Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 21/9/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ημέρα που θα απαιτήσει ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματά σου και στις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Αγαπητέ Κριέ, μπορείς να πετύχεις αυτά που θες, αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο και τον Ερμή με τον Πλούτωνα, ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παίρνονται κατόπιν ώριμης σκέψεως.

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο ταίρι σου, ο οποίος από την πλευρά του θα σου εκδηλώσει έμπρακτα τον έρωτά του. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, ήρθε ο καιρός να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να βγεις από το καβούκι σου, για να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα, που ακόμη δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.

 

Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τις θετικές όψεις που πραγματοποιούνται ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ερμή με τον Πλούτωνα. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί θα είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Σήμερα μπορείς να κάνεις κινήσεις και να δείξεις στους άλλους ποιος πραγματικά είσαι.

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, σε περιμένει μία ευχάριστη είδηση από άτομο που είχες συναναστραφεί παλαιότερα ερωτικά.

Επαγγελματικές
Η δυναμικότητά που έχεις στη δουλειά σου είναι μεγάλη. Φρόντισε να περάσεις την μέρα σου μακριά από ευθύνες και προγραμματισμούς και να χαλαρώσεις δουλεύοντας σε πιο ήπιους ρυθμούς. Στα οικονομικά σου θα σου κάνουν προτάσεις που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις κρύβει η σημερινή ημέρα για εσένα και πρέπει να βρεις τρόπους, ώστε να μην σε πάρει από κάτω. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και ορθολογισμό, για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Δίδυμε, η ημέρα σου δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στη σχέση σου και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας αρχίζουν να αποκαθίστανται και εσύ νιώθεις πιο ήρεμος από ποτέ. Εάν δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα και ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο και τον Ερμή με τον Πλούτωνα, η μέρα μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Να θυμάσαι ότι οι συνεργάτες σου είναι κοντά σου για να σε βοηθήσουν και όχι για να σε ανταγωνιστούν. Στα οικονομικά σου αναμένεται επιτυχία και πολύ γρήγορα θα τακτοποιήσεις τις οφειλές του παρελθόντος.

 

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς με την πρώτη δυσκολία. Οι θετικές όψεις που πραγματοποιούνται ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ερμή με τον Πλούτωνα θα σου χαρίσουν απίστευτη επικοινωνιακή δεινότητα. Εκμεταλλεύσου την, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Καρκίνε, η μέρα θα σου φέρει αισιοδοξία και δημιουργικότητα, καθώς και διαφορετική διάθεση για να προσεγγίσεις τον αγαπημένο σου. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή, ακόμη κι αν είσαι αδέσμευτος και ψάχνεις το άλλο σου μισό, καθώς μία γνωριμία ή μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή.

Επαγγελματικές
Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και οι ιδέες σου θα είναι αποδεκτές με απρόσμενα καλό τρόπο από τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις κουβέντες για αύξηση του μισθού σου ή να επενδύσεις κάπου που βλέπεις ότι υπάρχει φως στο τούνελ. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η άνοδος και η επιτυχία είναι τα ζητούμενά σου και σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να έρθεις πολύ κοντά τους. Μην πτοηθείς με οποιαδήποτε μικρή δυσκολία σου παρουσιαστεί και συνέχισε τις έξυπνες και αποδοτικές κινήσεις, που κάνεις εδώ και καιρό. Οι σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον απαιτούν την προσοχή σου και το χρόνο σου.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα, οι ερωτικές σου μετοχές θα πάρουν σήμερα την ανιούσα και θα υπάρξει η αίσθηση ότι μπορείς εύκολα να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα, είτε αυτό θα είναι η απόφαση ενός γάμου ή η απόκτηση απογόνου. Όσο για σένα που ακόμη είσαι μόνος σου, κάτι καλό έρχεται στον ορίζοντα και θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να το δεις.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα υπάρξουν ευοίωνες προοπτικές, το κλίμα στη δουλειά σου θα είναι θετικό και θα σου δώσει την ευκαιρία να επωφεληθείς στο έπακρο. Θα ανταμειφθείς για τις προσπάθειές σου, αν βέβαια διατηρήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες με κάποια πρόσωπα, που σε επιβουλεύονται εδώ και καιρό.
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, αναμένεται σήμερα να εκδηλωθούν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα εκνευριστείς. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στο χειρισμό μηχανημάτων.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε, η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην πέσετε αμέσως στα δίχτυα του έρωτά του και παιδέψτε το λίγο για να σας ποθήσει περισσότερο…

Επαγγελματικές
Το άγχος που νιώθεις στη δουλειά σου θα σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες που χρήζουν της προσοχής σου, για να μη βγουν εκτός ελέγχου. Είναι στο χέρι σου να περιορίσεις τις αντιδράσεις σου, γι’ αυτό κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για υπογραφές συμβολαίων και νέα οικονομικά ξεκινήματα. Έχε το νου σου!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και πρόσεξε μην πεις πράγματα που μπορεί να σε εκθέσουν. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις μακριά σου άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της ζωής σου. Εμπιστεύσου μόνο τα πολύ «δοκιμασμένα» άτομα, για να πάρεις τη γνώμη τους σε αυτά που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Φίλε Ζυγέ, ευχάριστα θα είναι τα γεγονότα της σημερινής ημέρας στην αισθηματική σου ζωή, μιας και ο σύντροφός σου, σου ετοιμάζει μία έκπληξη που θα σε ενθουσιάσει. Μη διστάσεις να εξωτερικεύσεις την ερωτική πλευρά σου και να του πεις πόσο πολύ τον αγαπάς. Όλοι έχουν την ανάγκη της επιβεβαίωσης. Το ίδιο ισχύει και για εσένα, που ακόμη ψάχνεις το άλλο σου μισό. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να το γνωρίσεις θα είναι πολλές και δε θα πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Επαγγελματικές
Φρόντισε σήμερα να κάνεις προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή, που να έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά με τις κατάλληλες κινήσεις θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ισορροπούν.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις κάνει για να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις και να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για ξεκαθαρίσματα που αφορούν παρεξηγήσεις που έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα.

Αισθηματικές
Φίλε Σκορπιέ, αν πάρεις την απόφαση να αφοσιωθείς στο δεσμό σου και να σταματήσεις να κοιτάς από εδώ και από εκεί, μπορείς να ζήσεις αξέχαστες, ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου, που θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό. Εσύ που έχεις αγκαλιά την μοναξιά, άφησε την για λίγο και υποδέξου το άτομο που σε φλερτάρει εδώ και καιρό. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις…

Επαγγελματικές
Σε καλή πορεία θα κινηθούν τα επαγγελματικά σου τη σημερινή ημέρα και με αυτοέλεγχο και υπομονή θα καταφέρεις να βάλεις μία τάξη σε όλα τα κακώς κείμενα της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου μπορούν να αυξηθούν, αρκεί να μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που βγάζεις, και να κάνεις βέβαια και τη σχετική οικονομία.
Τοξότης
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου που θα χρειαστούν άμεση διευθέτηση. Μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον και πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια σου, για να μην προκληθεί οριστική ρήξη μεταξύ σας. Πρόσεξε λιγάκι την υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις επιβαρύνει αρκετά.

Αισθηματικές
Φίλε Τοξότη, άνοιξε την καρδιά σου στο σύντροφό σου και άφησέ τον να σε πλησιάσει. Μη φοβάσαι να του εκμυστηρευτείς τις έννοιες σου και τα προβλήματά σου. Θα ξελαφρώσεις και εσύ, αλλά και αυτός με τη σειρά του θα νιώσει ικανοποίηση που του μίλησες. Οι ελεύθεροι Τοξότες, καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος έκθεσης!

Επαγγελματικές
Οι συνεργάτες σου θα υποστηρίξουν τις ιδέες σου και θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας κάποιες υποθέσεις σου που εκκρεμούν. Δείξε αποφασιστικότητα αναφορικά με τα μελλοντικά σου σχέδια, μόνο αν είσαι σίγουρος πως είναι εφαρμόσιμα και μη ρισκάρεις τα κεκτημένα σου, σε μία στιγμή ενθουσιασμού και επιπολαιότητας. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.

Αιγόκερως
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, φρόντισε να μη βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, γιατί μερικά προβλήματα που θα προκύψουν θα είναι τελείως περαστικά. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή σε μερικά πράγματα και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα. Θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με κάποιο άτομο της οικογένειάς.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Αιγόκερε, στα αισθηματικά σου φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η αυτοαπομόνωση δε θα σου κάνει καλό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έφτασε η στιγμή για να δραστηριοποιηθείς δυναμικότερα και να κινήσεις τα νήματα της ζωής σου όπως ακριβώς επιθυμείς.

Επαγγελματικές
Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε. Σήμερα όμως καλό θα είναι να φροντίσεις να χαλαρώσεις και να περάσεις την μέρα σου έτσι που να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Ασχολήσου με κάτι δημιουργικό! Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, καλό είναι σήμερα να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου για όλα όσα θέλεις να κάνεις και να μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα ταλέντα σου είναι πολλά και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αρκεί να είσαι ψύχραιμος ώστε να αντιληφθείς γρήγορα τις απαιτήσεις των περιστάσεων, αλλά και των γύρω σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου, για να μη βλέπεις σαν βουνό κάποιες λεπτομέρειες που σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Οι σημερινές θετικές όψεις ανάμεσα στον Ερμή με τον Πλούτωνα και την Σελήνη με τον Ήλιο σε ευνοούν για να κάνεις ερωτικές κινήσεις, ειδικά αν είσαι μόνος και ζητάς έναν σύντροφο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Η σημερινή Τετάρτη μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις για να δεις πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αφού οι προσπάθειες που έχεις κάνει πιάνουν τόπο.
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα κατακλύζεσαι από ευφάνταστες ιδέες που αν τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να σου φέρουν θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην αγχώνεσαι και μη χαλάς τη διάθεσή σου, αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμα σου, αλλά προσαρμόσου εύκολα.

Αισθηματικές
Απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές επικρίσεις προς το σύντροφό σου, γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του, γιατί ο καθένας περνάει τα ζόρια του και δεν έχει πάντα την ίδια διάθεση να πολεμήσει. Εσύ, φίλε Ιχθύ, που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μια γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φιλικού σου προσώπου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές
Αγαπητέ Ιχθύ, το ενδιαφέρον σου σήμερα για την κοινωνική σου προβολή και καταξίωση θα είναι έντονο και θα έχεις τη διάθεση και την όρεξη να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να το επιτύχεις. Τα σχέδιά σου αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης, χάρη στις κοινωνικές σχέσεις που διατηρείς σε πολύ καλά επίπεδα. Τα οικονομικά σου ακολουθούν τους ίδιους ρυθμούς.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...