστε την παρέα σας θα έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

Ιχθείς

Κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορείτε τώρα να τα ρυθμίσετε. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε αυξημένη διαίσθηση και θα μπορείτε να οργανώσετε το πρόγραμμά σας και τις κινήσεις σας. Οικονομικά αποφύγετε τις σπατάλες και οργανώστε τον προϋπολογισμό σας, αλλά και τις εκκρεμότητές σας. Αισθηματικά θα είστε πολύ τρυφεροί με τον σύντροφό σας και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον . Οι αδέσμευτοι, θα κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από την παρέα σας και θα είστε ενθουσιασμένοι.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 28 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΤη σημερινή Παρασκευή απαιτεί την προσοχή σου, για να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Δοκιμάστε ένα γρήγορο τζόκινγκ στο πάρκο της γειτονιάς σας για να ανεβάσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΤο μυαλό σας είναι πολύ κοντά σε μια μεγάλη ιδέα! Εκμεταλλευθείτε το! ΤΑΥΡΟΣΘα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 24 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ σήμερα, χρειάζεσαι περισσότερη πίστη στον εαυτό σου για να αλλάξει η διάθεσή σου και...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη πειθαρχία. Μην αντιδράς έντονα και...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 22 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, σήμερα η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το...

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή