Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021
10.7 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 25 Φεβρουαρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ  Το 1822.... Καταργείται η δουλεία στην Ελλάδα, με διάταξη του Συντάγματος της Επιδαύρου.  

Τα ζώδια σήμερα 23/2/2017

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη

Κριός

Μπορεί να είστε σε μια δύνη σήμερα και θα υπάρχουν πολλές πληροφορίες γύρω σας που θα σας ζητούν να κάνετε το ένα και το άλλο. Είστε σε εξαιρετική θέση να μπορείτε να τα χειριστείτε όλα σε μια ημέρα. Να παραμείνετε θετικοί. Διατηρήστε την ενέργεια σας. Η απάντηση θα είναι μπροστά σας. Καλό θα είναι να βάλετε προτεραιότητες και να βάλετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας μπροστά.

Ταύρος

Μπορεί να χοροπηδάτε σήμερα. Είναι μια από εκείνες τις καταστάσεις όπου δεν θέλετε να μείνετε σε ένα μέρος πολύ. Κάθε μέρος είναι ένα ξεχωριστό βήμα που οδηγεί στο που θέλετε να πάτε. Να έχετε τα μάτια σας συγκεντρωμένα στο μέλλον και συνεχίστε. Μπορεί να αποφασίσετε να δείτε φίλους σήμερα και να αποφασίσετε να διασκεδάσετε.

Δίδυμοι

Το κοινό σας θα είναι προσεκτικό σήμερα. Ηγηθείτε και οι άλλοι θα ακολουθήσουν. Να είστε ο εαυτό σας και να προστατεύετε την φωνή σας. Θα έχετε πολλές πληροφορίες και δεν πρέπει να απορρίπτετε καμία ιδέα. Να είστε ανοιχτοί σας ερωτήσεις και σχόλια άλλων. Η ανυπομονησία τους είναι ζωτική για την απόδοσή σας. Να είστε προσεκτικοί με τα σχόλιά σας και πάντα να σκέπτεστε καλά πριν προχωρήσετε.

Καρκίνος

Μπορεί να έχετε αυτοπεποίθηση σήμερα και ίσως έχετε μια έντονη ιδέα του τι ακριβώς θέλετε. Οι πληροφορίες είναι δύναμη. Οι άλλοι προσπαθούν να ασκήσουν πίεση πάνω σας. Μην τους αφήσετε να τα καταφέρουν ειδικά σήμερα. Η συνεργατική συμπεριφορά πρέπει να ενισχυθεί. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά αν δουλεύετε μαζί αντί να απέναντι ο ένας στον άλλο.

Λέων

Το μυαλό σας θα επεκταθεί σήμερα. Θα αισθάνεστε σαν να υπάρχουν πολλές πληροφορίες μέσα στο κεφάλι σας που χρειάζονται επεξεργασία. Σχετικά με κάποια μεγάλα σχέδια προσπαθήστε να τα ολοκληρώσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Η καλύτερη τακτική είναι να είστε ήρεμοι. Αν περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να τα ολοκληρώσετε η ποιότητα της δουλειάς σας δεν θα είναι καλή. Κάντε ένα σχέδιο και βάλτε χρονικούς περιορισμούς.

Παρθένος

Προσπαθήστε να μην λαμβάνετε τοις μετρητοίς τα λόγια των άλλων σήμερα. Μπορεί να πρέπει να περάσετε πολύ χρόνο ασχολούμενοι με κάθε σχόλιο. Μπορεί να δημιουργήσετε ένα σενάριο στο μυαλό σας σχετικά με το τι σκέπτεστε το κάθε άτομο. Ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ευθεία προσέγγιση. Απλά κάντε τις ερωτήσεις σας και αναλύστε μετά τις απαντήσεις που θα λάβετε.

Ζυγός

Οι μακροπρόθεσμες τάσεις κλιμακώνονται σημαντικά τώρα. Αυτή η περίοδος ενισχύεται από τις πολλές πληροφορίες που υπάρχουν γύρω σας. Προσπαθήστε να κάνετε μικρές προσαρμογές στην κατεύθυνσή σας συμπεριλαμβάνοντας και νέες πληροφορίες. Να ξέρετε πως οι σχέσεις σας θα είναι καλύτερες μετά. Μην αναλύετε υπερβολικά τα πάντα αλλά καλό είναι να σκέπτεστε όλες τις πληροφορίες πριν προχωρήσετε.

Σκορπιός

Κάντε ένα διάλειμμα από ότι κάνετε. Κοιτάξτε τι κάνουν οι γύρω σας. Ελέγξτε τα σχέδιά σας σε σχέση με των άλλων, ειδικά για το τι μπορείτε να καταφέρετε αν συνεργαστείτε. Η συνεργασία αντί για τον ανταγωνισμό είναι το μάθημα που πρέπει να ενισχυθεί σήμερα. Καλύτερα να το μάθετε τώρα για να είστε καλύτερα μετά. Δεν χρειάζεται να είστε ανταγωνιστικοί συνέχεια. Είναι κουραστικό και για εσάς.

Τοξότης

Να έρθετε σε επαφή με την ενέργεια σήμερα ώστε να μην αισθάνεστε ότι είστε στο περιθώριο. Η προσφορά σας στην ομάδα είναι σημαντική. Να σκέπτεστε σημαντικά σχέδια. Δεν γίνεται να συμβεί λάθος αν επεκτείνετε το μυαλό σας καθώς και των άλλων. Προωθήστε την δίψα σας για γνώση και ελευθερία μέσα από τις πληροφορίες.

Αιγόκερως

Μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερα εργαλεία σήμερα. Πείτε τις ανησυχίες σας και θα βρείτε βοήθεια από τους άλλους. Να διατηρήσετε την επικοινωνία σας ανοιχτή και αφήστε τις πληροφορίες να ρέουν. Μην απογοητευθείτε από την συναισθηματική πλευρά των πραγμάτων. Ασχοληθείτε με τα γεγονότα και ακολουθήστε την πορεία τους.

Υδροχόος

Συμμαχήστε με τους άλλους ώστε να κάνετε σημαντικά σχέδια για ταξίδια. Η πιο μικρή ιδέα μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα σημαντικό σχέδιο επίθεση. Υπάρχει ένα ελαφρύ συναίσθημα στην ατμόσφαιρα που ενθαρρύνει την επικοινωνία. Αν δείτε ότι οι άλλοι δεν προσπαθούν αρκετά μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε μόνοι σας. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να περάσουν από μπροστά σας.

Ιχθύες

Μην κάνετε μόνο ένα πράγμα σήμερα. Όσο πιο ποικίλες είναι οι δραστηριότητές σας τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσάς να βρείτε πολλά κομμάτια του πάζλ. Σήμερα πρέπει να κάνετε μεγάλα σχέδια. Όσο περισσότερα ξέρετε τόσο μεγαλύτερος σύμμαχος θα είστε όταν πρέπει να επιλυθεί ένα πρόβλημα. Μάθετε πως να κάνετε πολλά ταυτόχρονα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, σήμερα με ευκολία κερδίζεις το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των άλλων, βάζοντας «τοίχους» σε όσους προσπάθησαν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Σήμερα είναι μια μέρα έμπνευσης και είστε γεμάτοι με φρέσκες ιδέες. ΤΑΥΡΟΣ Μην παρασύρεστε από αυτή την έξαψη της φαντασίας σας. ΔΙΔΥΜΟΙ Φροντίστε να ισορροπήσετε την...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Νιώθετε ότι σας περιμένει μια πολύ κουραστική εβδομάδα; Κεφάλι ψηλά και όλα θα γίνουν! ΤΑΥΡΟΣ Μην ανησυχείτε για τα θέματα της δουλειάς - πρόκειται...
Μπουρδούμης: Για να τελειώνουμε, ο Λιγδιάρης είναι ένας παιδεραστής και τίποτα παραπάνω

Μπουρδούμης: Για να τελειώνουμε, ο Λιγδιάρης είναι ένας παιδεραστής και τίποτα παραπάνω

"Έξω φρενών" ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης ξέσπασε με ανάρτησή του στα social media με αφορμή όσα καταγγέλλονται στο χώρο του θεάτρου για σeξουαλική...

Τα πιο τυχερά ζώδια που έχουν πάντα την τύχη με το μέρος τους

Μπορεί τα ζώδια που υπάρχουν να είναι πολλά, όμως, μόνο τρία από τα ζώδια είναι αυτά που έχουν την τύχη με το μέρος τους....
Αυτά είναι τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα άσχημα νέα!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον σημαντικό για σένα, φιλικό τομέα! Μην ξεχνάς, πως οι φίλοι μπορούν να...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα αγαπητέ Κριέ, να είσαι αποφασιστικός, αλλά με μέτρο, απέναντι στις διαπροσωπικές σου επαφές και επικοινωνίες! Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος στις...

Βρείτε μας

7,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα πιο τυχερά ζώδια που έχουν πάντα την τύχη με το μέρος τους

Μπορεί τα ζώδια που υπάρχουν να είναι πολλά, όμως, μόνο τρία από τα ζώδια...

Ζώδια: Πώς συμπεριφέρονται όταν ερωτεύονται!

Έρωτας είναι η αιτία…και σίγουρα ο τρόπος κι ο ρυθμός που τον βιώνει και...

Τα 6 ζώδια που εκπέμπουν την περισσότερη αρνητική ενέργεια

Έχουν τις περισσότερες αντιπάθειες. Δεν χαρίζονται εύκολα, ό,τι έχουν θα σου το πουν κατάμουτρα...

Τα πέντε πιο σαγηνευτικά ζώδια – Σε ποιους δεν μπορείς να αντισταθείς

Η τέχνη της αποπλάνησης δεν είναι εύκολη για όλους. Υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή